Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Od kolika???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Mr.Hanka
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Hanka - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

. . . Kdy zacit hulit ? ? ? . . . To je ruzny, proste az bude clovek dospelej a bude vedet co mu huleni da. Me osobne huleni dalo dost, ale neco mi i vzalo...... Ale to uz je asi osud :-)
Nejlepsi je asi nehulit. Ted uz si nedokazu predstavit ze bych nehulil . . .

Old Post 24-06-2004 v 23:54 PM
Mr.Hanka je offline   Profil uživatele Mr.Hanka   Find more posts by Mr.Hanka   Foto galerie člena Mr.Hanka   Click here to Send Mr.Hanka a Private Message   Add Mr.Hanka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjafarmerbomber
Stálý Člen

Karma uživatele ganjafarmerbomber - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

docela dobry tema, ale ne vsechni <14 jsou uplne blby a ackoliv je mi trosku vic tak si s nima rad pokecam a jsou f pohooo... je pravda ze jak ktery

Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
BY MANOWAR

Old Post 22-07-2004 v 10:12 AM
ganjafarmerbomber je offline   Profil uživatele ganjafarmerbomber   Find more posts by ganjafarmerbomber   Foto galerie člena ganjafarmerbomber   Click here to Send ganjafarmerbomber a Private Message   Add ganjafarmerbomber to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 67

To jistě, ale fyzický vývoj orgánů, buněk, mozku atd
se na mentální vyzrálost moc neptá, tady jde o možné poruchy
ve vývoji.

Old Post 22-07-2004 v 10:27 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

To je velmi individuální... Ale jak to je pod 15, tak to je saigon...

Od jistý doby se mnou jedna pička nebaví, když ode mě dostala pojeb za to, že zhulovala 13-ti letou holku...

Old Post 22-07-2004 v 14:17 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjafarmerbomber
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

citace:
Původní příspěvek od Pavlik
To jistě, ale fyzický vývoj orgánů, buněk, mozku atd
se na mentální vyzrálost moc neptá, tady jde o možné poruchy
ve vývoji.

taky bych to tolik nehrotil, znam 14 letyho kluka, kterej kouri huli chlasta a buchvi co jeste (je to trochu extrem) ale vyvyji se naprosto normalne, je dost inteligentni a kdyz se s nim normalne znas tak vubec nezjistis ze neco takovyho dela

BY MANOWAR

Old Post 22-07-2004 v 14:26 PM
ganjafarmerbomber je offline   Profil uživatele ganjafarmerbomber   Find more posts by ganjafarmerbomber   Foto galerie člena ganjafarmerbomber   Click here to Send ganjafarmerbomber a Private Message   Add ganjafarmerbomber to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 70

Tady nejde o hrocení, ale o to,
že to můžou bejt dlouhodobější pochody,
který se můžou projevit až za pár let.
Já osobně jsem pro to, aby se organizmus,
dokud se vyvíjí, nechal vyvíjet sám o sobě pokud možno
bez nadměrnýho zatěžování jakýmikoliv jedy.
Páč si vytváří různé vzorce a nastavuje vnitřní pochody,
se kterými pak pracuje celý život. Prosím jen ne flame o tom, že stejně žereme sračky, dýcháme sračky apod, takže je to jedno.
Určitě nevadí, když nějaký 15letý to sem tam zkusí, ale každodenní
hulení v těchhle letech, které je zde jak jsem si všimnul velmi oblíbené,
tak to je špatně.

Old Post 23-07-2004 v 11:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjafarmerbomber
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

vzdyt jasne, ja nechci zadnej flame, ale ja nemluvim o 14letejch klucich, ktery kazdej den hulej, si daji jointa s kamosema jednou za mesic a pul ale rozhodne nehulej kazdej den

BY MANOWAR

Old Post 23-07-2004 v 12:15 PM
ganjoman
Stálý Člen

Karma uživatele ganjoman - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

já jsem poprvé hulil ve 14 (tak 20/rok) . Ale začal jsem "hulit" tak to kolem 17(průměr 2/týden)

Old Post 23-07-2004 v 22:07 PM
ganjoman je offline   Profil uživatele ganjoman   Find more posts by ganjoman   Foto galerie člena ganjoman   Click here to Send ganjoman a Private Message   Add ganjoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evicka
Nový Člen

Karma uživatele Evicka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

ty jo...ja hulim od 14, nevim jestli je to ten spravnej time zacit hulit....ale myslim si, ze je na kazdym gdy zacne hulit..kazdopadne gdyz vidim ty mlady toye co sou zhuleny jak papriky tak bych je nakopala....asi tak...

