Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dikes za info,ale je to tak malé že to vůbec nejde přečíst,ale já už od biobizzu něco jel a bylo to dobré.Ale echtěl jsem ted pěstit čistý kokos proto jsem koupil ty Ahačka,nakonec vše dopadlo jinak,takže tak.Na kolik tak zhruba vychází komplet od biobizzu?
Původní příspěvek od Lump No to je sice hezké,takové hnojky jsem už taky zkoušel ale nikdy jsem u toho nedokázal regulovat PH,u těch Ahaček je to pohodička,akorát se musí často proplachovat čistou vodou(zasolujou se kořeny)ale jinak jsem spokojený uvidíme.
Udeláš zálivku a hned zaliješ,bo máš vetší rezervoar ze kteryho bereš?
Pokud roztok spotřebuješ hned,tak nechápu proč jedeš AH (mimochodem opravdu debilní hnojky)
Jestli je tam pH 6,0 bo 6,5 bych vůbec neřešil.Když už hlínu,tak rozhodne organiku
Říkám že jsem chtěl jet čistý kokos,proto ty Ahačka,už tak jsem z toho dojebaný že jsem vyšpulil 2000kc za hnojky a jsou na hovno.No budu to muset dojed takhle,edá se nic dělat
To Machoman:
Tak mi prosím porad co konkrétně mám jet za hnojky,nějaký peníze mám,a že bych ty AHAčka nehal na hydro na další kolo,a popřípadě nemůže se tonějak kopnout s těma AH,když jsem je dával?
Tak dám na adu zkušenějšího a půjdu do biobizzu ,a ted otázka co konkrétně od biobizzu?Měl jsem kdysi jen top max za 500kc(to byla palba) a bylo to slušné.
Hele kámo.,pro zvětšení obrázků si ho ulož a pak v pc v programu si to přibliž) To NEJ od Biobiiz je Bioheaven.,litr stojí 1600, stačí ti 0,5l..,a bloom..to je pecka taky. Pokud to chceš pak rozjet uplne na novo,tak tomu si pořid eště top max, a jen grow na rust.,stačí bohatě..Uděláš zalivku a hned zaliváš,bo sou organické a žije to.,kdybys to nechal 2 dny,tak tam budou řasy a je to zkažené..Mííír
Nijak.,já mám light mix hlinu k biobizzkám..a davam na vše pulku co oni radi.a všechny kytky až na Jacky.,ten potřebuje tak třetinu těch hnojiv co radí..,sou listy krásně tmavé zelené..jen si změřím ph vody.,z reguluju kyselinou na květ.a hodim hnojky.,.
NJ ale jak tam hodíš hnojky tak ti to ph někam zkočí ne?určitě ti to nezůstane pořád stabilní.Je jasné že to ph neni tak důležité,ale když jedež ze semen (reguláru) tak to PH musí šlapat jak má,tak proto se ptám.
A tady foto celku z vrchu,jinak dneska holčiny dostaly další kolo AH.
Jedna blueberry se kroutí jak sviňa asi špatná genetika toho jednoho semene,ostatní borůvky jsou krásné a pravidelné(ale dost se vytáhli po přepnutí,ale aspoň dohnaly ty trainy,a mám podezření na jednoho samce,budu ho bedlivě sledovat teď už mi to příde hodně celistvá bush
Zdravím, máme 7den na květu.Takže mé tušení se vyplnilo,jedno blueberryčko ukázalo koule .Tak jsem ho fouknul pryč,taže aktuálně jedu 4 blueberry a 11 trainwrecků.Kytičky už ukázaly chloupky,takže od ted už to bude snad jen záživnější.
Ph : držím okolo 6
teplota den: 26
teplota noc : 21
může mi někdo poradit jak často ted hnojit těma Ahačkama?a vjakých dávkách?.Ve faq sem si našel návod na hnojení AH ,ale příjdou mi ty dávky nějak malé,díky