Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od doloroso nezmestili by sa mi tam svetla, maju 70cm na dlzku.. no na plod budem asi svietit tym istym co teraz, kedze chilli je auto flowering.. kedze mi uz pod tym kvytli..
a homeboxy prepustaju svetlo, co nechcem kedze to budem mat v izbe..
Svetlo propousti pouze Homebox Light...jinak je to absolutne svetlu nepropustny!!!
husto hustě !!!!!
jak jsi to vykomal, to se mi moc moc líbí to provedení obrázku, to chci taky udělat s míma kyti
jinak celkem dobry takovej podstolní pěst
jo tento týden zasílám semena
cau,
tak tie male svine su skodcovia.. muska nakladie larvy do hliny, ktore sa potom zivia humusom a korenmi, rastlina potom chrabne.. tie male mrdky sa rychlo mnozia.. odporucam sa zbavit cim skor.. napr. tabakom ich skusit zmorit..
btw: som musel moju takmer rocnu jolokiu dat chudinku na balkon, lebo musky sa mi z nej srali uz do novych sadenic na tuto sezonu a nechcem zamorit byt..
Původní příspěvek od psychoXXX cau,
tak tie male svine su skodcovia.. muska nakladie larvy do hliny, ktore sa potom zivia humusom a korenmi, rastlina potom chrabne.. tie male mrdky sa rychlo mnozia.. odporucam sa zbavit cim skor.. napr. tabakom ich skusit zmorit..
btw: som musel moju takmer rocnu jolokiu dat chudinku na balkon, lebo musky sa mi z nej srali uz do novych sadenic na tuto sezonu a nechcem zamorit byt..
cital som ze je na to dobry mospilan? inak mi zozrali vsetky nonamy aj cayeny, ostali iba habanera..
hm.... pěkný minichili
hele dotaz jak dlouho ti ty tvoje kiti rostly ?
jaké máš fáze ? svítíš pořád 18/6 ? nebo už máš květ 12/12 ?
pokud už jsi přepl po jak dlouhé době ?
hnojky máš komplet od AH (tři složky) ? nic jiného si nepřidával ?
jak staré už jsou kytičky ?
zasadene boli 27.11. dnes je 16.3 a uz asi 2 tyzdne maju kvety..
takze asi 3 mesiace dokym vyrastli tak, ze sami nahodili kvety..
chilli je auto flowering, to znamena ze nemusis prepinat na 12/12 a vzasade ani prehadzovat hnojku na flower aby zacali kvitnut, ale uz ked ti nahodia puky, musis zmenit hnojku na kvety, ja som na zaciatku parkrat tak neurobil a rastlina mi zhodila vsetky kvety.. idem nonstop na 18/6, ale habanero zvladne bez problemov aj 20/4 pretoze sa netaha do vysky ako statne druhy..
idem na AH komplet 3 zlozky + excellarator + enzyme+, chcem este dokupit root stimulator.. nepridaval som nic ine.. diki za semca, tesim sa.. este ti inak mozem poslat niake cisto habanera, kedze tie nemas, choco, red savina, orange a tiez fatalii.. hm?
takze uz je po degustaci, zatial som v zivote nic silnejsie nejedol.. asi objednam semena NAGA MORICH, najsilnejsieho chilli na svete.. 4x silnejsie ako toto..