Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
některý špičky celkem opalene ale nevadí myslím že sem to kolo odjel hodně dobře palky sou tvrdy oběbný a vonaví krasa uvidíme po seschnutí jinak druhý kolo asi skusím substrat máte naky doporučení jakej substrat použít na indorovku.?
tak tady je výsledek a ukázka aspon jedné paličky jak to dopadlo,abych to zhrnul tak vune je hodně nárazová a chutově trošku víc aromaticka stav nastupuje pomalu po zvolna uklidnujicí žádnej námrd probouzí fantazii nenecha vás to na prdeli poslal bych to do kruhu,nevážil sem celkoví výsledek,ale odhad je tech 60-70 g tam stopro bude,mám stoho hodně listu a nevím co stím mam udělat už sou uschle napadl mně hašiš ale z listu.? mastičku dělat zase nechci protože ji doma mám už dost a vyhazovat se mi to taky nechce tak kdyštak poradte.
po delší odmlce jedeme druhý kolo v novém osazenstvu počtu a pěstebního media,vzorek jsem zvolil bílí rusko znovu řez 2ks
kokos sem nahradil hlínou biobizz all mix ec 2,4 ph 6,6 hlínu proto že chci zkusit co pro mně bude vyhovující s kokosem sem byl spokojený jen je třeba mu dát víc pěče
hnojiva jsem podřídil hlínou a proto koupil biobizz-bloom,top max,grow
už je topná sezona čily v boxiku 30c nijak to nestáhnu bych musel zas já mrznout
a vlhkost je taky mizerná 50% taky nejak extra nepomužu stříkam pouze listy vodou
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓PRVNI VÁRKA FOTEk↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
1-samostatná rostlina
2-a na to se chci zeptat holky něco trápí mam dojem že je to kvůli teplotním výkyvům a slabe vlhkosti okraje jsou světle zelené někde se tvoří žluté flíčky hnojivo dávám vždy ve stejným množství liju tam aji na květ moc se mi to nelíbí
zdar bando tak tu mam up dnes sem to zaštípl a mám v plánu ještě pozaštipovat vršky větví aby se to rozvětvilo mnohem víc a využil veškerej prostor,co si o tom myslíte.?
tak opět v mojom vinohrade z5 od výkendu už přepnutej na květ od přepnutí to povyskočilo uplně strašně zas mi to přeruste už to tak cítím bohužel,tommygun nemyslím si že 2,4 je moc motá se to kolem pruměru,jinak nikdy sem se ec hodnotou nezabýval v hlíně myslím že na ec moc lidí nedbá muj názor,tak se pokochejte.