Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v současné době bych se cítil na: těhotná žena, přežraný prase, prďola, fucker, foosman, worker, náhodný kolemjdoucí....
jj soutěž by to chtělo - ja ano po japonsku
No podle me meli na titul narok ti, co tehdy platitli na nakup serveru + ti co se nejak zaslouzili, vyhrali nejakou soutez. Jak je to ted, to uz nevim.
Titul by měl vystihovat obor přínosu jednotlivého člena. Newim,proč se hnát za titulem pod jméno. Pokud jsem v nějaké činnosti přínosný pro g. tag to by měl být podmět dát mu titul- př. Srooga nás obohatil (mimojiné) o spostu výborných receptů,tag měl titul grower kuchtík. rozdávat tituly,jag na běžícím páse? no tag nejsme přece děti ! co třeba vystihuje titul: Mrchožrout,Letadlo atd? Bylo by lepší udělovat tiuly za něco opravdu přínosného pro g. Nejde mi o to prudit,jen by se to mělo brát trochu vážně.
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
newim, ja az si konecne vymyslim titul jakej chci, tak kaslu na nnejakej prinos - chci aby se mi libil - jinac vic zaslouilejm clenum bych tituly klidne daval - ne kazdymu kdo si rekne...
Právě,né každýmu,kdo si řekne! Ať si dá každej titul jakej chce,ale za něco si ho musí zasloužit!
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Jsem taky pro! A basta fidli!
.
.
.
.
Ne,kecam,sem trapnej ale nemuzu taky ponizene z blata v leze poprosit o titul "Grower Hédonista"............??
.
.
uz lezim
.
prosííím
Heleď co se tam píše??
To je ňáká ruská verze Babičky nebo co?
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Časák Ohník (agaňjok), číslo 40 (sórok), ze dne 3.10.1948 a stať se jmenuje přibližně: Půlrok v selské škole. Dnes při botanické exkurzi vykládala učitelka Anna Ignatijevna dětem o dílech velikého pozorovetele (?) přírody Ivana V. Mičurina. Na příškolním políčku děti vypěstili kromě ovoce i konopí.
"Konopľa" - dole v rámečku
Na to, že jsou to hodně mladí groweři ty paldy vypadaj´ dost solidně. Asi má pí učitelka letitou zkušenost..
Nemoh bych dostat titul "Grower lanař" nebo jen "lanař" ?? byl bych mooooc hodne... příspěvek na server už nestihnu a další sbírka na další server bude asi za dlouho (slibuju že přispěju až bude)