Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Okey tak toto kolo uzatváram, celkom bolo 8g suchého. Chuťovo boli obe rastlinky chutné a zhúlenosť super zaujatosť vecami okolo, kopec smiechu kamarátom sa tiež úroda páčila .
moc se mi libi tvuj pristup a jsem rad,ze jsi z toho growu spokojenej.Kyticky ti daly co za danych podminek mohly. Tak trosku placu za ne,ale urcite citily,ze to s nima nemyslis zle, nekdy ale jen tohle nestaci. Pod 50W ti mohly dat skoro trikrat tolik,co ti daly ted.
Zajimalo by me,jestli to bylo 8g sucheho hulca nebo 8g zivyho,protoze se mi to moc nezda. Jedna dobra rada na zaver,urcite to tady zaznelo.Nestrihej jim listy a pokud si nejses jistej,cekej,protoze kytka,jak zacne dozravat,tak si o to rekne sama.
Ve finalni fazi zacinaji nejdriv ty nejvetsi listy ztracet tmave zelenou barvu az nakonec zloutnou.tech se zbavuj,pokud si nejses jistej,kdy to strihat.
ahoj bindo, na začiatku píšeš že máš pachový filter.. môžeš oňom napísať niečo viac ? fungoval ? prefúkol ho ten 8cm fan?
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL
Zdravím chalani po dlhšej dobe sa vraciam spať a pripravujem druhé kolo. Samozrejme opäť pod 50W a výnos 8g z predchádzajúceho growu by som chcel minimálne zdvojnásobiť. Očakávania sú veľké tak uvidíme čo prinesie výsledok. Momentálna situácia je taká, že mám pripravené naklíčené semienka, ktoré čakajú kedy na ne začnem svietiť. Na boxe som nič nemenil až na odfukové potrubie, ktoré dostalo malý upgrade čiže je lepšie a priepustnejšie. To je všetko čo sa týka úprav, takže zmena minimálna. Rád by som sa pustil do techniky ohýbania, ktorú mi tu radili viacerí a určite tým využijem čo najlepšie priestor boxu a podarí sa mi zvýšiť výnos. Zatiaľ ďakujem všetkým za cenné rady čoskoro prídem s fotkami je sa na čo tešiť ...
TO RA: 8g bol výnos už suchého materiálu, moc si nepamätám ako to vyzeralo bo je to už par mesiacov dozadu. Dik za rady.
TO Onelove: Jedná sa asi ten najjednoduchší pacháč aký si možeš vyrobiť. Potrebuješ len pachový filter do digestora alebo fritézy a z neho vystrihneš tvar aký potrebuješ. Jednoduché, lacné...