Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kvet 41 / rust 42
Tak sem tu zase s nejakyma fotkama..holky rostou a rostou..Vypada to ze jako prvni budu sklizet Big bosse protoze asi z 40%jsou hnede pestiky(tzn. 4kytky)..pocitam jeste tak 10dnu az 14 a mohl bych je sklidit..no uvidime jak to poroste ale rek sem ze kdyz je uz budu sklizet a jako prvni ze uz je nebudu hnojit..Takze Big bossy uz jen kazde 2dny prolyvat a vodou a jeste ho asi 1x postrikam phit aminem..pokud by to vypadalo ze bude moct kvest jeste dyl nez 2tydny tak ho jeste 1x pohnojim..
S tým postrekom phytaminom riskuješ pleseň. Výrobca ani väčšina growerov neodporúča postrek v tak pokročilom štádiu kvitnutia. Keď už, tak do zálievky. Inak to máš pekné.
Zrovna dnes som uvažoval, do kedy budem postrekovať Phytaminom. Vychádzam z informácií a skúseností z tohto príspevku. Výrobca na kartičke hnojenia tiež odporúča použitie Phytaminu iba prvé týždne kvetu. Pri postreku mi stúpne vlhkosť o cca 5 - 10 %, čo síce nie je veľa, ale už by som to neriskoval pri takto rozvinutých šiškách. Jedine teda to zálievky, ak by si chcel. Alebo sa snažiť postrekovať iba listy a šiškám sa vyhýbať, ale to by bola asi docela otravná záležitosť.
Tak ja si myslim ze me tam vlhkost nepresahuje 20-30%..fakt netusim enmam to jak zmerit..mozna to jeste jednou postrikat zkusim..no jeste se rozhodnu...Chtel bych aby mi holky porostly jeste co nejvice
Veď vyskúšaj, aspoň budeme vedieť, či to chytí pleseň. Teda nie že by som ti to prial, ale tiež ma to zaujíma. Osobne by som to neriskoval, keďže pleseň už nechcem v živote vidieť, maximálne by som im naordinoval zálievku.
No rastlinky ti už veľmi nepovyrastú, väčšinou rastú tak prvé 2 týždne po prepnutí na kvet. Ak však myslíš naboptnanie šišiek, skôr ako Phytamin by som použil kvetový stimulátor - ale ten predsa máš - Green Sensation.
Tak po 3dnech sem tu z updetem fotecek...no nemam ke kytkam co dodat..proste Kraasa...u Big bossu jsou pestiky uz asi ze 60%hnede takze uz je asi prestanu hnojit a zacnu prolejvat vodou a za 10-14dni by mohli jit pod nuz
Fotky:
1.Celek
st.Jan ..tak kviti ti nedela jen ta lampa..ale i okolni podminky a jak sem tu uz nekolikrat psal nebyly proste ty nejlepsi...a nevim ejstli vubec prumerne..ja sem rad ze z toho je aspon neco
Tak zkusim ti splnit prani a poslat nejake vetsi detaily ale rek si mi to az po foceni takze az se k tomu priste dostanu tak se s tema fotkama pohraju a zkusim do co nej detailu..jinak na ten phit amin sem se nakonec vykaslal takze plisen nebude..
Zde ty fotecky:
první 2 Big boss
3ti Arja haze
btw:ta knedla z prvni fotky je dnesni zastipek k prakt. maturite
Po delsi dobe s nejakymy foteckami...Sisky bobtnaji i kdyz by mohli treba vic..zitra bude asi posledni hnojeni pro Churche a Arja hazy..(btw: big bosse uz jen prolivam i kdyz to vypada ze jeste 1tyden tam urcite vydrzi)..Zalivka klasicky 4.5ml Alga bloom,1.5ml repro forte a 1ml GS...Fotky jsou ze vcerejska takze dnes vypadaj urcite lip