Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bojujem s nimi tiez, pomohol ti ten pest-off? na kolko ta vysiel? V utorok mi pride predator na trasnenky a svilusky, tak ho aplikujem, ale zatial som iba aplikoval vyluh z tabaku. Vyzera, ze ich to aspon zastavilo.
Jo a k tomu tienitku, aj to moje nakoniec skoncilo rovnako, pretoze tie klasicke homemade, stucco atd v povodnom stave sustredia 70 percent svetla priamo pod seba, umna to vyustilo v chlorozu na 2-3 kytkach pod lampou a to napriek tomu, ze bolo tienidlo 40cm nad. Tymto otvorenim sa to odrazene svetlo nestretava v strede, ale v pasoch ktore sa neprekryvaju a su viac od stredu, co je rozhodne ziadanejsi jav aj napriek istemu mnozstvu ktore unika po stranach.
Su dve moznosti. Bud to tienitko nechate zohnute v tvare U a povesite hodne vysoko, aby sa ten stred co mozno najviac rozlozil, alebo to poriesite ako aj autor growu, ze z neho urobite skoro placku a naopak ho mozete dat hodne nizko nad vrcholce (na styl adjust-a-wing, akurat je nutny dobry ofuk pod lampou). Straty svetla po bokoch je mozne minimalizovat tym, ze krajnu bocnu radu kytiek podlozis niecim, aby boli trosku vyssie, alebo tam jednoducho das tie vyssie slecny, ako som to spravil ja. A urcite sa somnou nebude nik hadat, ze tento sposob je lepsi, pretoze plati, ze cim nizsie vybojka je, tym lepsie
darxtar: Pest-off pomohl. (stal 450Kč/250ml) Holky jsem postříkal dvakrát tak že z nich lilo a havěď je pryč. Jinak s tím stínítkem to dělám úplně stejně a samozřejmě nejvyšší kytky mám po stranách a řekl bych že jim to vyhovuje. Včera jsem to měřil a nejbližší palice je od slunce 20cm. Zítra budu zalévat, tak pak přihodím nějaký fotky. Hodně zdaru
Hoja, nejspis je to phckem. Nevim ted, kolika dcl nebo litrama zalivas na jednu kytku, ale mozna je to malo a kvetinace bys mel dobre proplachnout,at to nepokracuje dal..
Taky se přiklánim k problémem s PH. Tohle dřív či později řeší většina growerů. Měříš a upravuješ ph? Podud se to vyskytlo jen na pár listech není zatim důvod k panice.