Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Dr_paradox69 no hosi myslim si ze je to jenom o pristupu k te droze,prece jenom stav z travky je 85 procent psychika,takze jak si to nastavis tak to mas,hulit sem zacal v 15,je jasny ze na stredni byli nejaky problemy jak u kazdyho capka,ale na huleni bych to nesvadel,chytl sem se za rypak dodelal sem skolu,zakoncil maturitou a hned sem svihal do prace...tam sem byl rad na ten nadhled co mi travka dala jak tu taky pisete...taky sem tam hulil...vlastne hulim celou dobu,prestal sem snad nejvic na tri mesice kdy uz sem vedel ze potrebuju detox...pac sem se nemohl zhulit,stava se mi to obcas i ted ale to kazdymu dlouhodobymu hulicovi ze kdyz dlouho pali jeden vzorek i sebelepsi prestane to fungovat...a jak rikam bandita za ty roky uz to ma clovek ochytany ze vsech stran a vi ze uz je to za zenitem...ale porad me to bavi pestovat a pak kourit co sem sam vypestil...peace
no ja mam zistene a overene ze ta "len psychika" je vlastne megaproces hormonov ktore zabezpecuju ako sa clovek citi, je to normalne chemicky proces s existujucimi prvakmi
Takze s vlastneho viem , ze ked si narazovo zahulim vela je mi zle a mozem byt v pohode ako chcem a s kym chcem ci kde ...
Proste prekrocis hranicu unosnosti a mozog ti da stopku tym ze ti rozbucha srdce, zacnes sa citit mdlo, a vsetky tak zname fakty...je nacase dat si pauzu alebo ten proces v mozgu utlmit nejakym benzakom...
ja hulim 15 rokov a max pauzu som mal asi pol roka lebo uz mi bolo len zle pri akeokolvek mnozstve ci situacii.. .
v zasade souhlasim,jo jako samo ze se da prehulit do pocitu na zvraceni zvlast na lacno se mi to nekdy stane...ale to je jenom o tom jak znas svoje telo a za tech 15 let myslim vis co a jak se sebou,je jasny ze kdyz to nesedne tak to nesedne,ja hulim asi 12 let,a mockrat mi z toho zle nebylo...kdyby bylo asi bych si dal aspon nejakou pauzu...mozna by nebylo na skodu kdyby se mi to na mesic dva zprotivilo jak tobe...
:-D
mě změnila natolik, že sem po cca 4 letech přestal, cca 2roky sem to do huby skoro nevzal a teď asi 7 rokem si dám občas a to jen tak, co by se za nehet vešlo a úplně mi to stačí...v podstatě se zkouřím z čehokoliv :-) člověk to převážně dělá pro ten pocit tzv. "zkouřenosti"(na každého to má samozřejmě jiný efekt), takže to, že mi stačí malinko a občas, vidím jako obrovskou výhodu... nemyslím si, že je borec ten, kdo vyhulí klidně 3g denně úplně sám a dělá machýrka, jak pozná nejlepší hulení, že vydrží nejvíc, atd...právě naopak...je to blbost a je to k ničemu hulit v tak velkém množství, jelikož je na tom ten člověk vlastně psychicky závislý, když nemá, tak je nervozní a nepříjemný, nedává mu to ten správný pocit blaženosti a je vlastně otrokem toho, že každý den musí mít dost kuřiva, musí mít čas a příležitost se zkuřovat a být zkouřenej, což není moc ideální, když vezmu do úvahy zaměstnání, nebo řízení auta, či čehokoliv jiného, život a starosti jako takové atd., atd... to neberu v potaz zdravotní hledisko jak fyzické, tak psychické...
prostě hulte s mírou a ne jak kamna...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od fedousek mě změnila natolik, že sem po cca 4 letech přestal, cca 2roky sem to do huby skoro nevzal a teď asi 7 rokem si dám občas a to jen tak, co by se za nehet vešlo a úplně mi to stačí...v podstatě se zkouřím z čehokoliv :-) člověk to převážně dělá pro ten pocit tzv. "zkouřenosti"(na každého to má samozřejmě jiný efekt), takže to, že mi stačí malinko a občas, vidím jako obrovskou výhodu... nemyslím si, že je borec ten, kdo vyhulí klidně 3g denně úplně sám a dělá machýrka, jak pozná nejlepší hulení, že vydrží nejvíc, atd...právě naopak...je to blbost a je to k ničemu hulit v tak velkém množství, jelikož je na tom ten člověk vlastně psychicky závislý, když nemá, tak je nervozní a nepříjemný, nedává mu to ten správný pocit blaženosti a je vlastně otrokem toho, že každý den musí mít dost kuřiva, musí mít čas a příležitost se zkuřovat a být zkouřenej, což není moc ideální, když vezmu do úvahy zaměstnání, nebo řízení auta, či čehokoliv jiného, život a starosti jako takové atd., atd... to neberu v potaz zdravotní hledisko jak fyzické, tak psychické...
prostě hulte s mírou a ne jak kamna...
Presne tak, nejhorsi je priznat to, trava z vas neudela lepsiho cloveka, to is myslite vy bo ju mate radi, hulil jsem 4 roky, posledni rok kazdodene, a je to nanic kdyz si date 5 kyblu + 2 sklenenky power plantu + euforii(1200w-[2x600w]) a pritom to je jako normal zahul ( nechci machrovat ale je to tak ), daval jsem za travu vic jak 7 tisic mesicne, myslite si ze jste nejvetsi borec kdyz mate takovou vydrz ale neni to nic pekneho, vzpomente si jak jste zacinali dostavali sracky a pak nejaky brutalni model, byli jste v soku, tet to berete normalku, kdyz vidite pak jak se clovek ztriska z 1 prda vy date 2/3 skla nebo gramove brko a nic, na kazdeho funguje jinak ale jedno vim jiste, lepsiho cloveka to z vas neudela, vy si myslite ze jo protoze tomu verite a mate ju proste radi, ale neni to tak, nejtezsi to je si priznat no, musel jsem se vykecat tet 14 dni nehulim a dal jsem si caru ale je to tak lidi. Nej si vypestovat svoje a vyhulit a tesit se na sezonu, semtam si dat dobre skero. Jste zktratka jini, ma to vyhody ze vas to zklidni mozna u me to znicilo slabost, nebojim se , nejsem taky srab jak jsem byval a reknu vse najevo, ale ve skutecnosti tim nicite sebe i rodinu i stastnou budoucnost, pokud mate partnerku hulicku tak to je taky zle, jeden ve vztahu musim byt normalni ale tot muj nazor neberte to zle ale je to tak, jak rikam, nejtezsi si je to priznat, vzdy me sralo jak nekdo rikal ze jsem zavislo vzdy jsem tvrdil opak ale treba si to uvedomit coz ale moc nechcete, jeto tak lidi taky jsem nechtel ctete to, rikate si, proboha to je smazka, predhazuje nam svoje problemy bo ho to znicilo, no neni to tak ?, ale pravda je opak lidi.
Naposledy upravil Alpinestars 03-03-2015 v 01:27 AM