Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » GROW-MAX 250W - 6x Pineapple Express: 85-275W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

citace:
Původní příspěvek od koogi1
No na těch pár dní nevím jestli ti tam ten větrák něco pomůže nebo spíše se nezlepší už asi nic,alee mohl by na druhou stranu zabránit většímu rozšíření a pomoci tak té drahé srandičce co jsi koupil.
Jinak jsou i dobré sativy které nejsou zas tak náchylné na tyto věci,
je třeba si rozmyslet genetiku podle toho jak je tam chceš namačkat
do toho prostoru,věřím že kdybys to neměl tak namačkáno tak plíseň
o kitky ani nezavadí hmm ale to je můj názor.
Jo a tu srandičku rot stop bych podával spíše jen do nakvetení
a v květu pak už jen jako prevenci do zálivky to by mělo utužit
děvčata tak ať se ti nestávají tyto nechtěné srandičky

Však právě, aby se to už dál nešířilo... No tak genetiku vybírám hlavně podle jiných věcí a určitě je možné i ty náchylné genetiky odjet v pohodě a to bych se chtěl právě "naučit". Ono to tam zas tak namačkaný není, právě naopak, je tam dost nevyužitýho místa, a kdyby tam toho bylo ještě míň, tak by se to rapidně podepsalo na výnosu. Bud Rot Stop se má používat v květu v době, kdy je kytka nejnáchylnější na tvorbu plísně a to postřikem.

Old Post 15-12-2012 v 18:50 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

NJN no tak to zkus s těmi větráky navíc vím že jedou W ečka do háje,ale
pokud ti to pomůže k tomu abys sklízel bez problémů tak to stojí za to.

Jinak budu sledovat i nadále tak ať se daří.

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 15-12-2012 v 20:10 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 67

Máš pravdu no, spotřeba tím vzroste, ale když už pálím elektřinu za 250W sodík, tak těch 13W za větrák na pár dní snesu
Teď mě tak napadl další možný důvod tý plísně. Vzduchotechnika je večer v čas, kdy většinou usínám (mezi 23. a 1. hodinou) vypnutá a jede jen 15 minut uprostřed tohoto období... to aby se mi líp usínalo, přeci jen to dělá kravál. Za tmy je dost vysoká vlhkost a i ty 2 hodiny můžou udělat celkem dost. Takže od teď a i příští kolo pojede vzduchotechnika nostop (respektive s jednou nebo dvěma 15ti minutovýma přestávkama)

Old Post 15-12-2012 v 23:07 PM
Host
Host

46. dní 12/12 Příspěvek č. 68

Tady jsem udělal zas nějaký fotky, tentokrát výjimečně za světla, aby byla trochu změna, akorát že je na nich prd vidět

Jinak zdá se mi, že Bud Rot Stop docela zafungoval... Jestli tu plíseň nezarazil úplně, tak ji minimálně zpomalil, každopádně obojí je úspěch... teda pokud se mi to jen celý nezdá a nebudu zas nepříjemně překvapen, až přijedu v pátek domů.

Přidal jsem ten druhej větrák, nakonec s ním nefoukám na spodky, v tom už teď po tom, co ta plíseň napáchala, nevidím moc význam a radši foukám na vršky a taky pod CT, protože z ničeho nic vyjela teplota z 28°C až na 32°C za světla. Ale teď se zas v místnosti netopí, tak to bude pár dní v pohodě.

Čivavu chci sklidit už v pátek (50 dní), ale jen zčásti (zbytek půjde po 55 dnech). Chci zjistit, jestli je obstojná, i když dostane jen 50 dní květu. Pokud ano, pojedu s ní celý kolo. Ale to až tak na podzim, protože do tý doby toho mám naplánovanýho tolik, že...

Ať to roste a kvete,
mějte se, lidi

A ještě otázka k zamyšlení: Mohl si Ježíš udělat tak horkou pšeničnou placku, že ji sám nemohl sníst?
(kdo pozná, z čeho to je? Je to jednoduchý...)

Old Post 17-12-2012 v 21:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 69

http://grower.cz/forum/showthread.p...917#post1023917

Jo, to byly časy... ze 7 Jacků a 1 IP2000 pod 150W mít 140,6g - 0,94 g/W, PE index 1,08... snad se mi to ještě někdy podaří zopakovat

Old Post 17-12-2012 v 23:17 PM
stříkárád
Nový Člen

Karma uživatele stříkárád - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Ciao no samořejmě žlutá rodinka a je to sakra zatrolená hlavolamka
Jo taky na poslední měsíc květu jedu odtah non-stop a ofuky jen s minimálníma pauzama v noci, zatím se mi plíseň nevyskytla.
Ale máš to krásný, fajnou sklizeň přeju

Old Post 21-12-2012 v 14:34 PM
stříkárád je offline   Profil uživatele stříkárád   Find more posts by stříkárád   Foto galerie člena stříkárád   Click here to Send stříkárád a Private Message   Add stříkárád to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

50 dní 12/12 Příspěvek č. 71

PI

Old Post 21-12-2012 v 16:39 PM
Host
Host

... Příspěvek č. 72

CH25T

Dneska jsem uštípl malou paličku, nechám ji uschnout a uvidíme, jestli čivě stačí 50 dní nebo ne. To samý udělám v 55. květu, pokud ještě nebude podle pryskyřice zralá a nechám ji do 60. dne, pokud ano tak půjde celá již v 55. A nebojte, nebude se koštovat vzorek plnej hnojiv, poslední dávku hnojiv dostala 2.12.

