Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Vlhký a studený sklep - řešení?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
LuckyBoy
Stálý Člen

Karma uživatele LuckyBoy - 85% PěstitelskáKarma uživatele LuckyBoy - 85% Pěstitelská

Registrován: Aug 2013
Příspěvků: 162  

Příspěvek č. 65

čau, zkus udělat ten aktivní přítah rovnou zvenku, až do té místnosti, kde svítíš, mělo by to pomoct..ale je zas potřeba, aby ten nasávanej vzduch byl suchej že jo,takže nenasávat(nebo aspoň ne stále) ráno a při/po dešti, kdy je vlhkost nejvyšší! pasiv stačí vetšinou u malopěstů,ale u tebe málo, hlavně si myslím, že se ti ten vzduch, i když je suchej zvlhčí v té místnosti před, tam přece je taky vysoká vlhkost, ne?!
a ten filtr, myslíš pacháč,ja?!ten samo můžeš dát na zem, ale mysli na to, že tam máš velkou vlhkost a kor u země a vysoká vlhkost dost snižuje pachačům životnost! koneckonců nahoře u lamp je sušší vzduch.. tak ať se daří...

Legalize It!

Old Post 25-06-2014 v 23:52 PM
LuckyBoy je offline   Profil uživatele LuckyBoy   Find more posts by LuckyBoy   Foto galerie člena LuckyBoy   Click here to Send LuckyBoy a Private Message   Add LuckyBoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C21H30O2
Stálý Člen

Karma uživatele C21H30O2 - 83% PěstitelskáKarma uživatele C21H30O2 - 83% Pěstitelská

Registrován: Jan 2006
Příspěvků: 346  

Příspěvek č. 66

s aktivnim pritahom priamo z vonku moze byt trosku problem. jedine otvory v danej miestnosti su dvere, vetraci otvor medzi prieckami s dverami a potom sachta, cez ktoru robim odsavanie.

ta sachta je sice dostatocne velka, ale zas neviem ci nebude problem, ze odsavam vlhky vzduch do nej a zaroven by som aj nasaval vzduch z tejto sachty.

dalo by sa samozrejme aj natiahnut potrubie az k vyusteniu sachty. lenze to je minimalne 10m horizontalne a min 3-4m vertikalne (aby som sa dostal na uroven zeme).

otazne je, ci na takychto vzdialenostiach este bude stacit jeden vetrak, alebo bude nutne pouzit viacero vetrakov.

funkcne by nemal byt problem nastavit nasavanie na urcitu dobu. avsak problem vidim v tom, aby sa nenasavalo pocas dazda a pod. aj ked mozno by sa dal urobit daky kontroler, alebo kupit. ale momentalne na to nemam cas ani financie.

rovnako som rozmyslal, ze by som striedavo nasaval a odsaval vzduch cez tuto sachtu.

Old Post 26-06-2014 v 12:56 PM
C21H30O2 je offline   Profil uživatele C21H30O2   Find more posts by C21H30O2   Foto galerie člena C21H30O2   Click here to Send C21H30O2 a Private Message   Add C21H30O2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C21H30O2
Stálý Člen

Karma uživatele C21H30O2 - 83% PěstitelskáKarma uživatele C21H30O2 - 83% Pěstitelská

Registrován: Jan 2006
Příspěvků: 346  

Příspěvek č. 67

Update:

unikova sachta, do ktorej posielam vzduch ma vlhkost cca 95%. cast vzduchu sa mi vracia spat do miestnosti - nie je to este dobre utesnene (nemozem to este uplne zabednit, budu sa este robit upravy).

dalsi problem je ten, ze potrubie som ukoncil este v sachte. kamos co mi pomaha mi hovoril, ze vzduchotechniku musim vyviest nad povrch zeme (teraz je asi 3m pod zemou - prakticky na urovni podlahy v pivnici).


nasiel som dve potrubia, cez ktore je mozne nasavat vzduch do pivnice. problem je, ze neviem na co sluzia a odkial vedu. avsak ked uzavriem ventilacne sachty, tak citim v nich prievan.

horsie je, ze v oboch tychto potrubiach je vzduch, co ma vlhkost 69-75%, takze nim toho moc nevysusim.

prakticky vsetky zdroje vzduchu co mam maju vysoku vlhkost.

riesenie vidim jedine v tom, ze by som mal v kazdej miestnosti vykonnu odvhlcovacku.

ked som skusal odsavat vzduch 15min asi 8x denne, tak vlhkost isla aj pocitovo hore, aj ekd odvhlcovacka bezala na plny vykon.

neviete, ci existuje zariadenie, ktore by dokazalo odvlhcovat vzduch este priamo v potruby?

Old Post 04-07-2014 v 10:49 AM
C21H30O2 je offline   Profil uživatele C21H30O2   Find more posts by C21H30O2   Foto galerie člena C21H30O2   Click here to Send C21H30O2 a Private Message   Add C21H30O2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2002270 seconds with 23 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív