Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1) BG
2) Nebula
3) BG+NEB
4) C4
5) Totální voprc BG (dnes jsem našel první uplně dozralé semínko = )
Ty spodní paličky jsou totální ale horní vypadaj snad vpoho
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D
Díky za rady ale myslím že přelité to nebude inak jak popisuješ tak přesně testuju vlhkost = ) a eště je nechám sem, tam proschnout.
V pondělí je pokropim nějakym tim šmejdem proti sviluškám, asi to vidim na ten omite 30w ale dřív jak v pondělí to nestíhám.
Děkuji všem za sledovaní a eště více za připomínky
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D
For coolioo:
Jen se neboj eště mě doženeš (přeženeš) a bud rád že je máš krásně zelený a nemáš stim takové starosti a ke všemu nemáš hermouše, takže bejt tebou sem strašně rád za to co máš a na konci toho budeš mít o hodně hezčí než já = )
Prosím o radu ty listy sesichájí stále, postříkal jsem je v pondělí tim omite 30w proti sviluškám ale řekl bych že za to nemužou že to je něčim jinym tak kdyby někdo věděl tak bych byl strašně rád protože už si stím nevym rady a strašně mě to schízuje. Inak to vypada že to jsou hermouši všechno takže sem asi SSH popravil zbytečně.
No vubec newim doufám že druhý grow už bude lepší rozhodně jsem se teda ponaučil a to je k nezaplacení ale rád bych eště něco zachránil.
Tak jsem si ponechal jenom 2 a to Jacka Herrera a Nebulu, zbytek byli zřejmě hermafrodity tak co jinýho? Myslíte že s toho pujde alespon hašiš? Stejně už to jenom sesychalo a všude semínka tak jsem to dal pryč.
Fotky dodám zbytečku no první in nic moc aspon jsem se ponaučil.
Zdravým vás přátelé takže jsou tu poslední fotky před šmikem.
Je to 62.den květ a nevym jak vy ale mě to případá už dost dozrálé tak jim dám eště 2 dny tmu a šmikám.
Preps: Vybornej nápad, určitě stalinovy slzy vyzkoušim. díky snad to ztoho půjde. (k+)
No inak na fotkách je Jack H. a nevypadá snad tak špatně no aspon něco mě zbylo. a samozřejmě ............
Zdravým tě prepsy
Já vym že to nejsou stalinovy slzy ale přišlo mě to vtipné = D
A Souhlasíte že už to je dozrálé?
Inak mám eště otázku myslíte že mohou při zasříhnutí fim metodou kytky zhermafrodět? Jen že všechny co byli tak zastříhnutý měli i samčí květy akorát ten Jack kterého jsem zasříhl normálně tak je v poho to je jen taková teorie ale asi to je nesmysl a je to z něčeho jiného.
Cuz chlape,FIM to bejt nemoh, podle toho co sem se tu docet je to jednoznacny... Tvoje kytky si prosly peknym stresovym peklem, 35 stupnu je masakr a ten zpusobuje zhermafroditeni, dalsi stres je z prehnojeni a prelivani,po tom ti zas zloutnou listy postupne od konecku ke klacku. Jinak ti prikladam obrazek kdy mas sklizet... Budu sledovat,mam tu ctyri nebulky na 23.dnu kvetu, tak sem zvedavej jak budou vypadat tvoje suchy palicky a jak dopadnes s gramazi.
SmokeHillz
Zdravym, zřejmě máš pravdu,no ne zřejmě ale určitě
Alespon jsem ponaučený pro příště a pořídím si cooltube ale spíše lepší ventilátor tenhle už poslední dobou stejně nějak podivně hučel.= ) (to samozřej nebude jediná změna =)
Doufám že semena nebudou postiženy hermafrismem?Dost jsem toho o tom pročetl ale každý píše něco jinýho tak by mě jen zajmal osobní zkušenost.
TAKŽE SCHRNUTÍ:
12.dní růst, 64.dní květ
No nakonec to není nic moc ale na poprvé jsem osobně spokojen, mohlo být i hůř. Už jsem měl menší ochutnávku ale smoke report hodim až to projde pořádnou kontrolou a degustací.Samozřejmě s pestrou škálou porotců = D
Tak hážu poslední fotky
5x JH