Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
def: dnes je to 25den ne nekoukal ani to podlemě nemá cenu já musím zjistit čemu se vyvarovat příští kolo aby se to neopakovalo nechci jít na jíná hnojiva a jediné co ještě mohu jet kokos tam mi to nedělalo ale zase mi to nedělolo dalších 8kol před tím v hlíně takže příští kolo se rozhodne a možná příjdu na to čím to bylo
Tak tak hary ,přehnojeno a nevyvážený poměr hnojiv.Taky se přikláním k názoru předávkování P,K. Požkozene listy otrhejza koukej na ty mé. Jsme zhruba ve stejné fázi květu.
Toto mi udělalo PK13-14 při vyšším ph.cca ph7.
Proplach a už jen půlku Ripenu a 5-7 dní flush.
Btw .nejde mi do hlavy proč máme podobný problém ve stejnou dobu i když jsme každý na druhém konci republiky .Příště jedeme současně a bublery;-) .To by byl čert vápeníkem.
OK jak myslíš.25 den květu je malo to by daly na jiná hnojiva přecházet nemusíš gro tek se dá míchat se vším.Letos jsem měl 3 malé své řezy podobně nemocné chtěl jsem je zabít ale řekl jsem si že to udělám jako test. v tu dobu jsem ještě neměl insta green hnojil jsem normal jako vždy a nic proplach vodou a nic a koupil jsem si tohle a vše se pomalu začalo měnit.SICE potřebovali trochu víc než co jsem proléval in.ale dali to -sklizen dobrá bez nemoci. A nekecám bylo to fakt na zabití ty je máš docela good.
Původní příspěvek od Krychle kazdopadne tys to se svyma kristalovyma koulema rozseknul je hezky ze tu na nas zkousis sve vylucovani, ale je to na nic prisel jsi s necim novym? ne. jen jsi zopakoval recene - zvlast o nasledne plisni
my, co pouzivame kristalove krychle, to vidime zcela jasne - poskozeni korenoveho systemu na chemickem podklade (hnoje, pH), nasledny ubytek odolnosti a pridruzena onemocneni. vzhledem ke koncentraci metropu bych se tomu nedivil - pokud jde na chvili vytahnou kytku z kvetniku, mrkni na koreny - jestli jsou hnedy, jsme doma.
Jak rikam, naprosto presne stejnou vec jsem resil ani ne pred pul rokem, listy vypadaly identicky a primarne slo o poskozeni korenoveho systemu!
Tak křišťová krychle jo ? To je pak jiná, to má pán určitě pravdu , nová techlogie, na tu sem krátkej ... ale kořeny vypadaj v pohodě ,,, tak se ti tvoje krychle asi rozbila ... ?
- jinak pamatuju se že taky měl pan "Co?" téma o chorobách kytek. Taky jedno z možnejch vysvětlení.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
mno drákulo všechny tyhle připomínky a názory jsou rozhodně odůvodnělé. začalo se mi dělat něco hodně podobného a nejejnom u mě. Je víc možností, jaké nádoby používáš na míchání hnojiv? potažmo zalévání a na jakém podkladu ti stojí květináče??neřikám že musí být chyba v tom ale kolikrát nám uteče nějaká pič...... kterou si člověk uvědomí. Ať už jde o zbytky čehokoliv od čeho bykla ta nádoba nebo něco co si teor. tahá zespoda při navlhčení podkladu. každopádně doufám že to dobře dopadne. Good luck
Mě to udělal Plagron Royalty Mix
úúúplně to samé!!!A týpkovi ted před 14 dny to udělal bat-mix
Ale zas jsou to jen dva lidi co znám jinak všichni spokojenost
Smějte se na lidi okolo,uvidíte vrátí Vám to.Budou blbě koukat!!!
A nebo néé???
Úsměv stojí méně než elektřina a dává více světla!! A.J.C
(jenže zkuste se na ňu usmívati 18 hodinek)To chce kamarády
Podle mě je to plíseň, nevim jaká ale měl jsem stejný problém. Pomohlo mi ostřihání všech napadených častí, částečné protrhání velkých listů a desinfekce spodku boxu 20ml /L H2O2. Ofuk non-stop.
Zdravím hary,
neporadím Ti přímo s problémem, podle mě je to pH, ale ptal jsi se na metropy:
Takže, jel jsem tyhle hnojky 3 kola v kokosu a nejsem s nima moc spokojenej.
Stejný geny jsem měl i v hlíně, ale ty byly O.K.
Na metropech to vypadalo podobně jako Tvoje obrázky. Napřed žloutnutí, pak nekrózy a celkový zpomalený růst. Fialové řapíky a hlavní žilky na listech také fialové. Některý geny to dělaj, ale já měl kontrolní skupinu v hlíně, tam vše O.K.
Nechci tady zakládat mylnou domněnku, že metropy jsou špatný, ale na hlínu a kokos bych je nedával. Píšou, že jsou dobrý na všechny media, ale: jak ví, jakou kdo jede hlínu?
Na canně jsem v kokosu žádnej problém neměl...
Vůbec ty hodnoty mi neseděj, v růstový fázi tolik fosforu, na co proboha..
Vyzkoušej jiný hnojky, podobný úkazy měl i časlove na icmagu a přešel z metropu na bcuzz a bylo po problému..
Přeju hodně štěstí při uzdravování rostlinek.
P.S.: Sage je hodně odolnej, nemělo by ho ec 1,6 položit na lopatky, spíš vyburcovat..
TO:elessar zdravím kolego já mám stejný názor jako ty podlemě složení metropu je na hovno toho fosforu v rustu je přehnaně a taky si myslím že je to hodně špatně vyvažené a když se něco posere tak už se to blbě rovná no nic uvidíme další kola ale až zdělám ty zasoby metropu jdu do canny
ale taky nechci vést kampan proti metropu znám lidi co jim to na nich jede krásně jak kokos tak hlína ale zpousta znich musela dávkování upravovat podle zkušenostech kola od kola takže opravdu asi složení není optimální možná by mohl někdo vysvětlit proč tolik toho fosforu na rust