Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tušim že to je 51. den qvětu,
kytky - no problem - kvetou , vegetěj a voněj...
tentokráte sou photky v tragický kvalitě, páč sem je fotil v "noci", tak to foťák dost blbě zaostřil - tak sem je zmenšil na 640x480... ale porád nic moc...
za pofšimnutí stojí můj upgrade matko-řezovny. Pokojovou lampu sem vyměnil za laťku na pantu, na který je objímka s úsporkou. celý je to stará bedna vod pc, ale to už sem tu tušim někde zmínil.. no nic...
54 den kvetu. Pomalicku se připravuju na sklizen. Dost sem to prostřihal a o weekendu začnu flush. Předevčírem sem upravil fotoperiodu na 11h svetlo a 13 tma - postupně to budu stahovat na 8svetlo / 16tma a pak 24 svetlo a 36 tma. Bue následovat pokosení vršků a spodek nechám eště tak tejden dojet....
trochu mě mrzí, že je tu tak málo příspěfků - já se snažim udělat detailní seriál, ale jen podle počtu prohlídnutí vim, že to snad někoho zajímá. Divný, že se nikdo na nic neptá
Takže quick info...
kytí prodělaly 24h světlo (pro nafouknutí palic) - teď budou tak 24 - 36 hodin ve tmě (tvorba krystalů).
Příští fotos budou už ze sklizně
Takže je pokosíno
ovšem zatoulala se mi někam karta do foťáku, takže photky budou později,
Kytí vypadaly téměř identicky jako na posledních photkách a poměr zahnědlejch / bílejch pestíků byl tak těch 50/50. Na někerejch palicích míň no, ale už sem to nemoh vydržet....
Takže zkuste tipnout kolik byde celkovejch G.. já to vidim tak na 130 (kvůli tý půlce buddhy co nepřežil napadení plísní....)
Jinak mam špatný zprávy Phoťák odešel uplně, takže sklizeň už nenafotim Pěkně mě štve, že ten seriál nedokončim no...
Jinak teď o weekendu budu mít váhu, tak sem pak aspoň vrznu výsledky...
Zdravicko deno , tak to nakonec dobre dopadlo z tech "mrzaku" co sem ti daval vyrostly nadherny slecny... Fotak je skoda ,ale nic nenadelas. Tak se mej,mas karmu
Víte je pěkné, když to lidi dotáhnou úplně do konce.. Já jsem teď začal ve skříni a těším se na to až už to budu mít za sebou.. Je to piplačka s tím, ale člověku to dělá dobře, i když se o to jenom stará...
uf sem z5 po dovolený, kterou sem celou věnoval školení a testování úrody... uf.. se divim, že eště dejchám no..
------------::výsledky sklizně::-------------
nějaký hodnoty :
palic pwp : cca 100g - moc výnosná kytí
palic buddhy : asi jen 20g - půlka ho chcípla - viz ta plíseň
palic BB : cca 60g
listí celkem (po zpracování na jemnou drť) - cca 60g
hodnocení :
Pwp : příjemná sladká chuť s jemně hořkým ocáskem, skvělý účinky : při nižších dávkách není zásekovej, uvádí v příjemnej high, zpomalení času atp., při vyšších dávkách je dost agresivní
BB : naprostej opak pwp : nahořklá, ale příjemně jemná chuť se sladkým koncem - velmi agresivní : už při nižších dávkách je dost haluzorní, při vyšších vázne schopnost komunikace usera. Nicméně velmi super high. Vzhled nádherenej : sečteno podtrženo - doporučuju tenhle model.
Buddha : zajímavá plná chuť, pomalej nástup high - luxusní model pro první zahulení bych tak řek. Ve vyšších dávkách neni agresivní, spíš high úřechází zvolna ve stoned v závislosti na množství špeků... - pohodovej model
Po studiu vegetace těhle tří modelů sem se rozhod pro další pěstování PWP.. - má báječnej poměr nenáročnost/výnos/quality
V současný chvíli sou ve skříni 4 ktyí cca 10cm přepnutý na qvět a dalších 6 řízků koření...
rozjíždim SoG vrátil sem se k hlíně... hydro je náročný na čas
deno: tvoje poslední sklizeň vypadá libózně, ale chci se zeptat jestli to nebude krok zpátky vrátit se od bubláku k hlíně. Přece jenom když se bublá tak jsou ty paldy nafouklejší.
Musíme se smát dříve, než se staneme šťastnými, neboť bychom mohli zemřít, aniž bychom se zasmáli.
2 plexis... já zkoušim různý metody no.. - teď du do SoGu... uvidim jaký paldy z toho budou.. jako sklízet každej tejden tak 3 malý kytí mi příde jako spousta legrace
ňo... v růstu v hydru byly estli dobře počitám 23 dní a předtim tak 10 -14 dní kořenily. Tady je snímek z 21.dne růstu http://grower.cz/forum/showthread.p...92476#post92476 takže v květu se zvětšily eště vo hustě moc... a to em je vohejbal pod síť co to šlo....
Jako hydro je super, roste to jak šílený přímo před očima, ale někde je tu zaznamenanej i muj boj s plísní... a právě ta mě na tom sere nejvíc - musí se udržovat fuckt čisto, hlídat pH atd atd... V hlíně je to skoro jedno, jen se musí zalejvat a sem tam přihnojit. Podle mě je to práce stejně, ale míň starostí...
Jinak qvalita se dá docílit stejná i v biu, což tu někde prokázal xmalcolm tušim se svym absolutně liboznim mazarkem....
kytí v hlíně už maj cca 15cm a sou v květu asi 6 - 8 den... a jedou taky dost solidně - myslim, že s "krokem z5" sem chybu neudělal...
jako mě se hydro taky děsně líbí a určitě se k němu zase vrátim, ale nejdříf si chci vychytat ten Sog, jak to pude a pak s tim přejdu asi na e&f uvidim.... ale bude to chtít jinou skříň a ta se mi fuckt zatim stavět nechce