Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"vychytávka" byla přidělaná pouze ke dvoum kytkám... A ve společným květináči to mám prostě proto!! nic na přesazení tehdy lepšího nebylo
a teď se mi nechce zase presazovat kazdou zvlasŤ no, ale stejně budu muset, projekt s elektřinou byl zrušen...(zítra du Rekvírovat lepší pletivo a zkusim sehnat neaký řádný květináče)
No rostliny sou velký a váže místa moc nemám tak večer dám květovou úsporku a začnu kvést ) prej se ještě dost vytáhnou tak aby nepřerostly, ale zkuste se k tomu něak vyjádřit
10.3 další up!
je víkend a já neměl do čeho píchnout, tak jsem to postavil na bok,zmenšil stínidlo udělal nutný věci no ve výsledku to mam o 20cm vyšší už jen dodělat větrání.
Až žačnu kvést tak tak květová zářivka bude vetikálně..