Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak abych udělal nákej update tak z mazara bylo 7g: vůně byla slabá chuť jemná zhulení stoned byla to spíš skušební várka abych zjistil co a jak ale druhá várka už je vychytaná pořádně ohejbaná
a tady je současná samička top 44 x safari mix použil sem u ní supercrooping který se mi osvedčil loni na balkóně když sem sázel top44xsafari do boxu tak už mazar dávno kvetl tudíž si užily prvních cca 25 dní růstu na 12/12 a po sklizení mazara sem jim dopřál SC zástřih a 18/6 dnes jsou 43dní staré každou chvílí přepínám : jinak pořádně voněj i v růstu
a tady detail větvení a povedeného croopingu edit:fota jsou staršího data zíta přepínám na květ a vyfotím obě kytky jinak hnojím agro citrusem 7,5 ml/l
TAKŽE pro growers co sledujou tady je druhá várka tentokrát je to (Top44 x Safari mix) samice sativa pheno v sobotu přepínám na květ nedavno přesazeno z 0,8 do finálních 2,5 l což je na prostor boxu ok u kytky jsem použil můj oblíbený sepercrooping co se osvětšil v loni na balkónu
tak přepínám na květ až zejtra a mám tu foto kytky ve skříni první a druhá je Top 44 x Safari mix sativa pheno druhá kytka je taky samice Top 44 x Safari mix indica pheno fotku dodám až bude kvést
zdarek koukam ze to roste zdarile...ten plagron uz si teda sehnal??ja se jeste nedostal vubec k nicemu mam toho ted az nad hlavu..tak se omlouvam ale co ta ochutnavka bude??mela bycus a at to kvete..