Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
. . . Kdy zacit hulit ? ? ? . . . To je ruzny, proste az bude clovek dospelej a bude vedet co mu huleni da. Me osobne huleni dalo dost, ale neco mi i vzalo...... Ale to uz je asi osud :-)
Nejlepsi je asi nehulit. Ted uz si nedokazu predstavit ze bych nehulil . . .
docela dobry tema, ale ne vsechni <14 jsou uplne blby a ackoliv je mi trosku vic tak si s nima rad pokecam a jsou f pohooo... je pravda ze jak ktery
Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
BY MANOWAR
Původní příspěvek od Pavlik To jistě, ale fyzický vývoj orgánů, buněk, mozku atd
se na mentální vyzrálost moc neptá, tady jde o možné poruchy
ve vývoji.
taky bych to tolik nehrotil, znam 14 letyho kluka, kterej kouri huli chlasta a buchvi co jeste (je to trochu extrem) ale vyvyji se naprosto normalne, je dost inteligentni a kdyz se s nim normalne znas tak vubec nezjistis ze neco takovyho dela
BY MANOWAR
Tady nejde o hrocení, ale o to,
že to můžou bejt dlouhodobější pochody,
který se můžou projevit až za pár let.
Já osobně jsem pro to, aby se organizmus,
dokud se vyvíjí, nechal vyvíjet sám o sobě pokud možno
bez nadměrnýho zatěžování jakýmikoliv jedy.
Páč si vytváří různé vzorce a nastavuje vnitřní pochody,
se kterými pak pracuje celý život. Prosím jen ne flame o tom, že stejně žereme sračky, dýcháme sračky apod, takže je to jedno.
Určitě nevadí, když nějaký 15letý to sem tam zkusí, ale každodenní
hulení v těchhle letech, které je zde jak jsem si všimnul velmi oblíbené,
tak to je špatně.
vzdyt jasne, ja nechci zadnej flame, ale ja nemluvim o 14letejch klucich, ktery kazdej den hulej, si daji jointa s kamosema jednou za mesic a pul ale rozhodne nehulej kazdej den
BY MANOWAR
ty jo...ja hulim od 14, nevim jestli je to ten spravnej time zacit hulit....ale myslim si, ze je na kazdym gdy zacne hulit..kazdopadne gdyz vidim ty mlady toye co sou zhuleny jak papriky tak bych je nakopala....asi tak...
Tak jak tu píše hodně lidí tak si myslím že od 15 se to dá..ale chce to hulit s lidma který už ví o čem ganja,je jedno jestli jim je 15 nebo nevim kolik,ale ne s těma hownama co se chovají jak 13 tiletí fakani ještě ve 20.Hulení mě podle mě dost dalo taky neco vzalo..strašně mě sere ta děravá pamět:-))) nechci navádět,stejně asi není koho pač vseci už tu hulite jak vzteklé kamna,ale myslím že zahulit by měl každy..i když ja už to taky celkem omezuju(ale ono to na mě zase přijde za nějaký čas:-)))
ja sem dyloval v 6. třídě na základce hulo, co měl na půdě otec. Udělal sem to asi 4x a potom sem to vzdal, protože toho bylo už fakt málo a navíc sem nehulil, a nevěděl sem vo co de. Teď už bych to nikdy neudělal, hulení mě osvítilo
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
jj, taky,taky...btw, vychova, doba, vesnice, lidi...ale kdyz vidim jak
se snizuje ta hranice kdy deti zacinaji chlastat, hulit, mluvit jak reznici....to je smutny..:/
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
sorry, ale určitě víš, že to s věkem tak úplně nesouvisí, jde určitě o to, že člověk nemá být ve chvíli aplikace dítětem, byť do do dospělosti má určitě daleko..:-)..v nácti je člověk dítětem ještě velmi často....
peace to all