Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau lidi mám otazku když takhle přesunuju kytky z boxu na balkon kde svítí slunce tak jak kytky budou reagovat ? vždyt ze slunce musí vychazet uplně jine spektrum než stech mojich usporek dík za jakekoliv odpovědi
hnojky na rust .... zacnu asi zitra jednou tydně.. 4000 shlednutí mazec kytky už se nevešly do boxu.. tak sem zakročil z kolinkama a kytky skrotil dolu ! kytky jsou už jsou dost citit ted mam vplanu sehnat folii bilou a vymenit ji misto alobalu a pomalu
ROSTE TO
Pardon za tu fotku 2x sem se nějak musel překliknout 5 stranku chci mit už pěkne zafotečkovanou ale fotak vypovída při klasickych bateriich
nějakej přehled jak to vevnitř ted vypadá my first indoor asi by to nemelo bejt uplne v outdoor galerce ale kyti pak pudou na balkon takže to má něco do sebe
no máš to pěkné, jak to půjde na stálo na balkón, tak může fičet jak chce, a bude už to mít silný stonek a bude to už kytka jak má být...předpěstu zdar a sklizni zvlášť!
Ať se daří!
dík za pochvalu to se cení dovolím si dat fotečku z minuleho balkonku no name ktereho sem si vytahnul s pytličku no já ne ale bracha
no name s kterého mi nic už nezustalo snad jen stonky ale byl to fakt zmastovak pojmenoval sem si ho space timer pač strašne zpomaloval čas
letos chci mit kytky strašne uzemněné i za cenu stressu kytek snad se mi to povede protože mi nabalkon vidi asi 90 oken :-D i tak ale nikdo nepraska tak to risknu i letos peace
pokračujeme update dneska celkem 7 kytek 2x White rhino 4x c99 1x kill bill
zacnu z leva White rhino C99 kill bill c99
a moje salaty 2x c99uprostřed vypadaji jak kdyby znich rostl nějakej salat asi nemám uplně idealni spektrum v boxu 2x WR včera sem nasadil 0,25L postříku na živiny pro listy když jsem dneska namiřil rozprašovačem na hlavu salatu a zmačkl spoušt tak salaty zapraskaly
no pravě nemam přelil sem totalně 2 kytky z jedne sem ted vymackl asi pul sklenicky vody stama a druhou sem dal primo pod svetla z hora at vyschne sub ostatni sou taky krapec prelite ale doufam ze to nějak vstřebaji taky už nejsou uplně nejmenší no větši teplota teoreticky = vetši odpařovani ?! no radši dám natebe a necham zaple vetrani
Udelej si do tech nadob dirky treba hrebickem nebo necim ostrym at ti ta voda odteka,neni dobre kdyz se korinky topi at uz zalevas mene ci vice,jak psal kolega nic nevypinej a nech vse ficet. Cim vic direk tim vice vzduchu budou mit korinky a tim lepe pro kyticky.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Kdyz je prelejes jednou, nic se vetsinou nestane. Nech to nromalne bejt, nech to uplne vyschnout a priste normalne. Nejhorsi je dlouhodobe prelivani rostlin.. Co myslis, kdyz v prirode prijde slejvak nebo privalovej dest a jednorazove se prelejou, tak prijde Stvoritel a zacne zemi zdimat?
Koukam, ze ty kytky "ňuňáš" jak malý plyšáčky Je to plevel, nech to rust.