Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
21.07. začíná v Gentu jeden z největších city-festivalů v Evropě, trvá 10 dní. hudebníci, kejklíři, divadelníci, umělci všeho druhu..... byl jsem tam loni a předloni a atmosféra je fakt super, Gent je nádherný historický město nedaleko Holandska
ofic. název je Gentse Feesten
kdo nechce opouštět holandsko, tak tu má další typ:
27.07. začíná Zomercarnaval v Rotterdamu
festival brazilského typu, několik desítek tisíc lidí, ale Gent je lepší.... http://www.zomercarnaval.nl/nl/index.php
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Tak já, jelikož jsem strašnej šikula, kterýmu se povedlo zlomit si na 2x haxnu, taxe letos nejspiš nepodivám nikam... Snad jen v srpnu na ANTIFEST, kde budou hrát šilenci z Discharge, The Casualties a nesmim opomenout ani božské Cockney Rejects