Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau mas to docela pekny akorat nevim jestli je dobry mit ty 2 boxy takle u sebe asi by mezi nima měl bejt nakej prostor kuli ventilaci aby se ti to nepřehřejvalo
Když je substrát předhnojenej vetšinou alespoŇ na 3 týdny a když pak přesadíš tak máš další hnojky a zas nemusíš chvly hnojit... k ty lampe s clf nemam skusenost ale roste to pod tim prej dobre klidne jsi to mohl nechat myslel jsem to jen tak ze ta 250 pro ne nebude zadnej stres a ze se nemusis ji tam dat jestli chces ne ze to bude lepsi... to fakt nevim nemam os skusenost clf.
manastohovado:jj myslel jsem na to,tet zatim jede jen jeden tak to s teplotou je v pohode a bud tet nebo pristi vykend pujde odtah z obou boxu na pudu (Chci odtahy na stinitka,bo jsem kreten nekoupyl cool tube ale jen 1x A-wings medium a 1x klasika stinitko masterbright 60cm) no a tim si myslim ze bude po problemu s teplotou,plus pritah mam z venku pekne chladnej cerstvej vzdousek. Takze to snad klapne. At to roste,peace
Astronaut: diky pane za nazor,asi tam zatim nacham tu Cfl,delam moc zbrkla rozhodnuti a je pravda ze co jsem je dal do mensiho boxu tak pod cfl jedou pekne,tak jeste pockam. Jinak ten muj problem asi nejspis bude prelyti Na foru jsem to rozvadel pro EDA45 (myslim borec) a ten me rekl ze jsem moc zaleval a brzo hnojky,nastesti jsou od soboty na sahare (bez vody po te potope aby vyschly) a tak jim tet budu par dni servirovat jen vodu s ph6.0 a uvydim co se stane,kazdopadne substrat je predhnojen (nevim jak,sorry) tak to necham na nem at zas neco naposeru,az budou neco chtit tak si reknou,ne? Takze jeste jednou diky a zatim
Je to jen lehká újma,další patro už bude v pohodě..
Se zálivkou je třeba zacházet tak,jak kořen jede dolů a rozrůstá se..
Tedy každou další trochu přidat a až budeš mít kořeny i dole,pak zalít plnou,tak aby se voda dostala až dolu a nechat proschnout a tak dokola..S hnojkou jim dej cca týden pokoj a pak pomalu začni grow hnojivo,pomalu zvedat..Přesně jak píšeš,ony si řeknou,kdyby chtěly krapet přidat nebo ubrat..
Nejdůležiější je nechat kytky prostě růst,nepřehánět to s péčí,třeba i dobře myšlenou..
Ať se daří..
Edit :
CFL grow mam v matkárně,kytky pod tim nejedou nijak extra rychle,ale mají pěknou stavbu a na rozjezd mrňat je výborná..
EDA45; ok,to jsem rad uz jsem mel strach ze mi nektere pojdou,ale vcera jsem jeste patral a cetl tak jsem se uklydnoval. Budu zalejvat jak jsi psal,s tim hnojivem pockam co to pude,chci sice mit aspon 20kg hahaha