Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je skoda ze si to nedokoncil...
aj mna to zaujalo a pokusne som si spravil lacto bacill
akurat som pouzil uplne cerstve mlieko z automatu pri druzstve a bolo ho ovela viac ako z pasterizovaneho
musim uznat ze to naozaj funguje!!!
mam v zahrade 5 rastlin tabaku a tie dve naockovane s LB su vyssie a teda neporovnatelne krajsie
tak isto som naockoval jednu exotickejsiu rastlinku a mam pocit ze zhruba do 2 tyzdno poriadne nabrala na obratkach
ale je to len moj dojem nemozem porovnat ako pri tabaku
čus...chtěl bych se omluvit všem kteří sledovali pokus, který jsem z velmi vážného důvodu nemohl dokončit...jako revanč přikládám aspoň foto pokusných gerber, který jsem rozjel několik dní po ukončení veškerého domácího pěstu...takže hádejte která z nich má v hlíně LB
to dalas: já osobně to všechno sezbírám a dám do flašky s vodou, do který je přidána melasa a pořádně prošejkuju, pak těsně před aplikací to zcedim přes sítko abych vodu zbavil těch bílých žmolků
edit: zapoměl jsem dodat že kytky byly kupovány v jeden den zhruba stejně vzrostlé(kupoval sem jednu k svátku mladý) a v krámě mě napadlo že pokus dokončim jinak(ještě že sem mladá nechodí )aplikováno ihned jak byli nový LB připravený a přesazeno do nejvíc shit substrátu co měli v obi...ale jak je vidno tak si s tim LB spolehlivě poradili kdo nevěří ať zkusí sám
zatim nijak nehnojeno...jen ta vpravo dostala sem tam vodu s melasou
upuju po tak dlouhé době, protože jsem čekal až fakt něco bude vidět...opravdu nemá smysl čučet každej den na rozdíly
to RespectFlowers: já už mám jasno že to funguje...skříň znovu jede a maj to všechny kytky...toto je jen revanč na nedokončenej pokus...nesnášim nedodělaný věci...a maj to i všechny kytky doma...kromě jedný gerbery...tak mě napadá že jí to dám taky abych viděl jestli je dožene
no konečně boostr u kterýho sou vidět výsledky tak jednoznačně jako užádnýho jinýho tomá cenu zlata/určitě to prubnu/a nakomerční aditiva se v....s.....u.
to velká noha: on to zas asi booster nebude ale dá to do kupy hlínu, pokud je tam něco v nepořádku
PS:došlo několik dotazů na "výrobu"LB...je to tu v trýdu, ale v rozházené formě takže se pokusim udělat nějakej přehlednej návod i s fotkama...ale bude to pár dní trvat
Původní příspěvek od travodlak to velká noha: on to zas asi booster nebude ale dá to do kupy hlínu, pokud je tam něco v nepořádku
PS:došlo několik dotazů na "výrobu"LB...je to tu v trýdu, ale v rozházené formě takže se pokusim udělat nějakej přehlednej návod i s fotkama...ale bude to pár dní trvat
půda bejvá často v nepořádku . nebo spíš nerovnováze - tohle sou prospěšný bakterie dělaj ten "boost" lepší cestou než drahý věcičky
pro bližší info mrkněte na icmag a celkově na net, kde je bohatá diskuze (sice v nagličtině ale s gůglem dneska si to přeloží všichni plus minus) odkazy viz první příspěvek
krok 1: vezmem nechlorovanou vodu a rýži. pořádně promícháme až je voda foggy, mlhavá(prostě plná bordelu z rejže). vodu slejeme a dáme do průhledné nádoby s víčkem
krok 2: počkáme až se na hladině utvoří takovej škraloup, kterej sesbíráme lžící a dáme do připravené misky(opět průhledná s výkem)a celý to zalejem mlékem
krok 3:počkáme až mléko "zhoustne"a udělá se v něm taková kejda.Tuto kejdu sesbíráme lžící a dáme do připravené nádoby s vodou a trochou melasy.Pořádně promícháme a přecedíme přes sítko(to sítko asi nebude zas tak důležitý, ale když jsem tam ty žmolky nechal tak později začly v hlíně plesnivět). Na litr vody přidám jen trochu melasy aby voda měla hnědej nádech