Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemám slov.
Tyhle lidi chytnout a pověsit za koule do průvanu.
Být tebou tak bych do toho policii vůbec netahal,ale spíš bych si někoho našel kdo by jim dal pořádně ochutnat,že by na to nezapomněli.(říkal jsi,že tvůj věk ti nedovoluje zaůtočit ) sorry jsem ještě moc ze včera měj se pěkně a určitě ty dvě svině pořeš !!!!!
Green
Původní příspěvek od Ckulich Kámoš dával proti zlodějům železce ale to bych nezkoušel. A tady si poslechněte Marii Rottrové taky někdo vzal kytky http://www.youtube.com/watch?v=hgZcyrllL8A
Nebo když máte kytky na zahradě tak kupte pár světelnch čidel jedno na kytku dvě podel stěn baráku a pořádný 1kw halogeny(sou hodně lůevný a vykoný)
Čorká přijde a oalá je v záři reflektorů.
Tohle je dobrý, taky to maj myslim v hobby marketech s kamerkou, někdo mi řikal že snad kolem 2500,-. K baráku asi nejlepší věc, zloději se mi posledních pár let vyhýbají ale jistota je jistota.. Jen ten 1 MW halogen je nějak moc ne??
Vůbec není špatné šířit dezinformaci.
Třeba před potenciálně nebezpečnýma lidma se pochvástáte, jak strašně nemáte zabezpečenou zahradu a jak v tom dominuje kanistr s benzínem a rozbuška. Tady máte prostor pro představivost a kreativitu Navíc když tuto "přísně tajnou informaci" vypustíte do světa cestou z hospody, tak nabudou dojem, že jste na šrot a moc vám to mluví A druhý den dělejte jakoby nic.. Pak dezinformace nabere pořádnou moc !
Moje vize čórkařů je, že to jsou malí šulibrci, kteří chtějí trávu zdarma, ale dají se relativně dobře zastrašit. Přecejen každý dospělý jedinec dojde k tomu, že si nikdo nepoloží na zahradu zápalně-výbušné zařízení kvůli pár kytkám
Jo a jak píše bull , dá se pořešit za pár korun nějaký foťák/kamera+PIR čidlo+ IR reflektor..
Plánovali jsme to co nejlevněji. Na osvit klidně i klasický halogen popřípadě s IR filtrem (pro "noční vidění"). A PIR čidlo nechat spínat spoušť foťáku. Když by byl problém kuchat foťák - dalo by se použít relé, které by fyzicky zmáčklo spoušť. Stačilo by mít foťák na adaptéru (doma za oknem) a vypnout autovypínání. Pak už jen ošetřit ty povely z PIR čidla, aby se hned nahrávání neukončilo při pokračujícím pohybu..
Nakonec ale z tohodle sešlo a kámoš natáhl po zahradě 230V v tenkých drátcích (snad i nějak lakovaných). Drátky jsou do 5cm od sebe, takže když se chytíte,230V vám jde jen přes dlaň k druhému drátku do země. Zkrátka si nedokážu představit, jak by tohle někoho mohlo zabít..
Pro případné kardiaky zloděje bych tam možná dal oddělovací trafo 1:1, ale jinak smrt zlodějům !
Hlavní je, že od té doby kámošovi ze zahrady nezmizla jediná věc.
Přecejen když vás kopne kůň do ruky, tak toho pak moc neunesete
Bohatě postačí to nikomu neříkat .. každý řekne tomu a další tomu a už to jede .. Pokud máte psa , máte vyděláno .. ale pokud je pes tak zase halogen s čidlem jak psal High je zbytečné bo to bude svítt nonstop ..
Kytku prdnu tam kde nepůjde vidět .. ne hned ke plotu k cestě nebo sousedovic zahrady ..
Tohle u nás moc nefunguje. I když nikdo nic neřekne, je jasné že určití lidi to budou sázet. Protože je to baví a dělají to rádi. A tak ostatní čorky mají jistotu, že tam něco bude. Tak pak příjde na řadu dezinformace a lži..
Třeba jeden rok sem vynechal a každý kámoš a bratranci, co přijeli na návštěvu, hned letěli na zahradu se slovy "tak kde je máš?".. A ono ejhle, žádné nebyly... A nikdo to nechápal, jak můžu rok vynechat, když mi to tak šlo
já osobně doma nemám kytky v zahrade pojedu až letos první venek ale kamarád má na zahradě plot z takových pískových šutrů cca 2 metry a v něm dřevěné latě za plotem 2 pitbuly vycvičený na slovo , řekneš sedni a oni tam sedí i pul hodiny ten pes je jak nafetovaný a ono to pak stač a nejlepsi je ale stejne ten detektor pohybu , se pak rozne svetlo a vecer tam zapne i detektor kterej ma napojenej na pípak az do loznice , neco podobnyho jak je pipak na ryby akorat to reaguje na pohyb . ze nekdo vkroci do zony a uz to hučí : ) jiank pestuje asi 7 let a prvni dve sezony m uto vzali i ze zahrady od te doby co ma tyhle hracky uz ne : ) mimochodem ty psi Cézara a Akima má asi 4 roky který cvičí od doby co otevřeli oči ti psi jsou stejne nejvíc .
tak mě jednou taky navštivil jeden nenechavec den před sklizní nejhorší bylo to že lez po balkoně do druhého patra,ráno když jsem se vzbudil tak sem nemohl uvěřit že by se mě toto mohlo stát,,nelenil jsem protože to mohl byt jedine někdo z mich známích tak sem se ptal a ptal nabidl sem 5 a do tří dnu sem vědel kdo to je a kde to je vzal sem kámoše a šli sme najisto k dotyčnýmu do sklepa a hle bylo tam toho vic než jen moje já si vzal svý a kamoš si vzal jeho zbytek.samo že dostal na boudu,,a od ty doby dávám háčky na ryby pidi kotvyčky na saturnu a obmotam stonek pekne od spodu a je to od ty doby se mě nic nestratilo a když se stratí tak apon dotyčný bude trpet,,nic moc hačky v ruce
hah, kamosova prihoda
pestoval outdoor, ked raz siel pozriet na flek a nasiel tam spaky od cigariet, nakolko on nefajci ,vedel ze tam ktosi chodi obkukavat, tak si tam ku koncu sezony doniesol stan a prespal tam jeden vikend, navstevnici sa dosli pozriet co budu kosit.
Nakoniec typek skoncil zo zlomenou sankou v nemocnici a z lesa musel po vlastnych.
Nabuduce bere psa a bejzbalku.