Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to si ze mě děláš srandu za prvé tady zasíráš forum za druhý ani nevíš o čen čteš nebo to nečteš vůbec !!!!!
Reakce na obdržené PM :
Okošt
Hele mám na tebe neskromnou prozbu nemohl by jsi mi poslat(postou) na okošt palicku z toho bublaku.Taky o tom premejslim a chtěl bych to okoštnout.Diky za odpověd
jen tak mimochodem tady žádnej bublák nevidim
Pokud někdo neni blázen a dostane podobnou PM tak bych na ni ani neodpovídal
Ant : hele ten bubbler sme chtěli postavt spolu domlouvali sme se na tom v ZANZI ale byly sme zkouřený tak nevim jestli si to pamatuješ.Ale až to uděláma tak ti klidně(jednu nebo dvě paličky věnuju)
(PS. použi bych soukromý vzkas ale mam malo příspjevků tak nemůžu ....SORY)
Jasně pohoda na to si pamatuju a taky s tim počítam ale tady ten typek ( The End) mě fak nasral ( no tam nebylo komu to vlastně píšu ale teď už to tam je )...... Ale kdybys to přečet pořádně tak to určitě pochopíš že to nebylo na tebe i když příde na to v jakém si byl stavu
No kdo umi ten holt umi (Ty) kdo neumi tak holt cumi (já) jinac samo chvalim a az objevim ikonku jing-jang tak nakliknu i nejakou tu karmicku
Jo abych nezapomnel az to podkosíš zkus to nejak převážit a pak to sem posnout. Jestli nemuzes tak nevermind. Mej se pekne a uzij si tu nadheru
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Ant: máš to moc pěkný K+
Ale chci se tě zeptat máš v nadpisu napsáno
bílá vdofka druga máta shiva santi2(pokud se nemílim) a velkýho bylího žraloka.
Tag se tě chci zeptat kde máš toho žralúčka a tu šívinku??
Sakra kdo mi dal K- na vic nez rok starou zalezitost...kdysi jsem byl na G novy tak jsem nevedel jak to tady funguje.Uz se stalo noo...pro dalsi kteri by mi chtely dat K- at se aspon podepisou a napisou proc...Dik