Old Post 21-12-2012 v 16:46 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Hm no tak jen do nás s informacema jinak vypadá na pohled že by už i mohla jít pod kosu zubatou

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 21-12-2012 v 17:03 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Vánoce Příspěvek č. 74

Udělal jsem pár fotek, které jsem si původně chtěl nechat jen pro sebe, ale pak jsem si řekl, že to sem dám a využiji to k poděkování všem, co mi věří, podporují a posílají karmy, opravdu mám z toho radost.

Takže vám, přátelům této úžasné rostliny a v některých případech i úžasným lidem, jak jsem měl tu čest poznat, chci popřát krásné Vánoce a vše nejlepší do Nového roku.

A hlavně... i přes tu "hezčí realitu", kterou vám tato úžasná rostlina může dávat, nikdy nezapomínejte na své blízké!

P. S.: Tohle je vlastně taková šiška na šišce

Old Post 24-12-2012 v 22:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 75

Dneska dostaly PI poslední dávku hnojiv, konkrétně 3 ml/l Bloom a 2 ml/l enzymů. Příští týden jen enzymy a pak už jen čistá voda.

Zítra také přepínám na Super Lumens neboli 275W. Pokud bych měl potíže s teplotou, budu to muset stáhnout zase zpátky.

Dneska máme za sebou 54 dní.

Zítra odeberu další vzorek čivavy a celá půjde nejspíš až po 60ti dnech květu. PI by před sebou měly mít cca. 16 dní, to bude na prolití kokosu bohatě stačit.

Old Post 25-12-2012 v 22:01 PM
milkbyrtr
Stálý Člen

Karma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Čau Scorpicco hele Bud Rot Stop používám také a nemohu si ho vynachválit,jestli se bojíš,že bude model smrdět po aplikaci,tak neměj strach,je to naprosto neškodný a nezanechává to žádnou pachovou stopu na kytkách..
Teď to aplikuji preventivně v každém kole a s plísní už nemám potíže,tedy prozatím
Jinak pěkněj ananas

AGENT ORANGE TV MACRO SPOT Klikni zde
KILL BILL 120LED/600W HPS
AGENT ORANGE 120LED/600W HPS
NEBULA/DUTCHDRAGON 120LED/400W HPS
NOTHERN LIGHTS/KILLBILL/DUTCH DRAGON 400W HPS
OPIUM & WHITE WIDOW - 400W
AF BIG BANG & SWEETSPECIAL & +SPEED - 400W/125CFL
2x400W NFT&SOIL > DD,N,CAR,B+B,AK-47,LA CANN,WW,KILLBILL
KILL BERRY -> 125CFL/400HPS

Old Post 26-12-2012 v 12:39 PM
milkbyrtr je offline   Profil uživatele milkbyrtr   Find more posts by milkbyrtr   Foto galerie člena milkbyrtr   Click here to Send milkbyrtr a Private Message   Add milkbyrtr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 77

citace:
Původní příspěvek od milkbyrtr
Čau Scorpicco hele Bud Rot Stop používám také a nemohu si ho vynachválit,jestli se bojíš,že bude model smrdět po aplikaci,tak neměj strach,je to naprosto neškodný a nezanechává to žádnou pachovou stopu na kytkách..
Teď to aplikuji preventivně v každém kole a s plísní už nemám potíže,tedy prozatím
Jinak pěkněj ananas

Zdravíčko, nn takovej strach jsem snad ani neměl. Je pravda, že po aplikaci mi to v pokoji smrdělo nejmíň den, ale kvůli těm mým kráskám to vydržím. A aplikoval jsem ho 2x na opravdu hodně rozjetou plíseň a paráda. Tím skončilo moje trápení s plísní toto kolo a příště ho určitě taky použiju jako prevenci. Tahle investice se opravdu vyplatí.
Díky moc

Old Post 26-12-2012 v 12:54 PM
milkbyrtr
Stálý Člen

Karma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Jo je fakt že je to dražší,ale jako prevence,která se mi fakt osvědčila se to vyplatí...A na smrad v pokoji už jsem si zvykl,spíše mi to příjde jak čokoládový termix :d takže to se dá přežít
Pěstu zdar

AGENT ORANGE TV MACRO SPOT Klikni zde
KILL BILL 120LED/600W HPS
AGENT ORANGE 120LED/600W HPS
NEBULA/DUTCHDRAGON 120LED/400W HPS
NOTHERN LIGHTS/KILLBILL/DUTCH DRAGON 400W HPS
OPIUM & WHITE WIDOW - 400W
AF BIG BANG & SWEETSPECIAL & +SPEED - 400W/125CFL
2x400W NFT&SOIL > DD,N,CAR,B+B,AK-47,LA CANN,WW,KILLBILL
KILL BERRY -> 125CFL/400HPS

Old Post 26-12-2012 v 13:30 PM
milkbyrtr je offline   Profil uživatele milkbyrtr   Find more posts by milkbyrtr   Foto galerie člena milkbyrtr   Click here to Send milkbyrtr a Private Message   Add milkbyrtr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

58 dní 12/12 Příspěvek č. 79

Čivava už má tmu, na silvestra ji setnu úplně, bude mít přesně 60 dní.

Zbytek pořád jeden a strašně chlastaj! Musím zalejvat skoro každej den, ale tím líp, alespoň pak se kokos pořádně zbaví solí.

Jinak Gmax jsem přepnul zpět z 250+W jen na 250W. Za prvé mi zas šplhaly teploty moc nahoru a za druhý mi to na tom malym prostoru přijde zbytečný.

Přemýšlím, jestli jim dám na konci 2 dny tmy nebo ne, ještě to musím promyslet...

Nevím už moc, co k tomu psát, tak ať mluví fotky

Old Post 30-12-2012 v 00:17 AM
Host
Host

Příspěvek č. 80

čivava - kosa 60. den

Old Post 31-12-2012 v 10:53 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás