Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak co , nevite nekdo , hledal sem tady vsude a nic sem nenasel , mozna plisen , ale to jsem vyloucil. Listecky u palic jsou takovy hodne do zluta ,zkrouceny a postupne schnou. Poradte plis.
BB je moje oblibena kyticka zachvili me ceka podobne stesti. Ale mam strach z toho zloutnuti. kdyz jsem pestoval poprve pod lampou mel jsem tam taky BB a zadny zloutnuti nebylo.
Pak jsem si dal jejdnu kytku na balkon a pak ji kamos dopestovaval pod lampou a uplne stejny proble jako mas ty?? taky mu takhle zacaly zloutnout listy.
Nevim napada me jjen za tenkrat jak jsem ji pestil na balkone tak jjsem ji hnoil krystalonem a zezloutla. zatim co pod lampou jim davam bio novu. treba diky tomu ze jsi tam tak mastil ten krystalo tak si presolil to medium (hlinu) a kytky byly v prdelli.
Fakt nevim a mam s toho taky strach jednou uz me to potkalo a tad mam 7BB pod lampou na 26dni v kvetu a mam strach ze mi zacnou zloutnout znova!
Tak a mam komplet sklizeno skrin vypnutou a hodim dve fota ze suseni. Vynos jsem spocital cca 15g-20g na kyti coz je 75g-100g coz neni spatne ,skoda ze to ty listy usychaly.
A ponauceni pro priste ze nemam tolik ostrihavat listy v kvetu , sice nabydou na velikosti ,ale nebudou uz ty paldy tolik prorostle a ponauceni ze priste moc nehnojit.
Jo a proc mi to nezaclo fialovet?
Ted neco k materialu. prvni varka byla takova divna , nedozrala a mela takouvou umelou chut(hnojivo)tak sem to dal susit s citron. kurkama a bylo to v richtiku. Druha varka poznatelne lepsi chutove. A stav? Moc uz nepoznam jak dlouho to pusobi ,ale takovy 1-2 ano.