Old Post 24-07-2004 v 11:19 AM
Evicka je offline   Profil uživatele Evicka   Find more posts by Evicka   Foto galerie člena Evicka   Click here to Send Evicka a Private Message   Add Evicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan filuta
Nový Člen

Karma uživatele pan filuta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

15+, mladší jsou většinou blbí jak troky a spíš czorkují než pěstují

Old Post 20-08-2004 v 09:02 AM
pan filuta je offline   Profil uživatele pan filuta   Find more posts by pan filuta   Foto galerie člena pan filuta   Click here to Send pan filuta a Private Message   Add pan filuta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
svickar
Stálý Člen

Karma uživatele svickar - 37% Pěstitelská

Pohodička 15+ Příspěvek č. 75

Tak jak tu píše hodně lidí tak si myslím že od 15 se to dá..ale chce to hulit s lidma který už ví o čem ganja,je jedno jestli jim je 15 nebo nevim kolik,ale ne s těma hownama co se chovají jak 13 tiletí fakani ještě ve 20.Hulení mě podle mě dost dalo taky neco vzalo..strašně mě sere ta děravá pamět:-))) nechci navádět,stejně asi není koho pač vseci už tu hulite jak vzteklé kamna,ale myslím že zahulit by měl každy..i když ja už to taky celkem omezuju(ale ono to na mě zase přijde za nějaký čas:-)))

Old Post 20-08-2004 v 15:43 PM
svickar je offline   Profil uživatele svickar   Find more posts by svickar   Foto galerie člena svickar   Click here to Send svickar a Private Message   Add svickar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

ja sem dyloval v 6. třídě na základce hulo, co měl na půdě otec. Udělal sem to asi 4x a potom sem to vzdal, protože toho bylo už fakt málo a navíc sem nehulil, a nevěděl sem vo co de. Teď už bych to nikdy neudělal, hulení mě osvítilo

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 26-08-2004 v 11:00 AM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
glider04
Stálý Člen

Karma uživatele glider04 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

jste všichni děcka a měli byste běhat venku za mičudou...:-)) na drogy (alkohol, tabák, thc) máte spoustu času...:-)...fakt..:-))
peace to all

Old Post 26-08-2004 v 14:56 PM
glider04 je offline   Profil uživatele glider04   Find more posts by glider04   Foto galerie člena glider04   Click here to Send glider04 a Private Message   Add glider04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

hele jak všichni bígo!? já sem začal kouřit skoro až plnoletej

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 26-08-2004 v 15:00 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrrn
rarášek

Karma uživatele vrrn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

jj, taky,taky...btw, vychova, doba, vesnice, lidi...ale kdyz vidim jak
se snizuje ta hranice kdy deti zacinaji chlastat, hulit, mluvit jak reznici....to je smutny..:/

C4, Sweet Mendobog, Crystal..growcubes party Bio selectah! outdoor2005 Mr.Sandman´s BA, Nbr, PKxBS, HazexNLand C4 dream explosives!!!11 Flying Dutchmen's Girlzzz... Thaitanic, HDF, Bubblegum grow
old school threads

A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I

Old Post 26-08-2004 v 15:20 PM
vrrn je offline   Profil uživatele vrrn   Find more posts by vrrn   Foto galerie člena vrrn   Click here to Send vrrn a Private Message   Add vrrn to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vrrn! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
glider04
Stálý Člen

Karma uživatele glider04 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

sorry, ale určitě víš, že to s věkem tak úplně nesouvisí, jde určitě o to, že člověk nemá být ve chvíli aplikace dítětem, byť do do dospělosti má určitě daleko..:-)..v nácti je člověk dítětem ještě velmi často....
peace to all

Old Post 26-08-2004 v 15:25 PM
glider04 je offline   Profil uživatele glider04   Find more posts by glider04   Foto galerie člena glider04   Click here to Send glider04 a Private Message   Add glider04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-08-2004 - co tomu rikate??? - 21 odpovědí
21-11-2003 - Kolik? - 19 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás