Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sweet Co myslíte?Žádnou techniku na zkoumání zakalení trychomů nemám..a foťák není nic moc..jsou vysazený kolem 15. května..P.S.: historicky po 1. se sem na grower pokusim dát fotku..tak mi držte palce
Edit: taak povedlo se
Těžko říct nejsou moc vidět chloupky jak sou hnědý. Nechal bych to, ale asi tak týden nebo 2. Každopádně bacha na plíseň při tomhle hnusným počasí.
čus..ještě jsem se chtěl zeptat jestli v tomhle počasí kytky pořád rostou...na kytkách jsou ty palice docela řidký a bojim se,že se to už moc nezmění když skoro vůbec nesvítí slunce a teplota je kolem 14°C..
Edit: ješte jsem připojil fotku,kde jsem se pokusil o makro..je to sice trochu mázlý ale něco se z toho snad poznat dá...kdyby mi někdo řekl jak dlouho je mám nechat,byl bych mu moc vděčnej..
Mam dotaz ja pestuji na balkone v kyblu a to pocasi mi nejak nedla dobre nedela dobre ani kytce takze se ptam jestly schovam kytku do cerno cerne tmy a budu ji zalevat nabujou mi kvety ?
kdyz je takove pocasi a zima , mam kitku ve sklenikuma jeste tak 3 tydny pret koncem, a nevim co mam delat jetli sklidit nebo nechat kvuli tomu pocasi mam strach ze nestihne dokvest ! muzete poradit ?
Ahojte, na kdy vidíte sklizeň tohoto Passion #1 od Dutch Passion? Dodavatel uvádí, že kvete 6-9 týdnů. Včera skončil šestý týden ...
Jakou má vypadat pryskyřice před ideálním časem sklizně?
Díky za radu.
Původní příspěvek od Mikiroker kdyz je takove pocasi a zima , mam ki tku ve sklenikuma jeste tak 3 tydny pret koncem, a nevim co mam delat jetli sklidit nebo nechat kvuli tomu pocasi mam strach ze nestihne dokvest ! muzete poradit ?
kvůli počasí??
hele v klidu ji tam nech, ve skleníku je jí líp než kdekoliv jinde, nefouká tam studený vítr etc......
Pokud ti teplota nepůjde pod -5 stuňů, jsi vysmátej. Spíš hlídej plíseň, v chladnu a vlhku jaké tam je se jí daří nejlíp.
Původní příspěvek od Sweet čus..ještě jsem se chtěl zeptat jestli v tomhle počasí kytky pořád rostou...na kytkách jsou ty palice docela řidký a bojim se,že se to už moc nezmění když skoro vůbec nesvítí slunce a teplota je kolem 14°C..
Edit: ješte jsem připojil fotku,kde jsem se pokusil o makro..je to sice trochu mázlý ale něco se z toho snad poznat dá...kdyby mi někdo řekl jak dlouho je mám nechat,byl bych mu moc vděčnej..
TO UŽ MÁŠ DOST ZRALÝ. NA TVYM MÍSTĚ BYCH SKLÍZEL. POČKEJ NA JINÝ NÁZORY, ALE MYSLIM ŽE UŽ JE HOTOVO