Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Travka je fuj !!!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Kmenet
Stálý Člen

Karma uživatele Kmenet - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kmenet - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

To Ondrash

Na „díru v plotě“ není nikdy pozdě. Není dobré usilovat, je nutné BÝT !!! To právě nemá s časem nic společného. Je to tu pořád a TEĎ! A když se nepodaří, nevadí, víš kolik máš před sebou ještě životů !!! K+ pro tebe.

To burning bush

K+, to bylo docela přesné.

Km_here

Old Post 24-04-2002 v 18:07 PM
Kmenet je offline   Profil uživatele Kmenet   Find more posts by Kmenet   Foto galerie člena Kmenet   Click here to Send Kmenet a Private Message   Add Kmenet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
burning bush
Stálý Člen

Karma uživatele burning bush - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 66

kolem sebe ne-vidím samé životy...

[Edited by burning bush on 27-04-2002 at 12:31 PM]

Old Post 24-04-2002 v 21:43 PM
burning bush je offline   Profil uživatele burning bush   Find more posts by burning bush   Foto galerie člena burning bush   Click here to Send burning bush a Private Message   Add burning bush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

2 Kmenet

už nechci žádné další životy
jenom to ne

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 25-04-2002 v 07:18 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmenet
Stálý Člen

Karma uživatele Kmenet - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kmenet - 9% Pěstitelská

To Ondrash Příspěvek č. 68

Máš recht, když to vidím kolem sebe, tak už toho mám jak buchet !!!

Km_here

Old Post 25-04-2002 v 17:49 PM
Kmenet je offline   Profil uživatele Kmenet   Find more posts by Kmenet   Foto galerie člena Kmenet   Click here to Send Kmenet a Private Message   Add Kmenet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 69

OK hoši, tak jaký je výsledek?

nemo

Old Post 27-04-2002 v 14:11 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hans von aachen
Nový Člen

Karma uživatele hans von aachen - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 70

zdravim, většinu co tady bylo napsáno sem si přečet, a sem z toho dost potěšenej, z tý diskuse...trafka rozhodně neni fuj, jediný co může bejt fuj, je přístup člověka k ní...
rozepíšu se tu trochu v souvislostech, aby se to dalo líp pochopit. hulim velice krátce, vod září 2001, ňák se to moc rozjelo a zjistil sem, že tak přes měsíc už hulim každej den, max. přestávka činila jeden den... teďka sem si pod vlivem mnoha okolností uvědomil a pomalu uvědomuju, že to chce přemešlet proč hulim a ne zahulit a pak přemešlet...prostě chci říct, že tráva je naprosto super, bejt zhulenej je taky naprosto super, bejt střízlivej je taky naprosto super...
každej člověk sám pocítí kdy už je něčeho dost, a změní se...na to sme dost citlivý. to co řikám ale neznamená že je špatný hulit, třeba i denně, ne, někdo by byl mimo kdyby hulil 3 dny v tejdnu, někdo když jednou za tejden, a druhej zase hulí každej den, a normálně funguje, sedne mu to, dává mu to něco, je stim spokojenej, neničí mu to život (hulí se snad proto aby byla pohoda, pohoda ovšem neni, když už je člověk tak v prdeli, že už nerozlišuje mezi tim co dělal před tejdnem a co včera). zkrátka a dobře chce to najít optimum....
největší svinstvo je vymlouvat se na trávu, že mi něco udělala, kdepak, do těch sraček se každej dostane sám.
chce to prostě užívat života, radovat se ze spousty věcí a nejenom z toho když sem zhulenej.
psal sem že hulim denně, no a z aposledních 14 dní sem byl snad úplně nejvíc v pohodě, když sem byl na ňákejch dokumentárních filmech, tady v Olmiku, bylo snad úterý, bylo nádherně, svítilo sluníčko, lidi byly vyletněný, pustil sem si walkmana (celou dobu sem si přehrával vod Fugees:No woman no cry) a šel si do agentury pro vejplatu, no a jak sem tak šel, byl sem z tý nádhery tak vytlemenej, že sem nemoch ani zavřít pusu....
hej fakt jaro je úplně skvělý
pokud nejsem s něčim spokojenej tak to změnim a je to...
ganja je ale fakt bezva...jinak bysme ji všichni tak rádi nehulili a nebyli tak rádi na světě ať už s ní, či bez ní...

one love

Old Post 28-04-2002 v 12:05 PM
hans von aachen je offline   Profil uživatele hans von aachen   Find more posts by hans von aachen   Foto galerie člena hans von aachen   Click here to Send hans von aachen a Private Message   Add hans von aachen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 71

hans von aachen K+

nemo

Old Post 28-04-2002 v 23:33 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

2 borec s šíleným Holandským jménem jménem..

no jo, v podstatě s tebou souhlasím, travka není vůbec špatná věc.. ale jaks to zhruba říkal - nedělejme si z ní ani božstvo ani cestu ani cíl... ani prostředek, je to jenom uvolňovačka, stejně jako si dát pivko ke špekáčkům u ohňa.. cítíš se líp, ale nikam dál nedojdeš..

Tráva je stejně dobrá jako když jsme nezhulení..

K+

PS: stejně si myslím, že hodně málo lidí, tohle téma pochopilo, jelikož si všichni myslí, že jsem řekl, že travka je fuj !!(protože to je v nadpisu ) Jiní mi zase ukazovali šílené teorie jak se dostat k poznání sebe sama... no prostě se to trochu zvrhlo...

počkám a uvidím.. však se někdo takový ještě najde.. takže piště svoje názory i nadále... a mnoho zdaru !!

