Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díky kámo a je dobrý i na ten SCROG?Docela rád bych to na jaře skusil ale nevim a ještě jedna věc když bych si chtěl ty semena objednat jak na to?Já těm stránkám nějak nerozumim jsem to pako co?Ale většina je english a ja jsem na ten jazyk uplně tupej haha peace
to ragnar: jakože řeknu ti to takhle... není to žádná extra síla ale ten stav co má DP je fakt mazec, kouřil sem taky ten co je do ěnj mixlec skunk #1, asi qůli výnosu či co. Krásný fialovo - černý paliczky, chuť tkaová spíš neutrální i když s náznakem sladkosti a to high se mi kotel liíbilo. Pak z outu ještě asi skywalker.. ten měl zase velice usměvavej high, jen špeka (mály 60ku) a půl hodky smích.. mazec.. stav odejde dáš dalšího a směješ se dál. Ten skywalker nebyl uplně dozrálej a byl to spíš takový hrstka nikde nic ale ůčinky nevídané, a to přeto že je to převážná indica.. a jinak.. stará osvdčená wdowka taky není k zahození, jen musí dozrát..
to Kourka : Ten Shaman, to je urcite dobra volba, je to pekna fialova odroda. Ja si ju tiez musim zohnat. Na Dutchi ho maju za 50 euro feminizovany, je to tam jedna z najlacnejsich feminizovanych odrod a je velmi silna.
neco erly...... erlygerl...erly skunk!! erly znamena raný/raná
tak by to snad melo dozrat i v tomhle tom ceskym klimatu nebo dej na LoeXe ale durbana vali kazdej tak pokut ti tohle neva di do nej...
tak podle me je to docela jedno, kdyz si nvyberes nakou odrudu, ktera vali fakt trochu dylejc(jackH.,WW)-ale taky se da. Ja mam AK-cko a PwP a uplne bez problemu to stihnou dojet.
Z me zkusenosti Pure power plant kdyz jej vysadis brzo tak zacatkem kvetna tak v 1.pulce rijna bude a vynos fakt mega pokud ti ho nekdo nevycori,ale je tam trochu riziko plisni,zalezi jake bude zari.
cus. KEd som zacinal tak z SHIVOU..je to fak good a nieje to az tak moc narocne na pestovanie a vysledok je viac nez chvalitebny
inak AJ taky early nieje zly.... zozen si daco od nirvany...
Hawai Skunk.Minulej tejden jsem sklidil.Dozrala fakt brzo a ty megapalice.
Early Misty-ten je vobalenej ze musim vetve privazovat jinak se rozlomi na 10 kusu.A ten uzraje tak za tejden.Tak vybirej
melir: To jsi me potesil, protoze sem si Early misty koupil (seminka) a rikal sem si, ze sem prohloupil, ale kdys te slysim, tak se jen tesim na dalsi outdoor sezonu......Jak sou vyskoky kytky? a shruba vynos? dik
Durban pasion nebo passion 1 od dutch passion, nekupujte od nirvany, semínka jsou pěkně na hovno, letos 8 samců a 2 samice, navíc jsem slyšel že je nějak kříží či co,zkrátka špatná genetika.