Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » My first (indoor) lady´s = D 250w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
skioo
Stálý Člen

Karma uživatele skioo - 85% PěstitelskáKarma uživatele skioo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

44.DEN

1) BG
2) Nebula
3) BG+NEB
4) C4
5) Totální voprc BG (dnes jsem našel první uplně dozralé semínko = )
Ty spodní paličky jsou totální ale horní vypadaj snad vpoho

nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D

Naposledy upravil skioo 13-05-2010 v 20:07 PM

Old Post 13-05-2010 v 19:43 PM
skioo je offline   Profil uživatele skioo   Find more posts by skioo   Foto galerie člena skioo   Click here to Send skioo a Private Message   Add skioo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skioo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 66

No a eště můj oblíbený Jack Herrer

For dripER

Díky za rady ale myslím že přelité to nebude inak jak popisuješ tak přesně testuju vlhkost = ) a eště je nechám sem, tam proschnout.
V pondělí je pokropim nějakym tim šmejdem proti sviluškám, asi to vidim na ten omite 30w ale dřív jak v pondělí to nestíhám.
Děkuji všem za sledovaní a eště více za připomínky

nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D

Naposledy upravil skioo 13-05-2010 v 20:05 PM

Old Post 13-05-2010 v 19:55 PM
skioo je offline   Profil uživatele skioo   Find more posts by skioo   Foto galerie člena skioo   Click here to Send skioo a Private Message   Add skioo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele skioo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pecoš
Stálý Člen

Karma uživatele pecoš - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

pekne K+

pecoš

Old Post 14-05-2010 v 09:22 AM
pecoš je offline   Profil uživatele pecoš   Find more posts by pecoš   Foto galerie člena pecoš   Click here to Send pecoš a Private Message   Add pecoš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coolioo
Stálý Člen

Karma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% PěstitelskáKarma uživatele coolioo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

NO ja jsem taky ve 44. dnu, ale me kytky maji daleko mensi palice, achjo...

Old Post 14-05-2010 v 16:20 PM
coolioo je offline   Profil uživatele coolioo   Find more posts by coolioo   Foto galerie člena coolioo   Click here to Send coolioo a Private Message   Add coolioo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

For coolioo:
Jen se neboj eště mě doženeš (přeženeš) a bud rád že je máš krásně zelený a nemáš stim takové starosti a ke všemu nemáš hermouše, takže bejt tebou sem strašně rád za to co máš a na konci toho budeš mít o hodně hezčí než já = )

Prosím o radu ty listy sesichájí stále, postříkal jsem je v pondělí tim omite 30w proti sviluškám ale řekl bych že za to nemužou že to je něčim jinym tak kdyby někdo věděl tak bych byl strašně rád protože už si stím nevym rady a strašně mě to schízuje. Inak to vypada že to jsou hermouši všechno takže sem asi SSH popravil zbytečně.
No vubec newim doufám že druhý grow už bude lepší rozhodně jsem se teda ponaučil a to je k nezaplacení ale rád bych eště něco zachránil.

Old Post 19-05-2010 v 17:00 PM
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

Tak jsem si ponechal jenom 2 a to Jacka Herrera a Nebulu, zbytek byli zřejmě hermafrodity tak co jinýho? Myslíte že s toho pujde alespon hašiš? Stejně už to jenom sesychalo a všude semínka tak jsem to dal pryč.
Fotky dodám zbytečku no první in nic moc aspon jsem se ponaučil.

Old Post 24-05-2010 v 20:15 PM
Preps
Stálý Člen

Karma uživatele Preps - 92% PěstitelskáKarma uživatele Preps - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

ja bych to totalne odseminkoval a skusil fenixovy slzi , zdar

som tu preto aby som mal svoj makacik ) za rady tipi a triky vopred dakujem

Old Post 24-05-2010 v 23:11 PM
Preps je offline   Profil uživatele Preps   Find more posts by Preps   Foto galerie člena Preps   Click here to Send Preps a Private Message   Add Preps to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

Fot Preps:
Prosimtě co jsou to fenixovy slzy jsem neskušený a ani mě to nic nenašlo ve vyhledávači. dík

Old Post 25-05-2010 v 14:49 PM
Preps
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

kralovna kolobezka

:a

http://www.youtube.com/watch?v=Dg4l...feature=channel

:b

http://www.youtube.com/watch?v=OhKL...feature=channel

PrepsSon,preps

Old Post 25-05-2010 v 15:57 PM
Preps je offline   Profil uživatele Preps   Find more posts by Preps   Foto galerie člena Preps   Click here to Send Preps a Private Message   Add Preps to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
money5
Stálý Člen

Karma uživatele money5 - 84% PěstitelskáKarma uživatele money5 - 84% PěstitelskáKarma uživatele money5 - 84% PěstitelskáKarma uživatele money5 - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

povedeny video opravdu jednoduche. k+ roste ti to pěkně jsem zvědavej na vysledek?

