Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Zářivka 2x 18w rust hps 400w rust a kvet
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

Zdar tak uz proplachujem.... jen cistou vodou zadny enzymy nebo tak nemam bylo mi receno ze u mejch bio hnojek je to zbytecny.... ale resim tet jinej problem a prosim zkusenejsi o rady!!

Chci pristi kolo natohnout sit box mam 120x120x180 a jelikoz tam mam v planu 9 kytek (3 x 3) tak jsem mel v planu zalivat tak ze 2 prostredni vzdy vyndam abych se tam dostal i tet to tak delam ale nechapu jak to budu zalivat kdyz tam bude ta sit a nebudu s tim moct hybat??? dostanu se jen k prvnim 3. automatickou zavlahu ani mobile scrog nebo sog nechci. a z vrchu se to zalivat nemuze kor kdyz je pak palicka vedle palicky.... tak jak to resite????? diky!!!!

Old Post 12-02-2012 v 01:08 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
duffer
Nový Člen

Karma uživatele duffer - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

nejakou kolejnici urizni si nekde takovou tu kravinu jak se na to pridelava sadrokarton. CD profil se to menuje

http://www.stavebninyvitonice.cz/zbozi/profilCD.jpg

Old Post 12-02-2012 v 02:14 AM
duffer je offline   Profil uživatele duffer   Find more posts by duffer   Foto galerie člena duffer   Click here to Send duffer a Private Message   Add duffer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 67

a jak to jako myslis jako ze bych ty kvetinace na pevno spojil a vyjizdel s nima ven?? stejne bych se nedostal k ty prostredni. a moc jednoduchy mi to taky neprijde... nebo jak jsi to myslel?? dik.

Old Post 12-02-2012 v 03:47 AM
duffer
Nový Člen

Příspěvek č. 68

ne tak sem to nemyslel, ten profil by sis vdycky natahnul ke kvetinaci co bys chtel zalejt a lil bys tam vodu pres nej.

Old Post 12-02-2012 v 06:11 AM
duffer je offline   Profil uživatele duffer   Find more posts by duffer   Foto galerie člena duffer   Click here to Send duffer a Private Message   Add duffer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 69

zajimave.... neco podobnyho me napadlo s hadici... a dalsi napady? diky vsem

Old Post 12-02-2012 v 21:05 PM
duffer
Nový Člen

Příspěvek č. 70

jj, ale tohle je lepsi protoze hadice se ti krouti a tak to muze bejt dost voser udelat tam spad aby to teklo 8-) teda zalezi na tom jestli to chces zalejvat zvrchu - pak by ta hadice sla prostrcit skrz kytky, nebo ze strany, pak by byl lepsi ten profil.

Old Post 12-02-2012 v 22:22 PM
Host
Host

Příspěvek č. 71

TENTO PRISPEVEK SE NETYKA MEHO PESTU!!
Damy a panove, rad bych vas upozornil na to ze me chytla policie ČR za volantem nejdriv hned pred barakem a daly mi jen dejchnout... pak jsem jel za kamosem na speka o vesnici vedle dohulim a jelikoz vim ze tam stojej tak jedu zadem no a oni asi neco tusily pac tam staly. vzaly znova a co tam prej furt takhjele v noci jezdim tak sem kecal ze jedu za kamosem od jinyho kamose proto zadem ze to bylo kratsi a oni jestli podstoupim test drug whipe nebo neco takovyho, tak ja ze jako jo no. asi po 15 minutach mi rekli ze OK a at jezdim poselnici ze prej zadem je to podezrely. jinak se mi uz stalo neco podobneho cca rok na zpatek akorat v praze, pomalu si zacinam myslet ze ty jejich testy delal nejakej vyhul jako ja co nechtel aby ho chytli... jinak nevim jsem totiz celkem smolar. jo a je dost dulezity nemit !!NIC!! v aute protoze se do nej radi divaj... kapsy mi neprolejzaly ani jednou poprve me zabavily a roslaply asi 2G a chteli me vest na krev jen tak tak jsem se vykroutil a tet jsem to mel vse v kapse nic nenasly a o to to bylo vic v klidu. jo a vzadu jsem mel kameny od deti sikovne schovany, chvily si myslely ze sou to drogy

Old Post 15-02-2012 v 02:27 AM
Host
Host

Příspěvek č. 72

No rizeni v opilosti sem taky kdysi skousel... a s rizenim v zhulenosti se to neda srovnat, absoltne me to pri rizeni neovlivnuje max jezdim pak pomalejc. jsem zhulenej skoro furt... boural jsem 3x a ani jednou jsem nebyl.... tak nevim co je na tom huleni spatny kdyz po nem akorat jezdim opatrnejc??

Old Post 15-02-2012 v 21:16 PM
Host
Host

Příspěvek č. 73

S hulením za volantem je problém tehdy, když nejedeš sám.
Ladíš rádio, odpovídáš pusině a jenom málo kdo se nasere zhulenej a řekne aby ho neotravolala
Bouračky jedině z toho, že jsem se soustředil na podněty v autě, byly hold zajímavý...
A jinak kokos forever... 8)

Old Post 15-02-2012 v 21:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 74

hej s tim zalivanim mam taky problem. je to des. pokazdy musim 1/3 kvetinacu vyndavat abych se dostal k tem zadnim. Do tedka me nenapadlo nic jak to vychytat, aniz bych jel naky samozavlazovani apod. Jediny co udelam tedy je snizit pocet kytek :X

Old Post 16-02-2012 v 00:08 AM
Host
Host

Příspěvek č. 75

Hele ten profil neni spatnej napad myslim ze by to slo ale furt nechapu kdyz to budu mit v ty siti jak to pak podholim?? to se asi musi nez to proroste nebo??? asi udelam mobile scrog. asi udelem 9 ctvercu 40x40 a upevnim na kvetnik,, nebo poradte jak to delate???

Old Post 16-02-2012 v 00:31 AM
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

citace:
Původní příspěvek od reverend
Hele ten profil neni spatnej napad myslim ze by to slo ale furt nechapu kdyz to budu mit v ty siti jak to pak podholim?? to se asi musi nez to proroste nebo??? asi udelam mobile scrog. asi udelem 9 ctvercu 40x40 a upevnim na kvetnik,, nebo poradte jak to delate???

Mrkni jak to dělají zkušenější http://grower.cz/forum/showthread....64987#post64987

Ale tohle máš asi na mysli..

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 16-02-2012 v 06:44 AM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 77

JJ to je mobile to je mi celkem jasny jak na to az na to sit jak ji pridelat.... a le spis by me zajimalo jak se to resi kdyz natahno jednu sit 120 x 120?????

Old Post 16-02-2012 v 16:48 PM
Host
Host

Příspěvek č. 78

Zdar takze prvni kyticka uz vysi... a tim bych rad zahajil !!TIPOVACKU!!
a aby to nebylo furt stejny rozdelil bych to na jednotlivy kytky.. takze tady mate prvni damu na tip je to WWRed (piste k cislu do tipovacky abych pak vedel jakou kytku tipujete) a piste vsecny tipy do jednoho prispevku!!(edit) Holek bude celkem 10 a moznych vitezu 33 davam kacka prvnim 3 u kazdy kytky + az budou vsecny fotky prida se celkovej tip (nemusy byt soucet jednotlivych kvetin kdyz celkovy tip nedate beru soucet.)

Naposledy upravil 17-02-2012 v 23:00 PM

Old Post 17-02-2012 v 11:15 AM
Host
Host

Příspěvek č. 79

ZAtim nikdo nic?? tak muk tip je:
WW Red -5,2G
WW blue - 7,2G
PPCH Red - 2,8G
PPCH Blue - 1,8G
AKxNL - 3,2G
NL Red - 5G
NL Blue - 4G
NL Black - 3,4G
NL Green - 3,1G
OBD - 2,7
Celkem - 43,2G

Naposledy upravil 21-02-2012 v 02:59 AM

Old Post 17-02-2012 v 20:21 PM
punkure
Stálý Člen

Karma uživatele punkure - 88% PěstitelskáKarma uživatele punkure - 88% PěstitelskáKarma uživatele punkure - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

WW Red 4
PPCH Red 3,5
AKxNL 3
PPCH Blue 2,5
WW Blue 4
NL Red 3
NL Blue 1,5
NL Black 2,5
OBD 2,5
NL Green 2,5

Machete siempre tiene la razón

Naposledy upravil punkure 21-02-2012 v 15:03 PM

Old Post 17-02-2012 v 20:26 PM
punkure je offline   Profil uživatele punkure   Find more posts by punkure   Foto galerie člena punkure   Click here to Send punkure a Private Message   Add punkure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás