Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano to si myslim...a pokud mas jak dokazat ze samotné CBD vylečí člověka s rakovinou prosil bych to tedy doložit. Jen hlupák nemění své názory a ja ho klidně změním. Ale nemám čím být přesvědčen o tvojí pravdě, když všechny prameny co mám tvrdí opak!
Netvrdím a ani bych si nedovolil tvrdit, že samotné CBD VYLÉČÍ člověka s rakovinou. Ale může vyléčit a může tomu dopomoci. Ovšem, jak jsem psal, záleží na mnoha dalších faktorech. Vždy je to individuální. Pro mě je nejpodstatnější, že lidem můžu pomoci, a je jedno, zda je to ekzém, bolest kloubů nebo vážnější onemocnění. Proto to dělám. Kdyby si si chtěl něco málo počíst od pár lidí, mrkni zde, i když se jedná většinou o názory na mast, myslím, že je to krásný čtení
Netvrdím a ani bych si nedovolil tvrdit, že samotné CBD VYLÉČÍ člověka s rakovinou. Ale může vyléčit a může tomu dopomoci. Ovšem, jak jsem psal, záleží na mnoha dalších faktorech. Vždy je to individuální. Pro mě je nejpodstatnější, že lidem můžu pomoci, a je jedno, zda je to ekzém, bolest kloubů nebo vážnější onemocnění. Proto to dělám. Kdyby si si chtěl něco málo počíst od pár lidí, mrkni zde, i když se jedná většinou o názory na mast, myslím, že je to krásný čtení
Ok, ale me tahle veta: "Ovšem rakovinotvorné buňky "zabíjí" i CBD. A proto lze použít i pouze CBD." prijde jako takova klasicka mystifikace... Ale beru ze v kontextu ji rozumnej clovek pochopi, jenze vetsine lidi z toho vyjde - CBD vyleci rakovinu.
A rikam, nikoho bych neodrazoval od tvych vyrobku! Urcite patris ke spicce, kdybych si ja mel kupovat legalni mast, tak bych sahnul po tvoji. Tohle nemel byt zadnej flame, ja sem se snazil diskutovat vecne.
Ok, ale me tahle veta: "Ovšem rakovinotvorné buňky "zabíjí" i CBD. A proto lze použít i pouze CBD." prijde jako takova klasicka mystifikace... Ale beru ze v kontextu ji rozumnej clovek pochopi, jenze vetsine lidi z toho vyjde - CBD vyleci rakovinu.
A rikam, nikoho bych neodrazoval od tvych vyrobku! Urcite patris ke spicce, kdybych si ja mel kupovat legalni mast, tak bych sahnul po tvoji. Tohle nemel byt zadnej flame, ja sem se snazil diskutovat vecne.
Za to jsem rád, však právě kvůli diskuzi jsem také založil tohle téma Takže tím je vše v pořádku. Pochopil jsi to správně, šlo právě o ty uvozovky. Ono je to potřeba brát primárně tak, že MŮŽE pomoci. Ale samozřejmě nemusí, a může i přitížit. Pokud někdo tvrdí, že konopí na 100% pomáhá na všechny nemoci, potom je to absolutní nesmysl Pak už se člověk pohybuje na moc tenkém ledu, kdy může jít i o zdraví nebo vlastně i o život člověka. To už není sranda, že si někdo něco vyčetl a pak to nefunguje Přesně tohle ti řekne i Lumír, ten to vysvětluje moc hezky a je to dle mne jeden z největších odborníků na světě.
Těch článků člověk dohledá více. Ve výsledku myslím, že nakonec někteří padli. Jinak jsem ještě našel, že někde zkoušeli nějakým způsobem blokovat endokanabioidní systém, taky s umrtím. Člověk si hraje na boha a takhle to pak dopadá.
Původní příspěvek od Pixxel Pro metracka i ostatní:
Těch článků člověk dohledá více. Ve výsledku myslím, že nakonec někteří padli. Jinak jsem ještě našel, že někde zkoušeli nějakým způsobem blokovat endokanabioidní systém, taky s umrtím. Člověk si hraje na boha a takhle to pak dopadá.
"Syntetický preparát rimonabant blokoval kanabinoidní receptory CB1" co to ma spolecneho s syntetickym THC? krome nadpisu v Reflexu.
To je presne ono, ty si neco prectes a udelas z toho neco uplne jineho. Ses mistr zkreslenych, zjednodusenych informaci
Jeden clovek umrel pri testovani blokatoru cannabinoidnich receptoru, ani nevim jak presne. Mozna na mrtvici, infarkt nebo neco co s tim nemelo nic spolecneho. Ty z toho hned ale udelas vyzkum kde "zařvalo celkem dost testovacích lidí po aplikaci syntetického THC" To je demagogie...
