Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
40 dnů při 12/12
Paldy nic extra, mám podezření že genetika stojí za prd, čekal jsem to lepší.. Na druhou stranu udělal jsem dost blbostí, možná se to projevilo.
spis bych to videl na chybejici spektra taky si mel par problemu tak uvidis dalsi kolo kdyz uz to budes mit "vychytany". ja uz sem si koupil bedynku s vikem kde budu delat taky pseudo. trysky mam gardena micro drip 360°. Ty otacivy jako mas ty mi prijdou divny, tohle ma maly otvory kolem dokola a kdyz do toho foukam tak se v tom neco toci tak sem zvedavej az to bude v chodu jeste mi schazi hadice + Tcka + zatky jinak cerpadlo budu mit zatim zapujceno z rizkovnice co jsem si koupil. tam je maxijet 1000 to by melo stacit
Nojo, říkal jsem si že to počká ještě týden dva, ale teď jsem se mrknul pod mikroskopem a vypadá to že jedna ze dvou holek už je ready. Což by měla být Black Domina. Pestíky má sice stále světlé, ale mam pocit že u této odrůdy nejspíše toliko netmavnou.. Rychle voda s finalem + enzymes. A po dvou dnech jen voda a pak už půjde jedna holka pod kudlu. Zkusim něco vyfotit, ted nestíhám..
Oprava:
Pestíky jsou světlé, ale pryskyřice (trichomy) tmavne a vypadá že už to brzo bude akorát. Druhá kytka má pestíky také světlé, trichomy stále ještě nezralé..
čistá voda s kapkou finalu, dost snižuje PH tak jsem ho dal jen aby bylo kolem 6. Přidávám pár fotek, nejsou to bůhvíjaký šišky, na dvě kytky dobrý. Jedna už půjde brzo pod kudlu..
Oprava: Ph pro flush by mělo být 4. Pak už se kytka začne vycucávat.
proč myslíš? nezáleží na pestících ale na trichomech..
viz např. http://img176.imageshack.us/img176/...entoharvest.jpg
Vypadá, že je ještě dost při síle, ale záleží na odrůdě. Uvidíme, jak se projeví v následujících dnech
a jaký ty trichomy jsou? to už tam jsou nějaký mléčný? neber to špatně, ale vypadá to spíš jako 21. den. a taky máš dost tmavý listy, nebo s mi to zdá z fotek?
zdarec,tez bych sa priklonil k nazoru,este nechat tak 20dni,pises,ze to je 51.den na 12/12... dni kvetu musis pocitat od kedy ti zacali nakvetat,nie od kedy si prepol na 12/12...
právě že jsem počítal s tím, že trvalo déle než nakvetla, jak už jsem psal výše, jedna kytka vypadá klasicky. Světlé pestíky, čiré trichomy, druhá, která bude nejspíše Black Domina, má mít papírově kratší dobu kvetení a pod mikroskopem jsou trichomy mléčný až tmavý a brzo to bude 50/50. Ještě to nechám samozřejmě pár dnů, ale budu sledovat.
Je fakt, že to ještě tak horký asi nebude, uvidím co za týden...