Old Post 30-05-2010 v 21:07 PM
money5 je offline   Profil uživatele money5   Find more posts by money5   Foto galerie člena money5   Click here to Send money5 a Private Message   Add money5 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

Zdravým vás přátelé takže jsou tu poslední fotky před šmikem.
Je to 62.den květ a nevym jak vy ale mě to případá už dost dozrálé tak jim dám eště 2 dny tmu a šmikám.
Preps: Vybornej nápad, určitě stalinovy slzy vyzkoušim. díky snad to ztoho půjde. (k+)
No inak na fotkách je Jack H. a nevypadá snad tak špatně no aspon něco mě zbylo. a samozřejmě ............

Naposledy upravil skioo 31-05-2010 v 19:54 PM

Old Post 31-05-2010 v 19:41 PM
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

............ a Nebula je to trochu hermouš ale taky nevypadá uplně špatně.aspon doufám

Old Post 31-05-2010 v 19:49 PM
Preps
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

Skioo nazdar

to su Fenixove slzy nie stalinove a keby som ti mal onich nieco povedat tak ze su podle konopne apatiky, apatiky kralovny kolobezky 1.

Old Post 01-06-2010 v 10:17 AM
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

Zdravým tě prepsy
Já vym že to nejsou stalinovy slzy ale přišlo mě to vtipné = D
A Souhlasíte že už to je dozrálé?
Inak mám eště otázku myslíte že mohou při zasříhnutí fim metodou kytky zhermafrodět? Jen že všechny co byli tak zastříhnutý měli i samčí květy akorát ten Jack kterého jsem zasříhl normálně tak je v poho to je jen taková teorie ale asi to je nesmysl a je to z něčeho jiného.

Naposledy upravil skioo 01-06-2010 v 19:47 PM

Old Post 01-06-2010 v 16:52 PM
SmokeHillz
Stálý Člen

Karma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Cuz chlape,FIM to bejt nemoh, podle toho co sem se tu docet je to jednoznacny... Tvoje kytky si prosly peknym stresovym peklem, 35 stupnu je masakr a ten zpusobuje zhermafroditeni, dalsi stres je z prehnojeni a prelivani,po tom ti zas zloutnou listy postupne od konecku ke klacku. Jinak ti prikladam obrazek kdy mas sklizet... Budu sledovat,mam tu ctyri nebulky na 23.dnu kvetu, tak sem zvedavej jak budou vypadat tvoje suchy palicky a jak dopadnes s gramazi.

SmokeHillz

Old Post 04-06-2010 v 23:49 PM
SmokeHillz je offline   Profil uživatele SmokeHillz   Find more posts by SmokeHillz   Foto galerie člena SmokeHillz   Click here to Send SmokeHillz a Private Message   Add SmokeHillz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skioo
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

SmokeHillz
Zdravym, zřejmě máš pravdu,no ne zřejmě ale určitě
Alespon jsem ponaučený pro příště a pořídím si cooltube ale spíše lepší ventilátor tenhle už poslední dobou stejně nějak podivně hučel.= ) (to samozřej nebude jediná změna =)
Doufám že semena nebudou postiženy hermafrismem?Dost jsem toho o tom pročetl ale každý píše něco jinýho tak by mě jen zajmal osobní zkušenost.
TAKŽE SCHRNUTÍ:
12.dní růst, 64.dní květ
No nakonec to není nic moc ale na poprvé jsem osobně spokojen, mohlo být i hůř. Už jsem měl menší ochutnávku ale smoke report hodim až to projde pořádnou kontrolou a degustací.Samozřejmě s pestrou škálou porotců = D
Tak hážu poslední fotky
5x JH

Old Post 08-06-2010 v 19:14 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-11-2010 - First Indoor 750 W - 26 odpovědí
26-07-2009 - My First Indoor - 10 odpovědí
24-01-2008 - My first indoor 400Wplantstar - 261 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás