Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak to protrhání nebyl dobrý nápad. kdybys to naohýbal a rozprostřel, uděláš líp. eště to máš zašité kdesi v rohu ve stínu. aspoň to postav víš, blíž ke slunci
se stříháním opatřně, 6kilo prosvítí kotel tak se zbytečně nepřipravuj o výnos
lampu klidně níž, jestli to uchladíš..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Dokktor: Jo vejs pujde to uz zamyslim dlouho.......a me se ta kytka takhle libi vic....
Kwjeton: Mno a kdo ti rikal ze tam nepatri. Par lidi tady na G ho tam lije a sou spokojeny a ja delam test.
Jinak lampa je niz nez na fotkach...
A s tim strihanim...vim ze ted kytky dostaly sok z prostrihani toho spodniho chrasti ale ty tenky vetvicky ani 600W nezachrani....
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Taky jsem dával phytamin do zálivky (poloviční dávku), kořeny naštěstí nehnily, ale taky žádný větší rozdíl sem nakonec nerozpoznal. Jsem zvědav jak to dopadne u tebe, phytamin má nejlepší efekt na postřik si myslím, pokud mě nějak nepřesvědčíš lepším výsledkem, tak ho příště už z roztoku vypustím. Měj se, ať se zelení.
PA na postřik o tom není sporu, ale jestli sis všim, tak nespotřebovanej PA při pokojový teplotě hnije..
dělej si co chceš, jen ti řikám, že to bude mít buď žádnej nebo negativní efekt..
jsou to tvoje kytky
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Mno postrikuju to je jasny. A do ty zalivky ho pridavam...koreny kontroluju a nic se nedeje.- rikam ze je to jen test.
Jinak uz slo Ak o neco vejs....cca o 25cm takze je ted malinko nad urovni misty.....
Mno kdy sklidim??Ak do dvou mesicu a misty za 8-9 tejdnu....pokud teda na strankach seed banky nelzou...
Mno a zacinaji se obevovat prvni bliznicky mno...
Tak dneska sem si privezl 100 ohybacich kolinak tak je za chvilku pujdu dat na kytky....a taky dam odstat vodu na new roztok....a do nej uz asi zacnu lejt PK....
Jinak ptejte se a pripominejte.,...je tu nejak mrtvo...
Původní příspěvek od pjsky ehehe.. vsichni sklidili? jen mi dva jsme posledni cekatele? :P
co mas v planu pri tvarovani? dostat palice co nejdal od sebe po celem prostoru?
no nic jiného bych mu ani neradil - pěkně zaplnit plochu
JO panove tak nejak. Pekne to roztahuju do stran. Vcera sem dal 100kolinek...dneska sem prisel a koukam ze bych moh dat dalsich 50. Tak uvidim....jinak je tam cim dal vic bilejch blizen.....o vikendu hodim foto zas z digitalu...Nebo mozna uzzitra...podle toho jesli mi ho pujcej nebo ne
mas recht, ted na to koukam.. 1.2mx1.2m = 1.44m2 a k tomu krasnych 600W... sem zvedavej jak se ti to povedlo.. ja zas musel jednu mrchu svazat, pac utlacovala UltraSkunk... prisel sem na to ze na 0.375 m2 je lepsi dat 2x ker a roztahnout nebo scrog.. a staci i 150W, 250W je uz predimenzovano.. chudacek skunk, to sem se nan' tak tesil... 3x ker je moc..