Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s tou teplotou bych si ještě pohrál trochu,21 je málo a 29 hodně.nejlépe kolem těch 25 stupnu.a mít puštěný ofuk nonstop je zbytčné podle mě v noci je to na nic,to radši zapni odtah at ti koluje čerstvý vzduch.a ta vlhkost mi přijde taky docela vysoka ,když už jedeš 12 na 12,jo a já v boxu neštípu vůbec,pže když jedeš z řezu ,tak se to většinou větví dost samo.jinak pěkné to máš at to roste
ja si myslim, ze pohoda, teplota "jakz takz", ofuk nonstop je samozrejmosti, brzkej kvet - nevadi vlhkost (nejni to jak pred kosou - snizovat); drzim palec at to roste; hezky "zeleny"
* Teplota : 20,5 - 24,8 stupňů (u květináčů) - 22,4 - 31,0 stupňů (nahoře v boxu)
* Vlhkost : 55% - 86%
* Lampa : 100 cm (nad hlínou) - 30 cm (nad vrškama)
* Zálivka : -
* Postřik : -
* Perioda : 18/6
Takže problém..... vlhkost ani teplotu jsem moc neovlivnil.... tím, že jede odsávání nonstop.... důvod bude asi ten, že v místnosti mam 60% a víc vlhkost.... takže se nedivím, že v boxu je tak, jak tam je... jediná věc, která se určitě změnila je spotřeba ventilatoru a nadměrný hluk i v noci :/
Biopreparáty jsou účinné v počátečních fázích napadení rostlin, nebo jako preventivní opatření. Pokud je už napadení kalamitní, biopreparáty Vám už nemohou spolehlivě pomoci. Na druhou stranu je jejich použití možné i těsně před sklizní, aniž byste riskovali kontaminaci sklizně chemikáliemi.
Bioan je účinný proti houbovým chorobám, zejména padlí. Může se aplikovat i současně s využíváním biologické ochrany rostlin (dravých roztočů a podobně). Může se aplikovat pravidelně jako preventivní ošetření rostlin. Jedná se o nejedovatý postřikový prostředek vyrobený pouze z přírodních potravinářských surovin ve formě emulgovaného koncentrátu. aplikuje se postřikem. Při aplikaci je zapotřebí použít velké množství postřikové kapaliny. Používá se 0,5 až 3 roztok podle síly napadení. Při preventivním postřiku postačí poloviční koncentrace.
Přípravek musí rostlinu smáčet, aby byl účinný (nesmí se tvořit pouze kapičky na listech, ale musí se rozpít). To docílíme přidáním tenzidů (smáčedel), což je například i prostředek na mytí nádobí - postačí jen několik kapek do 1 litru postřiku.
Postřik provádějte vždy na noc!!! Neaplikujte za intenzivního osvětlení!!!
nemas tu lampu nejako vysoko? 30cm si myslim ze je celkom dost. ja ju viac ako 15cm nedavam teraz v druhom kole.a to nemam ani cooltube ako ty.samozreje v prvom kole som ju mal vyzsie a celkom zaujimavo som to dokoncil.
Původní příspěvek od keneth48 nemas tu lampu nejako vysoko? 30cm si myslim ze je celkom dost. ja ju viac ako 15cm nedavam teraz v druhom kole.a to nemam ani cooltube ako ty.samozreje v prvom kole som ju mal vyzsie a celkom zaujimavo som to dokoncil.
Noo vysoko... ja ji muzu dat dolu (teplota je v klidu), ale pak nastane problem.... kytky na krajich jsou potme :/
tak a bylo nutné zakročit ..... všechny malé větve pryč (dal jsem na rady zkušenějších) a ostříhal jsem většinu napadených listů a doufám že padne ještě vlhkost (aktuálně 3hodiny po zhasnutí - 46%)
to je z přehnojení a nebo to přechcáváš,jakou tam máš vhkost?jestli kolem 40 tak pochybuju že jde o plísen nebo škudce,jak často dáváš zálivku?je lepši hnojit ,co druhou zálivku a tak že proliješ celý kořenový systém a necháš ho uplně proschnout tak až mají listy ohlé dolů a pak zase .já myslím že tam máš moc hnojky ,nech to vyschnout ,prolíj to čistou pořádně odstátou voudou ,jestli chceš uprav si ph a zalij
,hodně štěstí
No , klidně by to mohl být usazený vodní kámen z toho postřiku , na některých listech to vypadá tvarově jako usazena kapka vody .. (Zkus si namočit prst a zkusit to setřít , pokud myslíš ty bílé fleky)