Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm.....to je fakt,od tý doby co to padlo je to na nic,můžeš každej den hlasovat pro tu samou fotku,ba můžeš dát hlas i vlastní fotce........ne že já bych pro svoje foto hlasoval,to aby mi ruce radšejc upadli,ale je to vůči ostatním nefér,když si každej den můžeš dát hlas a ještě vlastní fotce(teda jak kdo),todle není vůbec vyřešeno,tím pádem to pro mě už nemá smysl.....no a je tam toho ještě dost k vytknutí,ale někteří tam dali opravdu krásné fotky......poklona
Původní příspěvek od outdoorista hmm.....to je fakt,od tý doby co to padlo je to na nic,můžeš každej den hlasovat pro tu samou fotku,ba můžeš dát hlas i vlastní fotce........ne že já bych pro svoje foto hlasoval,to aby mi ruce radšejc upadli,ale je to vůči ostatním nefér,když si každej den můžeš dát hlas a ještě vlastní fotce(teda jak kdo),todle není vůbec vyřešeno,tím pádem to pro mě už nemá smysl.....no a je tam toho ještě dost k vytknutí,ale někteří tam dali opravdu krásné fotky......poklona
znovu opakuju, že je to záležitost připojení na net! mě hlasovat dvakrát pro jednu fotku nejde... zkoušel sem to
Původní příspěvek od Locus Vicere hlasovani je stejne mozny za pouziti hracek jako je treba TOR, anonymni proxy a par botu. Pri rozumny mire pouziti je to skoro neodhalitelny.
ano to nepopírám, ale řešit sem to tu nechtěl
btw. administrátorům (jakýchkoli) stránek nic jiného než IP adresa, jako prostředek k zabránění opakované volby, stejně nezbývá
Zotaven po páteční Grower Party jsem tu konečně s výsledky letošního Grower Photo Canna Cup 07. Vyhlášení v rámci party bylo velmi improvizované, příště se postaráme o zapamatováníhodnější prezentaci . Nyní se s fotografiemi konečně seznámíte i vy, co jste se na můj vkus velmi dobré party nezúčastnili. Připomínám, že fotografie byly evidovány anonymně - proto prosím jejich autory, aby se mi ozvali a já mohl aktualizovat seznam vítězů a též předat informaci o převzetí poukázek na zboží v obchodě Growland.
Gratuluji tedy všem - zatím neznámým - vítězům a těším se, že z GPCC uděláme každoroční soutěž spojenou s Grower Party v některém z klubů. Mimo to se proslýchá, že by to chtělo ještě jednu - jarní nebo lépe letní Growerskou akci... Takže nechte se překvapit.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
1. místo - Autor: Tayem de Tox
Název: Šišulka HinduKush
2. místo - Autor: zatím neznámý
3. místo - Autor: čepra
Název: mrazivá rána
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE