Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od zoran Zdarec včera my dovezl matkař řízky a skoro polovina lehla dva kousky jsem vyfotila,můžete mi k nim říct svůj názor??já osobně jsem všoku co mi dal.díky
To jsi tak dostala,nebo ti to neco doma sežralo?
A můžeš napsat nick toho matkaře,by me i celkem zajímalo
On sem nechodí a takhle jsem to dostala,no 30jich zdechlo ale dal pak 7navíc ještě k těm 30 a ted už to krásně roste takže pohoda,jinak to polámané to taky udělal on
možná by sem chodit začít měl Příště doporučuju volit někoho, kdo Ti dodá něco normálního..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
))))))) Nezlobte se na mě, ale tohle je úžasně šílený a zoufalecký tread. No nic, aspoň jsem se úžasně nasmál. Chvílemi absurdní komunikace - jako vystřižená z Becketta. "Čím svítíš?" - odpověď: "Speciální lampou na kytky." - nebo : "Trošku na ně svítím..."
Díky za zábavu. Nejsem od přírody škodolibý, ale někdo si potíže opravdu zaslouží - například ten, kdo ani neví, jestli svítí sodíkem, halogenem, rtutí...
Co to máš ? to skoro ani nevypadá jako řízek ... podle fotek vypada že máš i hodně vlhko ... s to světlo taky jim nedělá doře .. a kdo ví jako W ho máš .. je krásně tak ti radím jestly máš akvárko tak to tam dej a přikryj ,, ale nech misto na kyslík . Zkus aspon tu první zachránit .. tu druou můžeš vyhodit ...
Zdarec můžete mi někdo poradit,kytky se mi dostali do květu ale začli usychat listy a docela dost,Ph vody je 5,9 teplota vzduchu kolem 24 když byli ty vedra tak i s odsáváním teplota stoupla až na 30,hnojím Terra Flores.nevíte čím to může být,já myslím že kolísáním teploty může mi někdo poradit
Původní příspěvek od zoran Zdarec můžete mi někdo poradit,kytky se mi dostali do květu ale začli usychat listy a docela dost,Ph vody je 5,9 teplota vzduchu kolem 24 když byli ty vedra tak i s odsáváním teplota stoupla až na 30,hnojím Terra Flores.nevíte čím to může být,já myslím že kolísáním teploty může mi někdo poradit