Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj přátelé dnes jsem to zvážil je to pěkně suché a byl jsem velice překvapený celková váha byla 597,6 gramíku , jsou to pěkný tvrdý šutry.
ze tří nebul to dalo 181,6 g
a 9 Ice cream dal 416 g
je to super mam takovou radost.že to snad ani není možny a to mi ma přít od milačka ježíška ještě dareček ,prej budu mít ješte vjetší radost,tak jsem zvědaví .
A ted k typovaní na 1 místě je člen Jointza 666,66g
2 místo filipec pul kilička
3 místo musol 450 suchého a dobrého
jinak těm co sledovaly a radily vám všem moc děkuji . také bych vám všem chtěl popřát krásné a veselé vánoce ...ps foto sušiny dodám večír ted nemám foták .
Parádní pěst. Příkladný vyplnění prostoru a hodně pěkný květy. Já osobně bych asi nenechával tak moc sežloutlý listy, ale to je asi tím, že už nějak haprovaly ještě když jsi je hnojil. Ještě bych chtěl vidět nějakou pěknou fotku rozdílu těch dvou odrůd. Každopáně řízkař si taky zaslouží pochvalu. K+++