Původní příspěvek od Pixxel Čti si prosím tě moje příspěvky pořádně. Možná ti dojde plno věcí, které ti zatím uníkají.
Já jsem psal o dvou různých případech, které spolu nemají nic společného. Ty si bohužel z toho udělal jednu velkou senzaci.
Ve chvíli časoprostoru zkusím poštudovat, díky za odkaz.
Precti si svoje prispevky lepe sam. V obou dvou odkazech (uverejnenych 14 dni po sobe) se odkazuji k laboratori ve meste Rennes. Neni tezke se dovtipit ze jde o stejny pripad, jen si ho reflex jako bulvar jinak nafouknul. A magazin legalizace o tom informoval daleko presneji. Porad se jedna o ten samej vyzkum tech blokatoru.
Má pravdu ten chlapec!
Tehda, ten rok zpátky, jsem si tyto věci nespojil dohromady.
Ty ostatní články se taky zmiňovaly o THC a ne o endokanabinoidním systému.
Dva týdny jsou hold asi dlouhá doba na to aby si člověk vzpomněl na detaily a spojil si dvě, na první pohled rozdilné věci, v jednu.
Kdybych si ty zprávy dneska znova obě najednou přečetl, tak by mě to asi určitě trklo.
Aspoň dnes můžu v klidu spát, že čisté THC není zase tak zlé, jak se zprvu zdálo.
V téhle jedné věci si mě přesvědčil, za což ti děkuji a zároveň se ti omlouvám a to i všem ostatním, že jsem zde postnu zavádějící informaci o smrtelnosti čistého syntetického THC.
Pro ostatní, berte mé příspěvky radši s rezervou dokud se k nim nevyjádří více fundovanějších lidí. Jedná se o mé postupy a názory, ze kterých si udělejte názor svůj.
V případě dalších pochybností mě prosím opravte či rovnou smažte mé příspěvky aby nedocházelo k dalším nejasnostem
Nakoľko sú informácie rozporuplné a nijak ma neposúvajú dopredu...
som nútený všetko skúšať. Trvá to dlho a strácam trpezlivosť...
Čo tak použiť mix - karboxylovaného pri cca 140 st.C a nekarboxylovaného cannabisu do výťažku s liehom - konopnice
prípadne to isté do oleja???
otázna je aj kombinácia liehu s Cannabis užitá perorálne /pusou/
Pár dní testujem vapík Volcano pri 190 -200 st.C......celkom iný účinok, než konzum čaju s drvinou. Nástup zhulenosti cca do 1 min....po kombinácii s cca 0,8 dl /R/UMU - diivoké sny a teraz ráno mierna depresia a úzkosť.
včera som sa dočítal, že CBD sa uvoľňuje pri vapo okolo 230 st.C - tak netuším - možno mi to tam fakt chýba
Zdravím... letos jsem nic nesadil, protože nemožu chodit. Udělal jsem si jen FS a na mast jsem si netroufl. Jak to popisuje redyth, je to docela jednoduché, ale já na to neám fakt sílu se s tím patlat. Koupil bych tu mast, kdyby to šlo. Udělali se mi a nohou na patě berdcáky tak sháním nějakého dodavatele. Byl bych moc rád ... předem děkuju a nabídku prosím posílejte na můj mejl. Je to akutní a bolí to jak sviňa. Sračky z nemocnice nepomáhají a když, tak jen chvíli a pak se to vrátí do staré podoby. Fakus333ovi@seznam.cz
Vařím podle redytha, opravdu jsem dodržel v troubě 5hod na teplotu 100C, jako medium jsem použil kokosový olej + sádlo. Mám toho tak 5 litrů. Teď nechávám odstát a ovíkendu zase další kolo vaření. Teď to odpočívá ve sklepě v cca 12 stupních, snad to není moc. Konzistence vypadá dobře.
Tak jsem hotov s výrobou masti. Vždy po týdnu jsem vařil 5 hod v troubě na 100C. Nechal jsem vychladit v ledničce a nyní jsem zkusil nechat přes den v pokojové teplotě. Mast je pěkně tuhá, akorát na povrchu se utvořila asi 1mm tekutá hladinka. Přemýšlím, zda nepřidat ještě nějaký esenciální olej jako vůni. Každému aroma vepřového sádla nevoní Co si o tom myslíte?
Tak jsem to ještě jednou nahřál a nastrouhal do toho včelí vosk a přidal láhvičku vonného oleje, konzistence je trochu lepší, míň tekutá za pokojové teploty a vůně je také příjemnější. Takhle už to asi nechám