benjichaouat
Stálý Člen
|
citace: |
Původní příspěvek od Časlove
Vypadá to naprosto skvěle, fakt se kochám!
Jen ta plísen mě docela zaráží v tomhle suchu... Každopádně toho Larryho x Purps nech co to pujde, sekal bych dřív jen v případě, že to celý shnije! Těch 65-70 dnů neni jen můj výmysl, jel ho tu rákosníček, mrakoplaš a u všech to vypadalo stejně + já to sklízim podle mikroskopu. Měl ho ted kamarád pod 750W a sklidil to v 55 dnu. Tak jsme to porovnávali s mojí 250W 70denní pálkou a výsledek, 55 dnů fakt málo, hrozně to ztratilo na chuti... Jinak jo, je pravda, že ty tvoje (asi tim vedrem, nebo nevim) vypadaj víc jak na 40. den.
Jinak Larry OG vypadá nejvíc super! Plus ten TA doufám, že neshnije dřív než mu zčernaj listy, to bude taky krásná kytka! |
Ahoj, no díky za chvalu, ale s tou dobousklizne si me dost rozhodil. Larry X purp je dnes v 53 dni a uz vypada dost prezralej. Alien uz cerny listy ma a taky vypada, ze by uz sel. je v 55 dni. Jako tech 65 dni jim klidne muzu dat, plisen se nastesti zastavila, ale aby to nebylo na skodu. mikroskop bohuzel nemam. rozum mi veli setnout, proplachnuty uz musi taky byt, tak nevim. zkusim ti sem zitra hodit aktualni fota a muzes posoudit sam. Co jsem si psal s nekolika lidma, kteri zatmivaji, tak u nich je ta doba kvetu taky u vsech kytek kratsi cca o 10 dni. Je to asi tim nadhernym pocasim. Vzdyt uz 2 mesice je nadherne.
Aliena jsem testoval zastrizek z 40 dne a uz ten naklada jak prase.
Jinak vcera jsem sklidil vdovu a mendoboga, protoze u nich se bohuzel plisen objevovala porad. Jsou ale uz krasne zraly. Chtel jsem je sklidit o uplnku, ale ta plisen to nejak prekazila.
|
Zatmívačka a jiná překvapení
Sweet seeds in the open air
Jak jsem zase jednou vařil....
benjiho chilli radovánky
|