Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vždy se najde nějaká k.rva závistivá co tě udá , z toho plyne ponaučení dej kamarádům a směň za prachy jen to co potřebuješ na semena a hnojky a máš klid. Pokud jsou kamarádi takový co si prodavají zavařovačky mezi sebou je to OK ale pokud je to dýlování pro další je to špatně.
Svoje přebytky jsem posílal i pro nemocné a rozdal a nevidím na tom nic špatného ,no pokud dýluješ tak zavřít. hotovo
bydlím v řadovce, tzn. zahrady široké cca 7m a už 6tým rokem pěstuji 1až2 kytičky jen pro sebe, nikdy jsem nic neprodal. tento rok se jim extra daří a zatim mam kýti4 kolem 1 vysoký. už se trochu začínám bát aby se mezi sousedy neukázala nějaká anonnymní svině.
CO mi hrozí za 4 kytky????
to: SEky. No povím ti to do měsíce kolik je v přestupkovém řízení za 8, ale započítali mi tam i dva samce. Vygooglil jsem že až 15 tisíc no tak se třesu že snad ne.
No prostě dneska kluci přijeli a řekli na rovinu že je to nebaví, ale musí to udělat, když mě nabonzoval nějaký dobrák. Ba co víc. Prý byli u mě před týdnem, ať si to posekám a oni nemusí vypňovat nějaké debilní formuláře. Naštěstí přítelkyně nebyla doma...kurva. Kluci byli super, prej aby mě nemuseli nikde tahat jestli by jsme to nesepsali hned, hodně radili s výpovědí akorát měli trochušprajc aby se vlezli do fábie i s kytkama. Byli fakt super, dokonce aby babinu netrefila mrtvice tak čekali až odejde a pak to šli trhat. no nechápu.....
Původní příspěvek od SEkY bydlím v řadovce, tzn. zahrady široké cca 7m a už 6tým rokem pěstuji 1až2 kytičky jen pro sebe, nikdy jsem nic neprodal. tento rok se jim extra daří a zatim mam kýti4 kolem 1 vysoký. už se trochu začínám bát aby se mezi sousedy neukázala nějaká anonnymní svině.
CO mi hrozí za 4 kytky????
stále platná legislativa - do 5ti kusů rostlin je to pouze přestupek, s horní sazbou pokuty 15 000,- Kč. a nezáleží na velikosti, tedy dokud jsou v hlíně a zelené... až to šmikneš a začneš sušit, je to už trestný čin výroba atd... a suchýho můžeš mít u sebe max 15 g, aby to nebyl trestný čin. kdybych se mýlil, opravte mně někdo. ween
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
No, čtu pořád zprávy typu, za 1 gram na rok na tvrdo a podobně. Řekl bych, že v SK je ilegální držení jakéhokoliv množství trávy. A rozlišení mezi tvrdými a měkkými drogami chybí. Pokud kecám, tak mě opravte...
Zdravim. Tak pred dvouma tydnama u me byli. Jen na udani, nikdy jsem nikomu nic neprodal , i kdyz jim to trvalo asi pul roku od toho udani (priblizne to vim protoze mi to rekl jeden znamy). Bydlim na vesnici takze se vse roznese jen jeste nevim kdo byl ten dobrak ,ale znamí mi to zjistí přímo u policajtů. Jinak k tomu jak to probýhalo. Já nebyl zrovna doma byl jsem na montáži ,ale byl tam bratr.
Takze majitel bytovky si zavolal bratra at za nim prijde , z prace to ma 200m. Tak šel a tam uz byli tri chlapici a ze jsou z kriminalky, a ze se chteji podivat do bytu, s tim ze jestli je tam pusti a jestli ne tak ze tam muzou po zlim a uz nebudou hodný. Tak je tedy pustil. Nevim jestli by mohli, ale pokud ne tak proc by rizkovali ze se vseho zbaviš tim ze se ti takhle ukazali.
Tak kdyz byli ve vnitr tak chteli videt rovnou skrin, tu si vyfotily (zrovna jsem nic nepestil). U te jsem mel velky pytel s venkovkama co jsem dostal od kamose, coz me celkem sere jinak by nemeli skoro nic. Tak ten sebrali a jeste rekli bratrovi at vyda dalsi travu, tak jim neco dal. A pak ho vzali k vyslechu.
Policajti pry byli v pohode ani nesebrali co byli pajicky ruzne po stolech, nic neprohledavali, co jsem vypestil ve skrini mi zustalo mel jsem to schovany v hadrech. Skrin taky neodvezli jen nafotily.
Ted mi volal porucik jestli muzu prijit v pondeli k vyslechu, rikam ze tenhle tyden nemuzu ze jedu na montaz tak rika ze se mi pak ozve. Tak pak napisu jak to probiha dal, ale myslim ze to bude v pohode. Prodej mi snad nemuzou prokazat kdyz jsem nic neprodaval.