Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano, ale ted jsem to tu lehce zanedbaval, jelikoz mam starosti i s indoorem a nejak jsem na to tu nemel cas Purple uz je suchej a Holand taky. Zitra budu sklizet i Shivy takze jsem hodim poradnej upload a nekolik fotek
Tak po dlouhé době konečně update Měl jsem teď hoďně práce se skřínkou ale už je vše v pohodě
Jako 1. šel pod kosu Purple(FOTO Č.1) jelikož chytl plíseň.
Poté šli na řadu Hollandy(FOTO Č.2,3) , asi 2 týdny po Purplu .
A nakonec se nafukovali už jen Shivy(FOTO Č. 4,5) .
Po předevčerejší návštěvě fleku jsem se nestačil divit... na Shivách byl krutě poznamenaný mráz. V poslední době tu nebylo nic moc počasí, nicméně paličky byli krásně zralé takže jsem sekl poslední 2 kytičky
Shiva Shanti II(FOTO Č.1,2)
Tudíž místo se mi prověřilo a tak na nový rok bude určitě poskvrněno naší krásnou rostlinkou
Až uschne shiva tak sem rozepíšu výslednou gramáž + foto sušiny a samozřejmě vás nemine ani smokereport
A když už jsem to tu tak zanedbával tak tu máte 3 pěkné makra ze skřínky Enjoy...