Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
napadlo mě že to nevyrostlo kvůli tomu že jsem většinu doby +- 6 týdnů měl světlo asi 5cm od rostliny kytka byla předtím hodně hustá, ostříhal jsem asi dvě hrsti listí byl to pokus a teď vím že je asi blbost dávat světlo takhle blízko. leda kytku dobře prostříhat, ale to já neumím
ahoj lenin, stonky jsou tlustý jak u 2 měsíce starý kytky. Ale celý se mi to zdá hooodně mrňavý... proč si to prostříhal takhle? proč odstarnuješ kytce listy?
ale jinak, to o co ti jde ( aby kytka žila), to se ti daří a vypadaj i docela zdravě... ale nejsou to trošku nízký cíle?
Původní příspěvek od jointrox zdravím. Taky se potřebuju na něco zeptat. jak mam poznat pohlaví u matek když se nedavají na květ ??? nikde to nemužu nají
a jak jsou "matky" starý??? mrkni na preflowers jestli už je maj... kdyby něco pm, at mu to tu nezaděláme ot-čkem...
Původní příspěvek od jointrox zdravím. Taky se potřebuju na něco zeptat. jak mam poznat pohlaví u matek když se nedavají na květ ??? nikde to nemužu nají
Původní příspěvek od Džejmsn Hoši nevymýšlejte tady prkotiny , na růst prostě 18/6 max 20/4. květ 12/12 tečka! Vzduch je třeba měnit pořád tečka! Simulujeme přírodu, nevymýšlíme jaderný program..
Původní příspěvek od Džejmsn
Hoši nevymýšlejte tady prkotiny , na růst prostě 18/6 max 20/4. květ 12/12 tečka! Vzduch je třeba měnit pořád tečka! Simulujeme přírodu, nevymýšlíme jaderný program..
citace:
Původní příspěvek od Honza0066 přesně tak držme se původním hodnotám
Kolego, všiml jsis, že odpovídáš na příspěvek skoro rok starý, po kterém následovalo dalších 70 příspěvků?!?
To jsem opravdu nevěděl jsem tu noví a hodně diskuzi pročítám teď vím že jsou staré ale pro mě se na tom nic nemění řady a zkušenosti jsou to porad aktuální ale jinak se omlouvám musím se tu naučit jak to tu chodí