Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » Grower Photo Canna Cup 07
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

citace:
Původní příspěvek od AEROMAN
a co hlasovani kazdej novej den muzu davat nove hlasy stejnejm fotkam ????
co to pak ma za vyznam??

to jak u koho, ty máš například proměnou IP adresu. mě hlasovat vícekrát nejde

Old Post 13-02-2008 v 14:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

hmm.....to je fakt,od tý doby co to padlo je to na nic,můžeš každej den hlasovat pro tu samou fotku,ba můžeš dát hlas i vlastní fotce........ne že já bych pro svoje foto hlasoval,to aby mi ruce radšejc upadli,ale je to vůči ostatním nefér,když si každej den můžeš dát hlas a ještě vlastní fotce(teda jak kdo),todle není vůbec vyřešeno,tím pádem to pro mě už nemá smysl.....no a je tam toho ještě dost k vytknutí,ale někteří tam dali opravdu krásné fotky......poklona

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 13-02-2008 v 14:29 PM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 67

citace:
Původní příspěvek od outdoorista
hmm.....to je fakt,od tý doby co to padlo je to na nic,můžeš každej den hlasovat pro tu samou fotku,ba můžeš dát hlas i vlastní fotce........ne že já bych pro svoje foto hlasoval,to aby mi ruce radšejc upadli,ale je to vůči ostatním nefér,když si každej den můžeš dát hlas a ještě vlastní fotce(teda jak kdo),todle není vůbec vyřešeno,tím pádem to pro mě už nemá smysl.....no a je tam toho ještě dost k vytknutí,ale někteří tam dali opravdu krásné fotky......poklona

znovu opakuju, že je to záležitost připojení na net! mě hlasovat dvakrát pro jednu fotku nejde... zkoušel sem to

jestli máš wifi? čekni obden svoji IP

http://whatismyipaddress.com/

jinak osobně bych si pro příští rok přál taky prezentaci pro nemilovníky flashe... jako třeba pro mě... páč tohle není hlasování, to je úmora

jestli to někdo procházel vícekrát, zaslouží si obdiv

Old Post 13-02-2008 v 15:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 68

citace:
Původní příspěvek od Locus
Vicere hlasovani je stejne mozny za pouziti hracek jako je treba TOR, anonymni proxy a par botu. Pri rozumny mire pouziti je to skoro neodhalitelny.

ano to nepopírám, ale řešit sem to tu nechtěl

btw. administrátorům (jakýchkoli) stránek nic jiného než IP adresa, jako prostředek k zabránění opakované volby, stejně nezbývá

pokud víš o něčem účinějším, klidně se pochlub...

Old Post 14-02-2008 v 08:22 AM
Host
Host

Příspěvek č. 69

hh achjo, 15 min pred koncom hlasovania nejaky dobrak odpalkoval moje foto z prvej 30tky, wrrrrr

Old Post 14-02-2008 v 09:24 AM
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

citace:
Původní příspěvek od Sagus
hh achjo, 15 min pred koncom hlasovania nejaky dobrak odpalkoval moje foto z prvej 30tky, wrrrrr

buď rád, aspoň si tě nepodá pražskobrněnská klika. já to mám prej spočítaný

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 14-02-2008 v 09:32 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SkeletonX1
Stálý Člen

Karma uživatele SkeletonX1 - 73% PěstitelskáKarma uživatele SkeletonX1 - 73% PěstitelskáKarma uživatele SkeletonX1 - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

hele jak se dozvym vysledky Grower Photo Canna Cup 07 ,? jaksi jsem propasl vyhodnoceni, dik moc.

1. Euforka - 2x20W usporky + 1x15W modra SYLVANIA
-
1. První outdoor 07, NEHNOJENO, no-name
-
2. Outdoor 08-Euforia -

Old Post 16-02-2008 v 17:49 PM
SkeletonX1 je offline   Profil uživatele SkeletonX1   Find more posts by SkeletonX1   Foto galerie člena SkeletonX1   Click here to Send SkeletonX1 a Private Message   Add SkeletonX1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Výsledky Grower Photo Canna Cup 07 Příspěvek č. 72

Zotaven po páteční Grower Party jsem tu konečně s výsledky letošního Grower Photo Canna Cup 07. Vyhlášení v rámci party bylo velmi improvizované, příště se postaráme o zapamatováníhodnější prezentaci . Nyní se s fotografiemi konečně seznámíte i vy, co jste se na můj vkus velmi dobré party nezúčastnili. Připomínám, že fotografie byly evidovány anonymně - proto prosím jejich autory, aby se mi ozvali a já mohl aktualizovat seznam vítězů a též předat informaci o převzetí poukázek na zboží v obchodě Growland.

Gratuluji tedy všem - zatím neznámým - vítězům a těším se, že z GPCC uděláme každoroční soutěž spojenou s Grower Party v některém z klubů. Mimo to se proslýchá, že by to chtělo ještě jednu - jarní nebo lépe letní Growerskou akci... Takže nechte se překvapit.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 18-02-2008 v 17:47 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos

Palec nahoru Kategorie Indoor Příspěvek č. 73

1. místo - Autor: Krychle

2. místo - Autor: Pampalini

3. místo - Autor: vrrn

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic

Naposledy upravil Kwjetoň 18-02-2008 v 23:07 PM

Old Post 18-02-2008 v 17:52 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos

Palec nahoru Kategorie Outdoor Příspěvek č. 74

1. místo - Autor: Tayem de Tox
Název: Šišulka HinduKush

2. místo - Autor: zatím neznámý

3. místo - Autor: čepra
Název: mrazivá rána

Naposledy upravil carlos 20-02-2008 v 09:38 AM

Old Post 18-02-2008 v 17:57 PM
carlos

Palec nahoru Kategorie Umění Příspěvek č. 75

1. místo - Autor: JAHmaican

2. místo - Autor: čepra
Název: stíny

3. místo - Autor: east
Název: trichomy z rusáka

Naposledy upravil carlos 20-02-2008 v 09:38 AM

Old Post 18-02-2008 v 17:58 PM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 76

a kde sou ty moje ? hmmmmm

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 14-03-2008 v 18:55 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás