Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar lidi. Tak první dobrá zpráva. Plantu vymění za Home bez doplatku z pěst...cz Jsem taky spokojen za výrok Growshopu. Myslím, že s těma boxama je nějakej průser jako kdyby byly za stejnou cenu či co. Mění to teď na počkání. Doufejme, že Planta už nebude k dostání v Growshopech a že budou všichni spokojeni. Jinak už doufám že pošlu nějaká fota jak to roste :-) zdary Kohyxxxxxxxxxxxx
Původní příspěvek od saiklon kucí diky za ohlasy, kazdopadne si prectete prosím jeste prispevky 20,31,33 tam se vse doctete...
já vim, že už jsi tam byl, ale zkus si počkat co vyleze z toho Klečky:
citace:
Vzhledem k množícím se stížnostem na Plantaboxy jsme zastavili jejich prodej a celou kauzu řešíme s dovozcem. Výrobce se ke kauze vyjádřil, že PVC při výrobě použito nebylo. Nyní ještě očekáváme výsledky expertízy státní zkušebního ústavu.
S případnými dotazy kolem kauzy Plantabox prosím volejte 603452966
a pak tam s těmi výsledky naběhni ještě jednou (s těmi kamarády)
EDIT:
citace:
Původní příspěvek od Kohyx Zdar lidi. Tak první dobrá zpráva. Plantu vymění za Home bez doplatku z pěst...cz
takže to máš taky z pestovani.cz? Proč to nenapíšeš?
blbost- přečtěte si Zákon o ochraně spotřebitele, za výrobek ručí prodejce, jak si to vyřeší s jeho dodavatelem je jeho věc, za to není zákazník povinnem přejímat zodpovědnost.
Kohyx- ty jsi vážně divný. nejdřív chceš prodat plantabox nějakému chudákovi přes aukro a když se ti ho povede úspěšně reklamovat, tak nejsi ostatním ochoten v tomto pomoci. Jóóó no jasně, používám mozek. Však voni všichni prodejci ví, kdože je ten kohyx
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Panove pripadne damy.GrowPlanet mi reklamaci uznal a Plantabox mi vymenil za poctivy Home Box ,bez tahanic bez problemu a tudiz mu davam palec nahoru.Jen skoda nasi prace a starosti prodejcu kteri musi houfne vracet PlantaBoxy velkoskladum v tomto pripade Hydroponicu ktery si mel kvalitu pohlidat a ne slepe duverovat Asijskym vyrobcum kteri jsou svoji toxicitou povestni.Tak to je tak vse od Termixe k pripadu PLANTABOX.
Zdárek chlapy, report o vyndaných kytkach z Plantaboxu by Kohyx
Kytky se pomalu zotavujou ze šoku z Planty. Chytají barvu zeleně ale listy hodně poškozené to už nerozdejchaj..škoda ale i tak sem rád, že alespoň něco se zachránilo. Nová setba už je na povrchu tak doufám že se už blíská na lepší časy. Čekám teď na Homebox doufejme, že přijde co nejdříve aby měly kytky už svoje. Zdary a bacha na to co kupujete... Kohyx
mate niekto skusenosti s DARK BOXOM??? trebars s tymto http://www.growplanet.cz/index.php?...&idv=348&idk=22
ci nerobi taku istu sarapatu ako plantabox.cel by som si ho kupit a prijal by som velice rad niaku radu.
Původní příspěvek od makaveli22 mate niekto skusenosti s DARK BOXOM??? trebars s tymto http://www.growplanet.cz/index.php?...&idv=348&idk=22
ci nerobi taku istu sarapatu ako plantabox.cel by som si ho kupit a prijal by som velice rad niaku radu.
řekl bych, že někoho se zkušenostmi budeš hledat těžko.... koukal jsem na ty stránky a mají tam dost kontaktů... tak je kontaktuj a zeptej se, jestli je box z PE nebo PVC a pokud uvedou PE, můžeš být bez obav
řekl bych, že někoho se zkušenostmi budeš hledat těžko.... koukal jsem na ty stránky a mají tam dost kontaktů... tak je kontaktuj a zeptej se, jestli je box z PE nebo PVC a pokud uvedou PE, můžeš být bez obav
Původní příspěvek od makaveli22 no mailoval som vcera doobeda do dvoch shopov a zatial ani jeden neodpovedal. ten dark room som tiez kukal ale ten stoji este viacej ako homebox.
darkRoom je jedním z produktů firmy, která dělá i ten na který jsi se ptal
citace:
U DARKSTREET boxů uvádí výrobce odraz okolo 80-85 % a tudíž je to ta levnější verze.
Dražší jsou Dark boxy s názvem DARKROOM, kde výrobce uvádí odraz okolo 95-97 % .