Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsechny, pestuju ze semen prvni indoor. koupil jsem od plagronu seedbox s boostrem na kliceni, v navodu pisou ze az zacnou lezt koreny ven tak presadit. a ja vaham zda uz je vhodna doba co myslite posilam foto a taky me dost zajima jestli to mam presadit a zahrabat to spis do hliny az po listky zeleny a nebo to dat na stejnou uroven tak jak to je proste... prosim poradte
Člověče ty musíš být hooodně bohatej když kupuješ super highttech seedbox system by Plagron A ted vážně... Příště hoď na Plagron seedbox bobek, kup vatove tampony a na talířku naklič v nich, jakmile semeno pukne, hned dej klíčkem do substrátu a máš vystaráno a ještě k tomu budeš mít o 500 víc v peněžence ;-)
Ps: Osobně bych to už zasadil, ve chvíli kdy tomu vyrostl kořínek, tak by bylo fajn, aby začal plnit svoji funkci a to je čerpání živin ze substrátu :-) Jináč, sadil bych to tak aby byla pulka stonku v hlíně.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Klidne uz bych presadil a zahrabal bych to skoro az po ty delozni listky. Jen bych se bal ze to pak budes prelivat tak radsi zatim mensi kvetinac a opatrne..nechavat proschnout..
zda se mi ze to dost huci... mam strach jestli to neslysej bud zhora nebo zespoda sousedi... vibrace zadny nejsou vetrak jsem povesil na provazek...
bydlim ve zdenym baraku s vysokyma stropama pricemz skrin mam v malym pokoji kde je snizeny strop predpokladam nejakym sadrosem nebo cim se to dela.. asi tak 30 cm + pak jeste samotna tloustka stropu.. myslite ze to nemuzou slyset sousedi ? ten pokojik kde to mam je takovej malej a dost se to v nem rozleha...kdyz zavru dvere tak ve vedlejsich mistnostich nic neslysim... jen v chodbe trochu protoze dvere nejsou prilis tesny.. myslite ze by pomohlo odhlucnene potrubi a silnejsi vetrak na ofuk ? nebo myslite ze pres 30 cm sadrose + strop samotnej nemuze ten zvuk projit ? zdi jsou tu tlusty pul metra ale jak je tlustej strop nevim..
Naposledy upravil pjestime_osto6 14-11-2015 v 21:24 PM
ten hluk pres to fakt neprojde vzdyt to neni slyset ani pres zavreny dvere (aspon u me) takze pochybuju ze to slysej tvoji sousedi nic bych neresil, jestli to nerusi tebe... jinak jedine zbouchat nejakou drevenou krabici vystlanou molitanem nebo rockwoolem, nebo na tenhle zpusob: http://www.growmania.cz/hlukove-izo...hod-p-1060.html ale v mensim
me to jde prave pres dvere slyset trochu ale oni moc nesedej do futer a ta zed je jenom pricka... ale jako temer to nejde slyset.. ja jen laboruju nad myslenkou kdy v noci je fakt hrobovy ticho a taky jestli ten zvuk nejde nejak spis nahoru nez do stran schyza ....
nicmene zda se mi ze nejvetsi hluk dela ten malej vetrak na ofuk kterej teda asi koupiim novej silnejsi aby byl tissi... dela takovej dost hlubokej zvuk hlavne kdyz jdu na stranu v pokoji kde je umistenej.. jinak moc ne. pritom vykon hovno hovno... no a myslis ze samotny odhlucneny potrubi + silnejsi vetrak na ofuk by nepomohlo ? cetl jsem ze nejvetsi hluk dela odrazejici se zvuk v potrubi.. nechce se mi vyrabet neco jaks posilal... bo za tu cenu muzu rovnou koupit extra tichy ufo.. ale stejne se mi zda ze nejvetsi bordel delat ten vetrak na ofuk
muze nekdo poradit nahradu za ten TT125 za nejaky nehlucny + vetrak na ofuk taky nejaky nehlucny ? Dik za kazdou radu.
Naposledy upravil pjestime_osto6 15-11-2015 v 10:30 AM
tak jsme objednal rockwool a chci tim obalit to blby ufo TT 125, myslite ze to bude stacit dat do krabice ? + isoflex + huriccane vetrak misto te mrdky co tam mam + transformatorovy regulator misto triakoveho. jestli to bude furt hlucit tak uz nevim
pokud by mel nekdo nejake rady tipy nebo triky tak poradte dik
Naposledy upravil pjestime_osto6 16-11-2015 v 09:47 AM
rad bych se zeptal jaka je optimalni vzdalenost lampy na 250w pri rustu .. mam to cca 50 cm.. a ve faq se pise co nejniz a na kvet uplne co nejniz.. ale jaka je realna praxe s 250tkou ? diky za odpoved
ja mam 250w vybojku cca 25-30 cm nad vrcholkama a v pohode... kdyz to uchladis tak to dej niz... jinak ten hluk jestli nevadi tobe tak bych ho neresil, pochybuju ze to sousedi muzou slyset... me treba v pokoji bezi vetsinou pres noc odvlhcovacka a ta taky docela huci, takze kdyby se nekdo ptal tak to svedu na odvlhcovacku... moc stresujes se mi zda )
dal bych to niz jenze teplota pak jde pres 30.. takto mam 27-30 kdyz sviti lampa.. cekam nez prijdou vetraky a 25 cm to mas na rustu ? nebo aj na kvetu ? nebo po celou dobu? a kdy prepinas na kvet ?
Naposledy upravil pjestime_osto6 18-11-2015 v 08:16 AM