Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prvního špeka ve 14; bylo to asi v červnu nebo na začátku července, takže malý kytky... spíš listí. ubalili jsme to, tenkrát se nás sešlo asi sedm, dali pár špeků a samozřejmě to nic neudělalo... jen mi to lehce zlepšilo náladu a tak jsem si řek:"Mno, když nic jinýho, tak taky dobý..." Pak jsem kouříval vždycky pravidelně o víkendech modely pochybných kvalit... a dohromady nic. až tak po půl roce kámoš zas něco přines´, vypadalo to jak nějaký seno, dali jsme spazla... pak jsme se přesunuli na jiný místo (venku) a dali ještě jednoho: dokouřili jsme a vydali se zas dál... asi po dvou minutách jsem dostal šílenou šlehu do hlavy, vyděl jsem svět, jak se zatřásl! potom jsem se už jenom smál (celý odpoledne) a myslel si, že je léto (byl konec zimy). z lidí okolo přímo sálala pohoda (byli v pohodě:c)...
pozitivní zkušenost, myslim (ale už jsem to tu někdy popisoval)
po (necelých) 5 letech si nemůžu stěžovat... spíš naopak
Ve 14ti ganju (poměrně slušný kvality), prvních 15 minut jsem měl dojem, že všichni (bylo nás asi 5 ) viděj, jak jsem zhulenej a já jsem stresoval... Po 15ti minutkách se všecinko zklidnilo, sedl jsem si, dal si pivko a jenom si užíval první krůčky v zelenym světě... Pamatuju si, jak mi kámoš řikal, že když si dám cígo, tak zjistim podle pocitu kouře na patře, jestli je to dobrý hulo. No, tak jsem od tý doby začal i cígovat a po každym zahulení si musim do 5ti minut zapálit (i když kvalitu hulení už rozlišuju jináč)...
Ja to poprvy ochutnal nekdy kol. 17 nakej outdoor a nic. Pak sem to tak prubezne zkousel se stejne mizivym vysledkem az do 19. No a pak sem se jednou totalne zmrdal nakym holandem. Pak chvilka pauza a pak na vejsce to zaclo. Jednou za mesic. 2x za mesic. 1x tydne. A ted si zapukam od 2x do 5x tydne. To byl ale fofr, rozhulil sem se behem 3mesicu.
ja jsem poprve szpuknul ve 14 nějaky hodně dobry skéro a zapil jsem to pivkem . na ten stavík nikdy nezapomenu.
hned jsem věděl že ganja je to co jsem hledal.
:-)
No... když jsem chodil na základku, tak jsem ani nevěděl co hulení je... pak když jsem šel z pátý třídy na gympl tak...
...ne, dělám si srandu, ale prvně jsem si dal se strejcem ze šlukovky někdy v tercii (cca 14 let)...
... jinak jsem moc nehulil ... vlastne ani ted to nejak neprehanim
...ještě bych sem možná napsal jednu příhodu (sice to nebylo poprvy, ale asi po 2., nebo po 3.)...
To si tak sedim na štvanici nahoře u mini, kámoš ještě jezdí a přijde ke mě typ s bongem (koukal jsem na to tenkrát jak kokot 8-), jestli bych mu neskočil pro 2 deci vody.
Tak jsem šel pro vodu, on nacpal, nalil vodu, začal bafat a zachvíli se mě zeptal jestli nechci taky. Tak jsem natáh plnou trubici kouře a nasál do plic na jednou a... no,málem jsem se udusil, ale pak jsem to ještě dobafal a byl to fakt mazec (snad poprvy co jsem se pořádně zhulil).