Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- noname, je to holka, takze fajn, sice takova mikro, ale holka
-noname
-sweet dwarf
-sweet dwarf
na tomhle balkone jedou bambilionkrat lip, to je uplne o necem jinym, sem na to zvedav
EDIT: Omlouvám se za kvalitu fotek, fotil jsem sice foťákem ale fotky jsem posílal a předtím upravoval na mobilu, aby byli menší a ten rpogram z toho udělal tyhle hnusky...
Tak update i s návštěvou druhého balkonu:
1. sweet dwarf, začali kvést...
2. a 3. - no name vypadá na pěknou bonsaiku, je úplně pocukrovaná
4. a 5. - to když jsem viděl tak jsem málem upadl, srovnejte to s fotkou 9 dní zpátky... Zasazeny několik dní po SD z foto číslo 1.
Zdravím,podle fotky bych řekl cca 2 týdny. Podle fotky těžko říct,ale myslím že to teprve začíná bobtnat. Já si taky říkal že to bude co nevidět dole,ale potom to teprve začalo bobtnat a pořádně něco dělat.
TAk ta z obrázku číslo 3. půjde dnes, podle mě už jí to nebude moc va :-D zbytek nechám na později, ted na to nebudu mít cas tak alespon uvidim jestli příště dýl nebo mín... :-)