Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mas pravdu ze stinitko byva fest horky,pro sychr sem to zmeril este raz a u objimky je to fakt 3cm,na konci vybojky 3,5...pro me je mozna i lepsi ze to jede vic do stran,mam prostor 120*160,takze radny roztazeni svetla vsude je pro me dost dulezity...
zdar, vyoada to pekne jenom mam dotaz k tomu boxu - kolik te stal a cim to odtahujes ? ja jsem nemohl nic takovyho najit pod 10k, zatimco 2x DS120 by vyslo na 6k za oba a jestli mas silnej odtah tak by se to dalo tahat z obou boxu najednou imho... nejaky zkusenosti s timhle nekdo ?
Nevím, mám ho dva roky mrkni na Home Box silver 240x120x200... ale kolem 10.tis stojí... Ale asi bych zvolil variantu 2 ks 120x120x200 nežli jeden velkej opticky to i víc zabírá místa. No mám tam 680m3/h a zdá se mi to moc silný, nezdá je to silný a ať si říká kdo chce co chce je potřeba ho regulovat. Teoreticky by to šlo mít jeden na dva boxy ale prakticky nevím...větrák se má dát hned za pachový filtr aby jeho učinost a životnost byla co nejdelší...
no teoreticky by jsi mohl poridit takzvany "kalhoty" neboli rozbocovac toho sonoflexu (napr. http://www.specialgrower.cz/ventila...ty-125-100.html ) a poridit jeste jeden pachac do druheho boxu jestli me chapes... navic by jsi mel celkove trochu vetsi prostor za mensi penize a navic velkou vyhodu a to ze kdyby se ti tam vytvorila plisen tak mas jistotu ze nenapadne vsechny kytky a nema sanci se prenest do druhyho boxu, stejne tak svilusky a podobna havet
Já tě chápu já mám rozbočévač ze 120 na 160..ale asi si mě nepochopil. pachový filtr se má připojit hned za pachový filtr, aby jako učinost neklesala má být vzálenost co nejnižší pokud užiješ ulitu nebo ufo and etc..
Zdar este se vratim k tem wingum... Mam doma i wawe i origo a wing i a wing stucoo verzi
a wing oproti weveflectoru ma objimku s kterou se da hybat na horu a dolu je na takovejch lizinkach a aretuje se to sroubkem s maslickou aby to slo bez sroubovaku... a pisou tam ze cim bliz je vybojka u plechu tak tim vice svetla je odrazeno na strany a cim je niz tim se svetla odrazi min dostran ale jde to rovnou dolu a na steny boxu. snad sem to napsal pochopitelne jo a pisou i kreslej a snad v kazdym g shopu to maj vystaveny kabelem dolu
chtel sem editnout predchozi prispevek ale nejde to, jo cetl jsem to a taky mi prijde logicky kabel nahoru jen rikam co tam u toho psali jinak to mam dle jejich navodu kabelem dolu a predelavat to nebudu kdyz si koupim novej mozna ho dam kabelem nahoru a ten stucko a wing stoji 1700 ten nejvetsi takze pro mne oproti wawe kterej mam taky, ted uz nepouzitej je to jasna volba hlavne mne na wawe sraly ty zelezny zavity/tycky misto lanek sou moc tezky a provesujou se a ryhlejc ti "zdeformujou" kridlo jinak tvuj pest vypada velmi pekne tak postni nejaky pokracovani at je na co koukat
stejne mi prijde ze az moc resite ty stinidla, podle me i to zakladni hobby stinidlo za 300,- ztraci na efektivite oproti predrazenymu awingu max 10% ucinnosti, ovsem to je jenom muj nazor, nikdy jsem tu odrazivost nemeril, kazdopadne udajum od vyrobce bych taky neveril na 100%... stejne je to kus plechu, jenom ty awingy nebo waveflektory maji vetsi odrazovou plochu...
Původní příspěvek od breakbeat stejne mi prijde ze az moc resite ty stinidla, podle me i to zakladni hobby stinidlo za 300,- ztraci na efektivite oproti predrazenymu awingu max 10% ucinnosti, ovsem to je jenom muj nazor, nikdy jsem tu odrazivost nemeril, kazdopadne udajum od vyrobce bych taky neveril na 100%... stejne je to kus plechu, jenom ty awingy nebo waveflektory maji vetsi odrazovou plochu...
no jo no kdyz mas 60*60 prostor tak pak asi hobby stinitko staci ale kdyz do nej das sestikylo ozari tak 80*80 a vvelkej wing klidne 130..... jo te to furt jen kus plechu akorat ze ving je jinak upravenej plech a k tomu asi tak 4* vetsi kus a 4x300 mas 1200 a to uz od stucko nebo wawe neni daleko.
Máte, pravdu suma sumárú plech jako plech. Tady záleží na tom jak je zpracovaný odraz a rovnoměrně pokryti. Jinak v odrazivosti plechu jak tu psal bude 10% plech jako plech.
Jinak Vás budu muset zklamat, foto už nebude protože to visí vzhůru nohama. Bylo to moc narychlo a sám sem to nečekal i když by to potřebovalo ještě pár dní, ale už jsem nemohl čekat. Navštívila mi plíseň a začala u vrchů proto jsem se rozhodl to skosit tak rychle a bez čekání, aby byly pokud možno nejmenší ztráty.
A to jsem držel vlkost kolem 40-50% a odtah a ofuky jely taky. Ale dám se foto sušiny a jestli má někdo typ sem s ním. Jinak budu rád v průměru 70 g na kytku, tam max kytka si myslím že bude mít kolem 150 g