Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
preto sa pytam na tie substraty lebo si chem kupit lepsie a chcem ist white whidow no jedine co je asi nanich rozdiel je ze bio bizz ma ph6,6 no a plagorn 5,5 ph cocosu
40 Den Kvetu vrcholceky pomali rastu v nedelu dostali davku hnjiva kombinacia 3ml Grow,4ml Bloom,3ml Alg=A=Mic vsetko od Bioo Bizz,vsetko je krasne posipane krystalikmi!!!!Sisky stale bopnaju a cukruju sa normalne som prekvapeny na taku zlu genetiku Doba kvitnutia je 56 dni ale bude to o nieco viac blizny sa stale este nezafarbuju...Rastlinky maju velmi aromaticku vonu..
Foto 2 jedna rastlinka prerastla tu druhu no uvidime ako sa to s nou vyvinie nadalej sisky ma uplne bielucke este som to nevidel pripada mi to ako by to bola ina odroda..Rastlinka je aj tmavsie sfarbena no ale menej pocukrena zda sa ze pojde neskor...