Old Post 29-04-2002 v 07:16 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iNVADER
Stálý Člen

Karma uživatele iNVADER - 71% Pěstitelská

to ONDRASH Příspěvek č. 73

hmmmmmm tak to by me fakt zajimalo jax to teda myslel???:-))

"Začínám mít akutní dojem, že travka je fujtajblík abychom se cítili líp, abychom měli hezčí prožitky, abychom byli plni míru a vnitřního klidu. Je to fuj a myslím že to za pár příjemných chvil nestojí"
???????????????????????????????????????????

Old Post 29-04-2002 v 12:22 PM
iNVADER je offline   Profil uživatele iNVADER   Find more posts by iNVADER   Foto galerie člena iNVADER   Click here to Send iNVADER a Private Message   Add iNVADER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iNVADER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mato
Nový Člen

Karma uživatele Mato - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Travka je jedna s najlepsich veci co ma v zivote postretla a posledne dva roky je to fakt huste peklo,tak den dva prestavka v tyzdni a aj to len obcas,tak som sa rozhodol ze s tim na chvilku seknem ale tak sa na to tesim ze to uz asi mesiac odkladam na zajtra.

Old Post 29-04-2002 v 12:33 PM
Mato je offline   Profil uživatele Mato   Find more posts by Mato   Foto galerie člena Mato   Click here to Send Mato a Private Message   Add Mato to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

2 iNVANDER,

no vidíš, už jsem sám zapoměl, co jsem psal a to ani thc v krvi nekolovalo , ale..

to byla jedná blbá věta (a taky jsem byl asi trochu rozčilený ) hlavně jsem chtěl tímhle tématem naznačit.. že travka je fuj při hledání opravdové cesty... ona tě možná trochu nasměruje, ale nic ti vlastně neukáže kromě hromady iluzí... ale zase: co je a není iluze ??? Kdo to ví ?? Skoro nikdo... ale to neznamená, že se to nedá najít..
co vám mám povídat... když chcete hulte, ale občas můžete ten nutkavý pocit dosáhnout slastného stavu odříct a pak se budete cítit prázdní, ochuzení... a to je ONO !

zatím Ahoy

Old Post 29-04-2002 v 13:48 PM
iNVADER
Stálý Člen

Karma uživatele iNVADER - 71% Pěstitelská

:-)) Příspěvek č. 76

Aspon vidis Ondrashi jak POZORNE ctu tvoje prispevky:-)))
Kazdopadne je to asi na kazdem jakou miru si vybere....nejvice pravdy (i kdyz v tomhle je pojem pravda dost subjektivni dojem) je v tom, ze trava nesmi byt smysl...muze byt opravdu jen prostredek k obcasnemu "procitnuti??" (tezko hledam to spravne slovo) a zaroven verim ze po nejake dobe lze na svet hledet s velikym nadhledem i bez ni:-))
Ale zatim rozhodne necitim duvod ji omezit..........ale nevylucuju, ze tam dojdu....

Old Post 29-04-2002 v 13:56 PM
iNVADER je offline   Profil uživatele iNVADER   Find more posts by iNVADER   Foto galerie člena iNVADER   Click here to Send iNVADER a Private Message   Add iNVADER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iNVADER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

iNVANDER

přesně... potěšil jsi mě, jak pozorně čteš příspěvky o kterých i sám autor ví houby .. tedy jako nic... K+
a taky souhlasím s tvými názory... myslím že ke stavu, kde travka už není ničím jiným než zbytečností (zbytečnou, ale pořád k něčemu ) dojdeme víceméně každý... ještě jsem k tomu stavu určitě nedošel.. zatím jsem v mezidobí, kdy travku už nepotřebuju, ale jdu ji sadit
--> z toho všeho vyplývá, že my dva si docela rozumíme

mnoho zdaru všem, kteří hledají (s travkou, ale hlavně bez ní )

Old Post 29-04-2002 v 14:12 PM
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

to hans von aachen

Excellently K+

to Ondra

Clovece ty musis byt fakt zklamanej clovek.Pises jaka je parada nehulit a pritom ses z toho nestastnej ze druzi sou dokonale stastni Asi to v sobe nemas jeste dost ujasneny co je pro tebe spravne a co spatne.
Pripada mi to jako by "TV-backorar" byl nevernej sve prdelate mamine se sousedkou a ted ho to mrzi protoze si uvedomil ze ta jeho prdelatejsi umi lepsi knedliky
Ale treba se mejlim.Hlavne kdyz je pohoda.

Old Post 29-04-2002 v 16:20 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
burning bush
Stálý Člen

Karma uživatele burning bush - 0% Pěstitelská

jaká je ... větší než menší ... legrace z těch jiných Příspěvek č. 79

skoro mne mrzí jak jsem se rozjel..., až jsem musel editovat...
fakt to byla jen PRDEL a nic víc než povrchní rýpnutí a způsob jak si dělat srabdu z lidí, který to FAKT myslej
"vážně"...???!!!
mám pocit, že tráva je čistá, jen z některejch dělá fujtablíky, fuj...

ALE
proč
ne??!

free

Old Post 29-04-2002 v 18:49 PM
burning bush je offline   Profil uživatele burning bush   Find more posts by burning bush   Foto galerie člena burning bush   Click here to Send burning bush a Private Message   Add burning bush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

to Piškot a Homolka Příspěvek č. 80

Vy jste mi kluci rození psychologové, tož nechtěl bych se vám dostat do drápů . Radši vám dám oběma K+ (mám zas trochu nabito), abych si to u vás udělal dobrý .
Honzovi aachenovi jsem dal káčko už včera, ale neměl jsem k tomu slov. Opravdu výbornej příspěvek, mistře. Hlavně ten všudypřítomný optimismus se mi líbil .

Old Post 29-04-2002 v 18:52 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás