Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Efendy Hele ta omladina na příští kolo... pořád čumím na tu fotku a nechápu, to jsi tam zapíchal kousky stonků nebo co?
Jj to sú odrezky- prečítaj si FAQ
citace:
Původní příspěvek od Vemenex Ph protože jsem v hydru ,horní hranice je 6.
S vrtačkou jsem to myslel tak, že jsme spolupracovali s ní a michadlem na drveni materiálu na coko voko
Kolko g čokolády si spravil? Z kolko materiálu? Používaš listy alebo šišky?
to sou rezy ale zespoda))) se podivej na predchozi, kazdopadne ta voda stoji za houno jsou ty rezy zrychtovany nez to zacne rust hruza v jifi jsem je mel krasny ani jsem se o to nestaral no nic nastoupi osmoza neda se svitit v hline to je ok v hydru to dela brikule
a cokolady bylo pres 30 na ty fotce je myslim 23 nejak jsem to nehrotil stoji mi tam jeste kybl hnedy vody prvni jsem zvrhnul tohle snad ne kazdopadne to jeste zmrazim a projedu nasypal jsem tam od oka cca 300 g vseho moznyho a zdaleka to neni vydudany
42/13
konec 6. tydne vylita voda zacina proplach
nova voda pouze s aminem a acidem ph/ec 5,8/0,7
reznictvi 5,8/1,2 (mr1, root, amino ,callgreen)
cca tyden az 10 dni od oka a prijde zubata
rus to nestihne ani jeden nejspis sativojdni pheno urcite ne ale bylo by na nem mrte mozna ho priste prubnu nechce se mi to tam ale nechavat 70 dni
Obávané se stalo skutečností když se daří tak se daří náladu mám z toho ani nemluvě
46/13
Zvýšil jsem přívod čerstvého vzduchu pridal 40ml peroxidu do rezervoaru a děj se vůle boží
Ufik jsem odpadlika a prosím o pomoc s identifikaci deficitu patrneho na listech
Naposledy upravil anon383596 26-12-2015 v 07:48 AM
Zdar, palicova pliesen nemusí mať nič spoločné s deficitom, apropos ..listy pri uhnitých palkach idu do hajzlu hned no..Ale s metropom asi neporadím, no vysadil si koplet hnoje a je tam iba amino? A čo vápnik?? podla fotiek by to mozno sedelo.. http://www.canna-cz.com/info-courier_calcium
Čus chápu že ta plíseň není deficitem ta je podminkama vysokou vlhkostí bohužel líp to řešit asi nejde
Otázka týkající se deficitu byla tak mimochodem rád bych tomu přišel na kloub taky mi to totiž připadá jak vápník a nejde mi to logicky dohromady s vodou ze studny co má 0,6 holt asi nezbyde než rozbor vody každopádně dík za reakci
Edit : jo a je tam jen voda s aminem ale první příznaky na listech byly myslím od 3. týdne květu není to nic novyho
Naposledy upravil anon383596 26-12-2015 v 21:05 PM
Mas to strasne nahustene na sobe pak to chytne plisen raz dva
. Chtelo by to ofuk a snizit vlkost i kdyz to kolikrat nejde. Horcic bych taky rekl. Jak casto menis roztok?
co dva tydny jsem to menil zhruba jednou v rustu dvakrat kvetovou respektive po druhy za cistou ta voda je krasna nikde nic cisty jak vino rezervoar
foukam do toho taky dost jede to hovado 40 centimetrovy na max bylo na minimum puvodne prihnul jsem ho jeste do porostu proste momentalne je jak je mam tam mokro a s tim bohuzel nejde delat nic
s nahustenim mas recht priste to vytahnu vejs teda dam sit jen pro oporu ne na tahani
Na ty canne strance sem toho dosti precetl a tam psali ze by se mel menit po tydnu max ctrnacti dnech. Jelikoz si pak lidove receno vyzerou to co chteji a koreny produkuji odpad a meni se pomer prvku a snadno dochazi k deficitu. Ja sem to ted taky sral a mam ho taky nachal sem to pres 14 dni ec sem jen srazel vodou az se mi to drabet zasolilo ec k 1,9 a to stacilo na jeden den a napalili se mi spicky. K tomu sem chtel usetrit na topeni tak sem poustel do mistnosti 1/3 odtahu zpet com mi zvysovalo vlkost a ta v kvetu proste dobra neni. Podle me ma negativni dusledek na kveteni, jako vysoka teplota. Taky dojizdim zbytek hnojiva ktery uz mam nejaky patek proste chci rict ze sem to taky posral jak to pocasi dokaze zkurvit kolo protoze sem udelal opatreni na zimu pod bodem mrazu a ne mad nulou a k tomu jeste vlky dny. Deficit je hned staci parkrat presolit, nemeniz vodu trochu vlhko a je to tam.
Skusil by som rozbor vody, ten deficit nevyzerá ako spálenina v dosledku prehnojenia- to by ti priškvarilo špičky listov. Rozbor vody by možno pomohol ozrejmiť dovod.
Inak testujem tiež aero (hnojivo od GHS Powerfeeding) a roztok som za cca dva mesiace menil raz - avšak skoro každý deň dolievam 5l na udržanie hodnôt. Čoskoro sa chystám na druhú výmenu vody (vstupné ec mam 0.6). Na prečistenie systému (aby sa nezasolili trysky) používam v každej zálievke ATA Clean.