Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Machoman Čágo můžeš se o tom trocha rozepsat? Co tam je použity za medium?
Čau macho,
nemohl jsem doma najít Rockwool, tak jsem musel použít co se dalo.
Jako medium jsem použil na dno květináče kameny a na povrchu je písek pro vodní rostliny, kde také přivádím vzduch.
Původní příspěvek od EXODUS
Čau macho,
nemohl jsem doma najít Rockwool, tak jsem musel použít co se dalo.
Jako medium jsem použil na dno květináče kameny a na povrchu je písek pro vodní rostliny, kde také přivádím vzduch.
No vypadá to jako kusy cihel
Akorát s tím pískem nahoře a vzduchem to furt nejak nechápu....
cao, bohata zahradka, pozeram ze mas vela fialiek , tie mam obzvlast rad. . Aspon tie by mohli zlegalzovat na okrasne ucely A hlavne same nekomercne genetiky.. Zaujimalo by ma ktore rastliny chces zastikovat a podla coho vyberas tych adeptov.. Tipol by som ze nejake hybridy sativo/indiky.. ale rad sa necham poucit Budem sledovat