Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes bych chtěl přepnout na květ, bohužel ted nemam čím fotit... kytky maji tak 25-30cm, neni to moc, ale rostou 14 dni a je jich pomerne dost (17x chronic, 7x pepr, 2x orange bud, 1x NL, tak chci aby se pak nejak vesli. Nebo myslite ze je jeste brzo? Fotka je stara asi 3 dny.. vypadaji vsechny jako ta nejvetsi na fotce asi.
Tak se mi podařilo udělat fotky. Nic extra je to mobil, ale vidět to je Ke cooltube jsem po domacku udělal přídavný stínění z částí stínídla sunrain (deštník), tak doufám, že to bude mít nakej efekt, nedejbože aby to snad vadilo
Veprostred ve velkym NL, v popredi v mensich PEPRy, zbytek vetsina chronic.
Menší update:
6. den květ
Dal jsem zpátky stínidlo deštník (sunrain) a cooltube pryč. Kytky mají tak do 50cm, tak doufam ze jeste porostou.
Sem hrozne zmatenej z hnojeni.. nekdo rika ze biobizzem muzu hodne, ze neprehnojim, nekdo ze opatrne, nekdo zas ze vubec, ze plagron je predhnojenej... davam tak sporadicky .. 3ml/2L root juice, 3ml/2L heaven, 2ml/2L bloom... fish mix jen do postriku 1x tydne. Co myslite pls ? Jinak rozbila se mi zvlhcovacka a vlhkost je pri svetle tak 30-40, tma 40-50 myslite ze uz to mam nechat kdyz je to na kvetu nebo poridit jeste zvlhcovacku ?
Původní příspěvek od novyclovek23 Jinak rozbila se mi zvlhcovacka a vlhkost je pri svetle tak 30-40, tma 40-50 myslite ze uz to mam nechat kdyz je to na kvetu nebo poridit jeste zvlhcovacku ?
Zdarek.
Na kvet uz nezvlhcuj. Je to zbytecny riziko plisne.
Taky mi odesla do vecnych lovist ;-) , zrovna kdyz sem si zaridil matkarnu s rizkarnou.
djV.
vlhkost je 40-50 tak je to ok no.. dneska mi odesel i vetrak na ofuk, resp. fouka ale netoci se... myslite ze jeden ofuk co se netoci staci? neofoukne zdaleka vsechny kytky, ale odtah jede dost box je uplne zcuclej.. dneska sem to prostrihal, bych neveril kolik tam je najednou mista, jsou videt dokonce kvetinace )
Původní příspěvek od novyclovek23 neposral sem to ze ne ? snazil sem se strihat hlavne vespod, listy a vetvicky a sem tam i nakej list nahore hrozne si stinili.
listy stínili hlíně nebo čemu? proč svítíš do hlíny? měl jsi pěknou jungli, ted máš akorát košťata...