Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tady je foto posledních 2 žijících Jacků. Jsou to sourozenci těch seklých, ale žily ve fóliáku. Dal jsem jim už jen final solution a 2týdny proleju vodou..
a tady foto
takže tipujte dál
Caňumu jsem dnes rozložil na noviny a nato, že to schne jedenáctej den, tak už to docela šustí, ale vlhkost tam ještě je. Mají tam teplotu 18st a vlhkost kolem 50%. Napřed jsem to naházel na hromádku a ty voe je toho ňáko hodnějsem zvědavej, jak na novou dýmku.
A přidávám fotky z roomu jak se posledním Jackům daří. Už začali fest žloutnout jak je už nehnojím, ale tím, že jsem je dal indoor, tak se u nich rozjel květ jak sviň. Spousta novým blizen a hafo kynou, ale už nebudu nic měnit. Zítra zase final solution a pak pod tlakem jen voda s ph5,6.
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Tak takhle to vypadá všechno pěkně pohromadě. Ostříhaný od stonků a listů a trocha roztříděný. Zítra to hodím na váhu a doplním výslednou váhu s indexem g/W a výpočtem na kolik mě celkem vyšel 1g. Takže poslední den na tipování