Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uvidíme jak to s nima skoulím. Na lehkou váhu to samozřejmě neberu. Vím co může hrozit. Vždy pěstuji trochu a to mi stačí na celej rok. Horší to musí být pro ty co jedou celý rok po kylech.
Původní příspěvek od Lemonade Dělaj se i na I. stupni :-)
Ale fakt tam chodí policajt ?
Maj tam mladýho sportovce, ten vypráví jak dře a nebere drogy.Malej teda přiběhne, že chce třeba kolo, tak s ním půjdeš vočumovat holky na cyklostezku.To se dá :-)
Tak u nás do školy chodil psycholog s policajtem.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
My měly Doudu v kulturáku pro několik set dětí.
Jsem právě koukal jak to dělaj dneska a vyjel mi ten sportovec.
Já si s tím policajtem představil něco jako scénu z Pelíšků :-)
Původní příspěvek od Lemonade My měly Doudu v kulturáku pro několik set dětí.
Jsem právě koukal jak to dělaj dneska a vyjel mi ten sportovec.
Já si s tím policajtem představil něco jako scénu z Pelíšků :-)
Muž s koženou brašnou nesmí projet??
No zas tak starej nejsem, ale ve finále daleko to od toho nemělo Ze školy už jsem pryč nějakej pátek přecejen...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od Host Joooo, tak tohle je opravdu dobrý. Když jsem tady před lety začínal, byly tady témata typu "Jak rodičům vysvětlit že hulíte/pěstíte" a co po několika letech nevidím - "jak vysvětlit dětem že pěstíte".
Jojo, groweři nám stárnou
No a za pár let tu bude téma: "Jak nám děti řekli, že pěstují....."
Ja kvuli malymu prestal hulit denne at mu nemusim vysvetlovat kam furt chodim. A ze jedu ve sklepe jsem mu samo zatim neukazal. Sam nevim jak to budu resit az bude starsi, pac deti vykecaj vsechno
Rikam že to jsou bilinky ktere léčí což je pravda
sebou je radši moc neberu ale obcas ukažu ten startší si už všíma že tam jednou jsou malinke a pak rika že velke jsou ošklivé a hrozne smrdej