Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska naposledy pohnojeno velkou dávkou B´cuzz. Budou následovat asi 3 flushe. Posledních několik dní dostanou UV šoky horským slunkem(každý den maximálně půl hodiny)
Po lehkém prostříhání to lampa v pohodě prosvítí a nakonec myslím, že 12 kytek bylo akorát a vytěžil jsem z mého omezeného prostoru maximum. Jeden nedostatek, se kterým se muselo počítat to ale má. A tím je různá doba dozrání. Vyřeším to strkáním kytek do tmy do krabice podle toho jak budou dozrávat Nejdříve půjde růžová passion, pak asi jedna papaya spolu s OB, škaredá passion, zbylé papaye a nakonec fialová passion.
Tak výsledek tohohle growu je 35,2g. Na optimálních 50-70 by to šlo asi jedině s 2x větší plochou a bublerem. Na delší dobu je to zatím poslední indoor, protože na koníčky teď není moc času
Fotka těsně po sklizni s jedním opozdilcem... fialovou passion
... následujou jednotlivé odrůdy a jejich fenotypy - zkrátka přehlídka suchého matroše.
Lahůdka pro fajnšmekry jako jsem já co mají radši sativovější stavy a takové to ovocně-medové aroma. No znáte to, ne? Musím říct, že se povedla, ale mnoho lidí by asi nepotěšila pro svou malou sílu účinku ve srovnání s jinýma odrůdama co se běžně pěstujou.
Podle mě ve všech ohledech bezproblémová kytka, která po sklizni smrdí jako kupa hnijících slupek od pomeranče Taky jedna z mých oblíbených, ale v menším množství. Stav je totiž spíše silně fyzický a dost oblbující. Člověk si pak připadá jak - prominťe mi to slovo - totálně namrdaný. Tentokrát je co do účinku lepší než v minulém growu, ale došel jsem k závěru, že modrá část spektra je u úsporek na květ(a možná nejen u nich) nedostačující. Přecejenom kytky asi potřebujou dostatek modrého světla i v květu, protože tentokrát celkově nebyly palice tak husté a tvrdé. Pod červenou úsporkou se jen zlepšila tvorba/kvalita pryskyřice. Idelální by byla asi kombinace RED a purple nebo RED s modrýma zářivkama. Nebo to různě kombinovat během celé květové fáze
Tahle odrůda je zatím něco jako favorit. Vůni bych popsal jako něco mezi papayou a hovnem. Chuť výborná a zhulenost největší z mých dosavadních výpěstků.
Poslední pheno Passion nestálo za nic a bylo to jak nějaký noname, takže to sem radši ani dávat nebudu. Holt F2 je hodně variabilní. občas překvapí a občas nasere
na takovou malou skřinku toje dost pekné ! Mě už přerostly , ať seti to dobře pálí !!!
...A tak se pan Šustr z Ronova nad Doubravou zamyslel a spočítal, že normální konev má 117 otvorů v tom kropítku, a že je to škoda, a udělal do něho pouze 13 otvorů..Už to funguje na té konvi, konev šetří vodou..